gören de kendisi sütten çıkma ak kaşık tek sorunu benle sanacak
Harun - Mayıs ikisidir kesin
Benimle bir iki kere sürtüşmeler oldu ondan dedim yoksa dememen gerekir bence de sana bir kötülüğüm olmadı hiçBen niye seni kötüleyeyim ki, sokakı seviyorum ama senide seviyorum aranıza girmem.
SEN ŞARKINI GÖNDER BEE KURUKAFAN TUZ BUZ OLURBu kafa açan üçlü atışma ciddi mi yoksa geyik mi yapılıyor anlamadım ama şu ölümlü dünyada ölümden daha ciddi bir şey olmadığını söylemek gerek, kalp kırmanın lüzumu yok. (Öğüt veren yaşlı dedeler gibi araya girdim ben de )
Bu haftaki şarkım 'Birkaç Beden Önce'.Başarılar
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmotürk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @mesmeso61 @Yakamoz-Asi @berkann @xemrexxx @RüzgarGülü
Güzel seçimBu haftaki şarkım 'Birkaç Beden Önce'.Başarılar
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmotürk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @mesmeso61 @Yakamoz-Asi @berkann @xemrexxx @RüzgarGülü
Dinlemedim yabancı şarkıları sevmediğimi biliyon gıcıklığına soruyon dimi@denizz19 benim sarkim nasil bu hafta icin
Dinlemedim yabancı şarkıları sevmediğimi biliyon gıcıklığına soruyon dimi
Dinlemedim yabancı şarkıları sevmediğimi biliyon gıcıklığına soruyon dimi
Aa doğru sen değiştirmiştin aklımda hala o kalmış Hop Dedik fena sayılmazdı sanırımBen betül demir geliyorum?