MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Son Oy Gönderme Tarihi : 24 Mart Cuma 22:00

İlk haftamız hayırlı olsun Juri Başkanlarımız 17-9 arası oylayacak yarışmacılar 16-1 arası en yüksek 16 en düşük 1 şeklinde juriler 17-1 arası en yüksek 17 en düşük 1 şeklinde bende kafama göre ölçülü davranıcam :Z

video ilk sayfada en alt kısımda ben özel kutularınızada yollarım :Z

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @RüzgarGülü

Son düzenleme:
Ben oy moy göndermiyorum :A
öyle bir seçeneğin yok beyefendi :A :A :A
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

@denizz19 bu @batuhankaralar hangi kafayla seçmiş la bu şarkıyı Mehmet Erdem tek kelam etmiyor, bu şarkının ona ait olduğuna emin miyiz? :D @Çiğdem-
@batuhankaralar açıklasın nasıl ruh haliyle seçtiğini ayoll söz olmaması bence baya riskli :A

evet ben kaçıyorum İlk göreviniz hayırlı olsun başkanlar @Harunnn60 @sokak sanati
:Z:Z:Z

üstadınız @destere den herzaman tecrübe edinebilirsiniz emekliye ayrıldı diye bir halta yaramıyor sanmayın ayoll 1 yıllık tecrübe var :A :A :A

Son düzenleme: