MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Kendini kına kız. Adam sana tepki veremedi.:F
BU yarışmaların üyelere yabancı şarkıları sevdirme adına katkısı oldu gerçekten @OzaN hiç unutmam 1.sezon tam bir yabancı cahiliydi ayoll ne çektik ondan :A şimdi ise doğuştan yabacı şarkılar dinliyormus gibi dolasıyor büyük bir değişime uğradı ms sayesinde :A

Benim de çılgın planlarım var.:A
Bazı haftalar bize 1 kişiye 1 verme hakkı tanıyıp sürprizler ile yarışmayı şenlendirebilme fikri.:A
haha öyle fantazik oylamaları kabul etmiyorum :A ölçülü davranıcaz bu sezon üstümüzdeki baskılar büyük ölçüyü kaçırmak yok :A

haha öyle fantazik oylamaları kabul etmiyorum :A ölçülü davranıcaz bu sezon üstümüzdeki baskılar büyük ölçüyü kaçırmak yok :A

Şimdi sen ile yarışmayı evli olarak kabul edersek evliliği canlı tutan fanteziler vardır dimi @destere işte benim dediğim şeylerde senin yarışma ile olan ilişkini canlı tutmak amaçlı.:A

Kim o baskıyı yapan. Özelden mi. Burada ses yok çünkü. 2 düdük laf attı sustu haklı olduğumuzu görünce.:))

Şimdi sen ile yarışmayı evli olarak kabul edersek evliliği canlı tutan fanteziler vardır dimi @destere işte benim dediğim şeylerde senin yarışma ile olan ilişkini canlı tutmak amaçlı.:A

Kim o baskıyı yapan. Özelden mi. Burada ses yok çünkü. 2 düdük laf attı sustu haklı olduğumuzu görünce.:))
yanı adam akıllı art niyetsiz çok uçuk olmadan oylayacaz cnm ms en ciddiye alınan yarışmalardan biri en ufak şeyinde bile çok göze batıyor diğer yarışmalara oranla baskının ciddiyetin en çok olduğu yer benim sloganımda kavgasız gürültüsüz yarışma sloganıdır
:A :A :A

yanı adam akıllı art niyetsiz çok uçuk olmadan oylayacaz cnm ms en ciddiye alınan yarışmalardan biri en ufak şeyinde bile çok göze batıyor diğer yarışmalara oranla baskının ciddiyetin en çok olduğu yer benim sloganımda kavgasız gürültüsüz yarışma sloganıdır
:A :A :A

Haklısın kimileri hit için kavga planı yapıyordu. Seni bu konu da takdir ediyorum ama çok sende abartma yani abarttıģını hissedersem bir delik bulup sızarım bilirsin.:A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan