MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

bune bee 😱😱😱

Yeşilçam şarkılarıyla götürürsün bu sezonu keksinlikle cnm dengeli bir sezon ama gizli favorilerden denilebilirsin yaşı küçüklerde duymustur bu şarkıları herhalde :A
Aynen ablacım bu şarkıyı bilmeyen yoktur bence de, yani hiç mi Türkan Şoray'ın Arım Balım Peteğim filmini izlemediniz diye sorarlar adama. :A

Yarışmanın ilk haftasında, Emre Altuğ'un çıkış şarkısı İbret-i Alem ile karşınızdayız. 90'lı yılları seven üyelerin desteklerini özellikle bekliyoruz. :A Herkese başarılar. :)

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx ¶ @RüzgarGülü
Etiket gelmedi ama kendim görüp beğendim kardeşim. :A

Onun kendisi başlı başına bir troll :A Valla paylaştığı videoda sadece müzik vardı, fon müziği falan dedi anlamadım trolluyor herhalde :D
bakmaya absladım yeni gördüm bende müzik var sadece evet sonra beni şutladın diyecek müzik güzelde söz yok baya puanım düşer :A

Aynen ablacım bu şarkıyı bilmeyen yoktur bence de, yani hiç mi Türkan Şoray'ın Arım Balım Peteğim filmini izlemediniz diye sorarlar adama. :A

Otomatik etiket seni almıyor nedense, admin olarak bu duruma bir el koymamız şart :A

Ben de senin şarkını çok beğendim canım, efsanelerden, umarım final puanı alırsın :A

gözlemci neşe karaböcekle bu şarkıylamı elenmişti tam ahtırlamıyorumda öyle bir rezillik yaşanmıstı zeki müren ismi daha marka tabi iyi seçim :A

bu arada senin benim nicklerimiz inatla bazen olmuyorde birde @EFE UYSAL üçümüzün nickleri herkesin nicki olduğu halde bile inatla bazen olmuyor :A

Otomatik etiket seni almıyor nedense, admin olarak bu duruma bir el koymamız şart :A

Ben de senin şarkını çok beğendim canım, efsanelerden, umarım final puanı alırsın :A
Ben üstte yaptığımda olmuştu. .ss

Teşekkürler Kaanım. :bhr:

gözlemci neşe karaböcekle bu şarkıylamı elenmişti tam ahtırlamıyorumda öyle bir rezillik yaşanmıstı zeki müren ismi daha marka tabi iyi seçim :A

bu arada senin benim nicklerimiz inatla bazen olmuyorde birde @EFE UYSAL üçümüzün nickleri herkesin nicki olduğu halde bile inatla bazen olmuyor :A
Zeki abimizin orijinal yorumundan dinlemek başkadır hazır demişken recap da göndereyim. :A

:D hadi bakalım bekliyoruz o zaman merakla :F
ben çıkıyorum artık geç oldu :D @Çiğdem- kız yarın paylaşcam şarkıyı özelden atarım sana

iiy geceler hepinize😉
tamam cnm iyice düşün ilk haftadan yolcu olma ayoll benden bliyorlar :A

Çiğdem biz Harun ile nasıl bir oylama yapacağız.:A
etiket yapsana ayoll şimdi gördüm konuyu incelerken :A
bir oy verme aşamasına gelelim bir yol haritası çıakrtacam size ayoll :A @Harunnn60

Son düzenleme:

bir oy verme aşamasına gelelim bir yol haritası çıakrtacam size ayoll :A @Harunnn60

Ben çift haneli en düşük puanı kabul etmem en düşük puanım mutlaka tek haneli olacak onu şey et.:A
Ayrıca her elemede aşağıya doğru desterede ki gibi düşmesi lazım.:A

Ben çift haneli en düşük puanı kabul etmem en düşük puanım mutlaka tek haneli olacak onu şey et.:A
Ayrıca her elemede aşağıya doğru desterede ki gibi düşmesi lazım.:A
ilk hafta büyük ihtimalle en düşük 10 olur 17 ile 10 arası olur sonra düşmeye baslar 16 ile 9 15 ile 8 14 ile 7 13 ile 6 12 ile 5 11 ile 4 gibi en düşük sınır 2 tabi bende 1 vermek yok çünkü :A :A :A

ÇEYREK İLE YARIYA İSE onuda ayrı ayarlıcaz :A

ilk hafta büyük ihtimalle en düşük 10 olur 17 ile 10 arası olur sonra düşmeye baslar 16 ile 9 15 ile 8 14 ile 7 13 ile 6 12 ile 5 11 ile 4 gibi en düşük sınır 2 tabi bende 1 vermek yok çünkü :A :A :A

ÇEYREK İLE YARIYA İSE onuda ayrı ayarlıcaz :A

Çift haneli en düşük puan mi olur.s.s
İlk hafta 9 olsun 2. Haftada 9 olsun.:Z

Çift haneli en düşük puan mi olur.s.s
İlk hafta 9 olsun 2. Haftada 9 olsun.:Z
hhahah olur ayoll @destere bosuna kaçmadı ben biraz ölçüyü abartıyorum diye kaçmıştı :A

2 hafta 9 da kalmasıda mantıklı yaa orasını ayarlarız işte cnm şu oylama abslama aşamasına gelelimde siz başkanlarla bir toplantı yaparız ayarlarız :A

@destere

hhahah olur ayoll @destere bosuna kaçmadı ben biraz ölçüyü abartıyorum diye kaçmıştı :A

2 hafta 9 da kalmasıda mantıklı yaa orasını ayarlarız işte cnm şu oylama abslama aşamasına gelelimde siz başkanlarla bir toplantı yaparız ayarlarız :A

@destere

Harun ile beni kırmazsın sen özel haftalarımız olur o haftalarda 1 puan verme yetkisi bile yaparız senden.:A

Bekliyoruz o zaman ayoll. :A @sokak sanati

Jüri başkanı @Harunnn60 Emre fanı demek iyiymiş aynen aramızdaki buzları eritmesi lazım :A
Çok soğuk bir buz var onu eritmen lazım sıcak şarkılarınla. :fearful: :A

Sesleri kestim resmen hem Kemal Doğulu gibi keskin cesur hem öykü Serter gibi baskın biriyim. İyi ki beni seçmişsin @Çiğdem- :A

Bi @destere değilim ama @MasacRE- 'den iyimdir en azından.:A Onu da başkan yapanlar vardı.:F
evet :) ben değilsiniz :)
@MasacRE- nin başkanlığı iyiydi aslında yalnız şarkılara oy vermesini bilmiyor:) tek kusuru güzel şarkıdan anlamaması :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan