Sabah gönderdim la boş zamanım vardı aradan çıkardım. Ama bu sertlikler bana sökmez biliyorsun, ben ne zaman uygunsam ve içimden gelmişse o zaman gönderirim.
Sanırım bu görsel seni kendine getirecektir.
Sabah gönderdim la boş zamanım vardı aradan çıkardım. Ama bu sertlikler bana sökmez biliyorsun, ben ne zaman uygunsam ve içimden gelmişse o zaman gönderirim.
Yoo ben zaten kendimdeydim. Ama görsel tiksindirici ve korkutucu ona bir şey diyemem.
Yoo ben zaten kendimdeydim. Ama görsel tiksindirici ve korkutucu ona bir şey diyemem.
Dediğim gibi herhangi bir şekilde korkmamı sağlayacak bir durum olabileceğini sanmıyorum. En sert korku filmlerinde bile korkmamışım sizden mi korkacağım. Ama elimden geldiğince kaçırmadan oy kullanacağım bunu söyleyebilirim.Çiğdem ve bana itiraz edene (Harun'a itiraz edebilirsiniz) bu konu altında her türlü işkence yapılması yönünde bir kararımız var. Neyse ki bu hafta kullandında atlattın muhteşem işkencemizi.
Üstada söz söylenir mi bildiğim ve sevdiğim bir şarkıydı, başarılı elbette oyum da o yönde oldu yani.Erkin Koray performansı hakkında yorumun nedir bu haftaki?
Erkin Koray performansı hakkında yorumun nedir bu haftaki?
Dediğim gibi herhangi bir şekilde korkmamı sağlayacak bir durum olabileceğini sanmıyorum. En sert korku filmlerinde bile korkmamışım sizden mi korkacağım. Ama elimden geldiğince kaçırmadan oy kullanacağım bunu söyleyebilirim.
Üstada söz söylenir mi bildiğim ve sevdiğim bir şarkıydı, başarılı elbette oyum da o yönde oldu yani.
Favori üyelik kafidir bana fark etmez, yaşlandık ama emekli olacak kadar yaşlanmadık.Hazırlanıyoruz bu sezon iyice.
Yakında favori üyeliğe yada emeklilige düşersen bilgi bu atarlı tavrın
Favori üyelik kafidir bana fark etmez, yaşlandık ama emekli olacak kadar yaşlanmadık.
İyi iyi sen kal orda rahat rahat, ben böyle de mutluyum siyah renkle de öyleydim.Bana özel mevki zaten bu seni kabul etmem.
Içerdede söylenen şarkı vardı onu da kullan. Icerde forumda seviliyor ilgi görür.
Onları sonraki haftalara bırakacağım o yüzden. Neyse sen bu mesajını sil ben de sileyim, şarkı ismi vererek rakiplere koz vermemiş olalım.
önlemimi aldım cnm 2 hafta üst üste yollamayanı diskalife edicem @Billy Kane de bilerek yollamamak çakallığına giremicek çünkü o potansiyeli sezdim onda direk tekmeyi atıcam
.A
o 1 hafta yollamazsan birşey olmaz cnm sonrakı haftaya yetişiyorsun zaten ama keyfi yollamaynlara sert kurallar gelecek sonuclar baslarken açıklıcamBenim mazeretimi biliyorsun.