MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

evet :) ben değilsiniz :)
@MasacRE- nin başkanlığı iyiydi aslında yalnız şarkılara oy vermesini bilmiyor:) tek kusuru güzel şarkıdan anlamaması :)

Evet iyiydi sonradan @Dosimosi 'yi transfer etmek zorunda kaldılar.:A

Sen değiliz tecrübe olarak ama seni sollayacağım zaten BA'da ven bu yetkiler için Çiğdem'i ikna ettim sonra yarışmaya dahil olunca sana kaldı tüm yetkiler ve birikimim.:)

Herkese 17 verip belirlediği 2 kişiye 10 verirse normal jürilikten daha çok zarar verir. :)

Onla bu bir mi? :) Ayrıca ben şov yapmıyorum bazıları gibi ses çıkarmadığımdan da bu kadar emin olma. 😉

Bir kere de eltinin yanında ol. .ss
her zaman desteklerim iyilerden yana olacaktır oldum olası kötüleri sevmem :)
görümcek işte durumlar böyleyken böyle :)

Al o zaman :A Klibi değerlendirip masaya yatırma işini @destere ve @Doğu'ya bırakıyorum :A
sessize alıp izlemeye başladım bu şekilde değerlendirmem farklı olacaktır tabiki :)

Kavga arası şarkı molası yapalım :A

İlk hafta şarkımız Leman Sam'ın 1992'deki 3. stüdyo albümü " Ayak İzleri " ile tanıdığımız, Leman Sam'ı büyük kitlelerce bilinen bir isim yapan sözleri kendisi ve Zeynep Talu ; müziği Aykut Gürel'e ; düzenlemesi Alen Konakoğlu'na ait olan " Anladım Ki "

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx ¶ @RüzgarGülü
en yüksek 17 puan en düşük 15 puan alır benden :)
hiç tanımadığım erkek derken insan kendi üstüne alınıyor :)

Dediğinden bir şey anladıysam @xemrexxx gibi olayım. :)
o kadar büyük yemin etme kazayla tosbağaya dönebilirsin :)

Evet iyiydi sonradan @Dosimosi 'yi transfer etmek zorunda kaldılar.:A

Sen değiliz tecrübe olarak ama seni sollayacağım zaten BA'da ven bu yetkiler için Çiğdem'i ikna ettim sonra yarışmaya dahil olunca sana kaldı tüm yetkiler ve birikimim.:)
hala BA nedir diye çözmeye çalışıyorum :) MS music survivor dı ? BA büzük arvivor gibi bişeymi oluyor :)

ilk hafta büyük ihtimalle en düşük 10 olur 17 ile 10 arası olur sonra düşmeye baslar 16 ile 9 15 ile 8 14 ile 7 13 ile 6 12 ile 5 11 ile 4 gibi en düşük sınır 2 tabi bende 1 vermek yok çünkü :A :A :A

ÇEYREK İLE YARIYA İSE onuda ayrı ayarlıcaz :A

Çift haneli en düşük puan mi olur.s.s
İlk hafta 9 olsun 2. Haftada 9 olsun.:Z

evet :) ben değilsiniz :)
@MasacRE- nin başkanlığı iyiydi aslında yalnız şarkılara oy vermesini bilmiyor:) tek kusuru güzel şarkıdan anlamaması :)

Iyy ben bu Çiğdem'in puanlamadaki katı kurallarını unutmuşum, iyi ki beni yapmamışsın başkan, sağol Çiğdem :A

Bugün üstüne çok geldiler ama @Çiğdem- im sana güveniyor. :A

Korkular işte naparsın. Korkma titre.:A

Normal bir tepki mi bekliyorduk ki hayır o yüzden şaşırtan bir Okay olmadı.:)

Iyy ben bu Çiğdem'in puanlamadaki katı kurallarını unutmuşum, iyi ki beni yapmamışsın başkan, sağol Çiğdem :A

Çiğdem'e laf edenlere özellikle düşük vermemiz konusunda uyarılar aldık dikkatli ol.:))

Çiğdem'in albüm yarışması.
tamam şimdi anladım ama sen yarışmaya dahil olmasanda sana yetki veremezdi malesef, ömür boyu jüri başkanı atamıştı beni:) lafından geri dönüş yapamazdı :)
aslında sen olsan belkide puan aralığını daha çok açardı ama bize güvenmiyorsanırım çok kötü darbe vururuz hainlere diye, önceden önlem almaya çalışıyor @Çiğdem- :)

tamam şimdi anladım ama sen yarışmaya dahil olmasanda sana yetki veremezdi malesef, ömür boyu jüri başkanı atamıştı beni:) lafından geri dönüş yapamazdı :)

aslında sen olsan belkide puan aralığını daha çok açardı ama bize güvenmiyorsanırım çok kötü darbe vururuz hainlere diye, önceden önlem almaya çalışıyor @Çiğdem- :)
Korkular işte naparsın. Korkma titre.:A

Normal bir tepki mi bekliyorduk ki hayır o yüzden şaşırtan bir Okay olmadı.:)

Çiğdem'e laf edenlere özellikle düşük vermemiz konusunda uyarılar aldık dikkatli ol.:))
Bugün üstüne çok geldiler ama @Çiğdem- im sana güveniyor. :A
@destere size tecrübeleridnen aktarır ondan öğreneceğiniz çok tecrübe var ayoll :A

Çok fantazik adam zaten bu Emre Altuğ, size baya sıva malzemesi çıkartabilirim :A @destere

@Çiğdem- şarkının ismini çok sevdim eklesem mi acaba listeme :A

içinde alturp un olmadığı bir klip yokmu ? :)

@destere size tecrübeleridnen aktarır ondan öğreneceğiniz çok tecrübe var ayoll :A

evet bir kere topum inşaata kaçmıştı :) ordan anlatmaya başlayayım tecrübelerimi aktarmaya :) kulak kesilin bana @sokak sanati ve @Harunnn60 :) yaşadığım tecrübeleri anlatmaya başlayacağım :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan