evet ben değilsiniz
@MasacRE- nin başkanlığı iyiydi aslında yalnız şarkılara oy vermesini bilmiyor tek kusuru güzel şarkıdan anlamaması
her zaman desteklerim iyilerden yana olacaktır oldum olası kötüleri sevmemHerkese 17 verip belirlediği 2 kişiye 10 verirse normal jürilikten daha çok zarar verir.
Onla bu bir mi? Ayrıca ben şov yapmıyorum bazıları gibi ses çıkarmadığımdan da bu kadar emin olma. 😉
Bir kere de eltinin yanında ol. .ss
sessize alıp izlemeye başladım bu şekilde değerlendirmem farklı olacaktır tabiki
en yüksek 17 puan en düşük 15 puan alır bendenKavga arası şarkı molası yapalım
İlk hafta şarkımız Leman Sam'ın 1992'deki 3. stüdyo albümü " Ayak İzleri " ile tanıdığımız, Leman Sam'ı büyük kitlelerce bilinen bir isim yapan sözleri kendisi ve Zeynep Talu ; müziği Aykut Gürel'e ; düzenlemesi Alen Konakoğlu'na ait olan " Anladım Ki "
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx ¶ @RüzgarGülü
Dediğinden bir şey anladıysam @xemrexxx gibi olayım.her zaman desteklerim iyilerden yana olacaktır oldum olası kötüleri sevmem
görümcek işte durumlar böyleyken böyle
sessize alıp izlemeye başladım bu şekilde değerlendirmem farklı olacaktır tabiki
o kadar büyük yemin etme kazayla tosbağaya dönebilirsinDediğinden bir şey anladıysam @xemrexxx gibi olayım.
hala BA nedir diye çözmeye çalışıyorum MS music survivor dı ? BA büzük arvivor gibi bişeymi oluyorEvet iyiydi sonradan @Dosimosi 'yi transfer etmek zorunda kaldılar.
Sen değiliz tecrübe olarak ama seni sollayacağım zaten BA'da ven bu yetkiler için Çiğdem'i ikna ettim sonra yarışmaya dahil olunca sana kaldı tüm yetkiler ve birikimim.
o kadar büyük yemin etme kazayla tosbağaya dönebilirsin
hala BA nedir diye çözmeye çalışıyorum MS music survivor dı ? BA büzük arvivor gibi bişeymi oluyor
Arım Balım Peteğim ile geliyorum.o kadar büyük yemin etme kazayla tosbağaya dönebilirsin
hala BA nedir diye çözmeye çalışıyorum MS music survivor dı ? BA büzük arvivor gibi bişeymi oluyor
Marangoz fantazisi teması tuhaf ama şarkı güzel
ilk hafta büyük ihtimalle en düşük 10 olur 17 ile 10 arası olur sonra düşmeye baslar 16 ile 9 15 ile 8 14 ile 7 13 ile 6 12 ile 5 11 ile 4 gibi en düşük sınır 2 tabi bende 1 vermek yok çünkü
ÇEYREK İLE YARIYA İSE onuda ayrı ayarlıcaz
Çift haneli en düşük puan mi olur.s.s
İlk hafta 9 olsun 2. Haftada 9 olsun.
evet ben değilsiniz
@MasacRE- nin başkanlığı iyiydi aslında yalnız şarkılara oy vermesini bilmiyor tek kusuru güzel şarkıdan anlamaması
Bugün üstüne çok geldiler ama @Çiğdem- im sana güveniyor.
Iyy ben bu Çiğdem'in puanlamadaki katı kurallarını unutmuşum, iyi ki beni yapmamışsın başkan, sağol Çiğdem
tamam şimdi anladım ama sen yarışmaya dahil olmasanda sana yetki veremezdi malesef, ömür boyu jüri başkanı atamıştı beni lafından geri dönüş yapamazdıÇiğdem'in albüm yarışması.
aslında sen olsan belkide puan aralığını daha çok açardı ama bize güvenmiyorsanırım çok kötü darbe vururuz hainlere diye, önceden önlem almaya çalışıyor @Çiğdem-Iyy ben bu Çiğdem'in puanlamadaki katı kurallarını unutmuşum, iyi ki beni yapmamışsın başkan, sağol Çiğdem
Niye kız adam şarkıyı yaparken utanmamış da ben paylaşınca cıvıtmış mı oluyorumcıvıltmaya gerek yok bence cnm
tamam şimdi anladım ama sen yarışmaya dahil olmasanda sana yetki veremezdi malesef, ömür boyu jüri başkanı atamıştı beni lafından geri dönüş yapamazdı
aslında sen olsan belkide puan aralığını daha çok açardı ama bize güvenmiyorsanırım çok kötü darbe vururuz hainlere diye, önceden önlem almaya çalışıyor @Çiğdem-
Korkular işte naparsın. Korkma titre.
Normal bir tepki mi bekliyorduk ki hayır o yüzden şaşırtan bir Okay olmadı.
Çiğdem'e laf edenlere özellikle düşük vermemiz konusunda uyarılar aldık dikkatli ol.)
@destere size tecrübeleridnen aktarır ondan öğreneceğiniz çok tecrübe var ayollBugün üstüne çok geldiler ama @Çiğdem- im sana güveniyor.
içinde alturp un olmadığı bir klip yokmu ?
@destere size tecrübeleridnen aktarır ondan öğreneceğiniz çok tecrübe var ayoll
@destere size tecrübeleridnen aktarır ondan öğreneceğiniz çok tecrübe var ayoll
Senin tecrübelerin değişik şeylerdir kalsın.içinde alturp un olmadığı bir klip yokmu ?
evet bir kere topum inşaata kaçmıştı ordan anlatmaya başlayayım tecrübelerimi aktarmaya kulak kesilin bana @sokak sanati ve @Harunnn60 yaşadığım tecrübeleri anlatmaya başlayacağım
olsun insanın başına neler neler geliyor duymak lazım bunlarıSenin tecrübelerin değişik şeylerdir kalsın.
evet biz değişik bir fantazi yaşıyorduk hogathaylaŞimdi senin onunla ikili ilişkin farklıydı bizle farklı. Biz abla diyoruz bir yerde o yüzden tecrübeleri kendine kalsın zaten ona yaptığın gibi naz yapmalar bize işlemez o yüzden işin zor Çiğdem.