Tövbe tövbe.
Pardon nicki çok anlamı beyefendi neye güldünüz acaba
Tövbe tövbe.
Benim şarkıma güzel dememiş miydin yalancı
söz yokki ayoll bunda millet boşuna iyi şarkısını harcamıs elenen belli gibiLeyla ile Mecnun izlesen bilirdin
İlk haftamıza oldukça keyif verici bir parçayla start veriyoruz.
@mrt-06 @Bully @Tolstoyevski @DarkLeqenD @mesmeso61 @batuhankaralar @vadikızı @turkuazz @OzaN @denizz19 @ozmoturk @EFE UYSAL @MasacRE- @MayısKralı @dreamy @Mr.At @sokak sanati @Harunnn60 @destere @xemrexxx @cookies @MEnes @Doğu @cevaa @Maskeli Fedai @BesaleT @tolgab @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @FaJi @soo
Görürüz.Sana kisa vadede veda edeceğiz o zaman. ilk hafta kullanilir mi bu
Murat Dalkılıç diyor ki@Bully @denizz19 @mrt-06 @Tolstoyevski @DarkLeqenD @mesmeso61 @Çiğdem- @batuhankaralar @turkuazz @OzaN @ozmoturk @EFE UYSAL @MasacRE- @MayısKralı @dreamy @Mr.At @sokak sanati @Harunnn60 @destere @xemrexxx @cookies @MEnes @Doğu @cevaa @Maskeli Fedai @BesaleT @tolgab @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @FaJi @soo
Derine, derine daha derine
Adını kazı derime
Dikeni ol canımın, yakışır güle
etiket gitmiştir inşallah
Murat Dalkılıç diyor ki@Bully @denizz19 @mrt-06 @Tolstoyevski @DarkLeqenD @mesmeso61 @Çiğdem- @batuhankaralar @turkuazz @OzaN @ozmoturk @EFE UYSAL @MasacRE- @MayısKralı @dreamy @Mr.At @sokak sanati @Harunnn60 @destere @xemrexxx @cookies @MEnes @Doğu @cevaa @Maskeli Fedai @BesaleT @tolgab @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @FaJi @soo
Adını kazı derime
Dikeni ol canımın, yakışır güle
etiket gitmiştir inşallah
İlk sahibi dizimedya'da ilk haftadan bu şarkıyı kullanmış hata yapıyorsun, Murat Dalkılıç'ı çok seviyorsan gel onu harcamayalım. Bu attığımı dinle bence
Benim sanatçımdan şarkı seçimlerimden uzak dururmusun artık
Neyse sende benim şarkıcıma yorum yap ödeşelim
Ben şarkılara yorum yapmıcam farkındaysan hiç bir şarkıya yorum yapmadım
Oylama başlamadan değiştirebilirsin öyle bir hakka sahipsinŞarkımızı değistirebiliyor muyuz? İlk yarışmamız olduğundan bir acemilik yaptık. Büyüklerimin sözünü dinlemek istiyorum.
İyi ya.Oylama başlamadan değiştirebilirsin öyle bir hakka sahipsin
Büyüklerimin önerilerini dikkate aldım ve şarkımda değişikliğe gitmiş bulunuyorum.
Benim ki iddiasızın iddialısı.Herkes iddialı şarkılarını sunmuş ilk haftadan
@Çiğdem- çok yavaşsın. Oylama nerde.
oylama yarın ne yavası bee ayrıca @mesmeso61 sen buna bakma ayoll benim seçtiğim racaplar zirveye oynuyorÇiğdem'e özelden 1 dakikalık recapta belirle yoksa kendi seçer mundar olmasın şarkın
oylama yarın ne yavası bee ayrıca @mesmeso61 sen buna bakma ayoll benim seçtiğim racaplar zirveye oynuyor