Şarkımı nasıl buldun 'Kalbe Kiralık Aşklar"Leyla ile Mecnun izlesen bilirdin
Şarkımı nasıl buldun 'Kalbe Kiralık Aşklar"Leyla ile Mecnun izlesen bilirdin
Ötekilerini de dinlemem lazımŞarkımı nasıl buldun 'Kalbe Kiralık Aşklar"
Senin Ferhat Göçer sevdiğini biliyorumÖtekilerini de dinlemem lazım
recap: 1:08-2-18
Yarışmacılar
@mrt-06 @Bully @Tolstoyevski @DarkLeqenD @mesmeso61 @batuhankaralar @vadikızı @Billy Kane @OzaN @denizz19
@ozmoturk @EFE UYSAL @MasacRE- @MayısKralı @dreamy @Mr.At
Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati @Harunnn60
@destere @xemrexxx @cookies @MEnes @Doğu @cevaa @Maskeli Fedai
@Dosimosi @BesaleT @tolgab @RüzgarGülü @Tzira @Sherlock
@Aserat @umuttanyel @FaJi @soo @yatutarsa @berkann
Güzel seçim de ben olsam ilk haftaya atmazdım iyi puan alır benden çok dinlerdim ilerleyen haftalarda listen hazırsa sıkıntı Yok.recap: 1:08-2-18
Yarışmacılar
@mrt-06 @Bully @Tolstoyevski @DarkLeqenD @mesmeso61 @batuhankaralar @vadikızı @Billy Kane @OzaN @denizz19
@ozmoturk @EFE UYSAL @MasacRE- @MayısKralı @dreamy @Mr.At
Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati @Harunnn60
@destere @xemrexxx @cookies @MEnes @Doğu @cevaa @Maskeli Fedai
@Dosimosi @BesaleT @tolgab @RüzgarGülü @Tzira @Sherlock
@Aserat @umuttanyel @FaJi @soo @yatutarsa @berkann
ilk hafta bu şarkıyla başlamayı uygun bulduk bakalım nasıl olacakŞarkı iyi gibi. Kötü puan almazsın benden kolay kolay sonuçta Rafet bu resmen kalite.
tüm yarışmalarda hep ilk haftada bu tarz tercih yapıyorum ilk haftadan riskli olmasınGüzel seçim de ben olsam ilk haftaya atmazdım iyi puan alır benden çok dinlerdim ilerleyen haftalarda listen hazırsa sıkıntı Yok.
ilk hafta bu şarkıyla başlamayı uygun bulduk bakalım nasıl olacak
Ben ilk hafta İçin öyle çok iddialı gelen görmedim sen bilirsin tabi şimdi yanıltmak istememilk hafta bu şarkıyla başlamayı uygun bulduk bakalım nasıl olacak
tüm yarışmalarda hep ilk haftada bu tarz tercih yapıyorum ilk haftadan riskli olmasın
finalde olacağımı sanmıyorum o açıdan 8 hafta minimum kalmayı hedefliyorumSıralamanı iyi yap sonra finale doğru tökezleme. Artık uzun süredir forumdasın bir şeyleri çözmüşdündür umarım ve forumun zevkine göre bir sıralama yapmışsındır.
final hedefim yok aslında o açıdan çok hafta kalırsam yeterlidir,ayrıca daha iyi şarkılar bulunuyorBen ilk hafta İçin öyle çok iddialı gelen görmedim sen bilirsin tabi şimdi yanıltmak istemem
finalde olacağımı sanmıyorum o açıdan 8 hafta minimum kalmayı hedefliyorum
final hedefim yok aslında o açıdan çok hafta kalırsam yeterlidir,ayrıca daha iyi şarkılar bulunuyor
daha çok iyi şarkılar bulunuyor aslında ama bu konudaki fikrim bu şekilde bakalım nasıl olacakOlmadı bu yine haketmeyen kişiler finale çıkacak.s.s @DarkLeqenD eziğide aynı şekilde. Neyse tek umudum @MayısKralı kaldı. Finale çıkacak inşallah.
İlk haftamıza oldukça keyif verici bir parçayla start veriyoruz.
@mrt-06 @Bully @Tolstoyevski @DarkLeqenD @mesmeso61 @batuhankaralar @vadikızı @turkuazz @OzaN @denizz19 @ozmoturk @EFE UYSAL @MasacRE- @MayısKralı @dreamy @Mr.At @sokak sanati @Harunnn60 @destere @xemrexxx @cookies @MEnes @Doğu @cevaa @Maskeli Fedai @BesaleT @tolgab @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @FaJi @soo
Erken değil mi.
Popüler şarkıları kullanmadan elendiğim zaman içimde kalıyor önceki sezonlardan olan deneyimimden biliyorum.Erken değil mi.
Murat Dalkılıç diyor ki[U
Derine, derine daha derine
Adını kazı derime
Dikeni ol canımın, yakışır güle
Derine, derine daha derine
etiket gitmiştir inşallah