MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Oy vermeyen var mı? @MEnes @Doğu @MasacRE- oy verin ağzınızı yırtarım. Artık başkan benim destere gibi yumuşak davranmam.:A Özellikle gözüm üzerinizde.

@tolgab @EFE UYSAL @turkuazz @dreamy @cookies @soo @ozmoturk @vadikızı @adventurous @cevaa

@BesaleT güzeller etkinliğine ilgi artsın istiyorsan oyunu bekleriz.:A Karşılıklı burada işler.:A

Beni etiketlemişsin ama oylarımı kullandım ben kullandım diyede yorum yazmıştım🙂

Oy vermeyen var mı? @MEnes @Doğu @MasacRE- oy verin ağzınızı yırtarım. Artık başkan benim destere gibi yumuşak davranmam.:A Özellikle gözüm üzerinizde.

@tolgab @EFE UYSAL @turkuazz @dreamy @cookies @soo @ozmoturk @vadikızı @adventurous @cevaa

@BesaleT güzeller etkinliğine ilgi artsın istiyorsan oyunu bekleriz.:A Karşılıklı burada işler.:A
aa tşşk ederim başkanım :A

yarışmacılardan @mesmeso61 @batuhankaralar @Billy Kane @MasacRE- yollamadılar bu akşam 22:00 kadar yollamazsanız -15 ceza geliyor ayoll oyları yollayın bakalım :A

AAA SENİN @DarkLeqenD e oy yollamamıs @sokak sanati bol bol ceza puanı dağıtacaz anlasılan bu akşam :A

@DarkLeqenD @sokak sanati

Sabah gönderdim la boş zamanım vardı aradan çıkardım. :A Ama bu sertlikler bana sökmez biliyorsun, ben ne zaman uygunsam ve içimden gelmişse o zaman gönderirim. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan