aaa bu arada @batuhankaralar ın şarkısı trollmu ben anlamadım vllaSıcak'ın klibini izlerken sana bir inme iniyormuş sanırım
Yolluyorum birazdan
aaa bu arada @batuhankaralar ın şarkısı trollmu ben anlamadım vllaSıcak'ın klibini izlerken sana bir inme iniyormuş sanırım
Yolluyorum birazdan
Onun kendisi başlı başına bir troll Valla paylaştığı videoda sadece müzik vardı, fon müziği falan dedi anlamadım trolluyor herhaldeaaa bu arada @batuhankaralar ın şarkısı trollmu ben anlamadım vlla
Aynen ablacım bu şarkıyı bilmeyen yoktur bence de, yani hiç mi Türkan Şoray'ın Arım Balım Peteğim filmini izlemediniz diye sorarlar adama.bune bee 😱😱😱
Yeşilçam şarkılarıyla götürürsün bu sezonu keksinlikle cnm dengeli bir sezon ama gizli favorilerden denilebilirsin yaşı küçüklerde duymustur bu şarkıları herhalde
Etiket gelmedi ama kendim görüp beğendim kardeşim.Yarışmanın ilk haftasında, Emre Altuğ'un çıkış şarkısı İbret-i Alem ile karşınızdayız. 90'lı yılları seven üyelerin desteklerini özellikle bekliyoruz. Herkese başarılar.
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann @xemrexxx ¶ @RüzgarGülü
bakmaya absladım yeni gördüm bende müzik var sadece evet sonra beni şutladın diyecek müzik güzelde söz yok baya puanım düşerOnun kendisi başlı başına bir troll Valla paylaştığı videoda sadece müzik vardı, fon müziği falan dedi anlamadım trolluyor herhalde
Otomatik etiket seni almıyor nedense, admin olarak bu duruma bir el koymamız şartAynen ablacım bu şarkıyı bilmeyen yoktur bence de, yani hiç mi Türkan Şoray'ın Arım Balım Peteğim filmini izlemediniz diye sorarlar adama.
Etiket gelmedi ama kendim görüp beğendim kardeşim.
Otomatik etiket seni almıyor nedense, admin olarak bu duruma bir el koymamız şart
Ben de senin şarkını çok beğendim canım, efsanelerden, umarım final puanı alırsın
gözlemci neşe karaböcekle bu şarkıylamı elenmişti tam ahtırlamıyorumda öyle bir rezillik yaşanmıstı zeki müren ismi daha marka tabi iyi seçimAynen ablacım bu şarkıyı bilmeyen yoktur bence de, yani hiç mi Türkan Şoray'ın Arım Balım Peteğim filmini izlemediniz diye sorarlar adama.
Etiket gelmedi ama kendim görüp beğendim kardeşim.
Ben üstte yaptığımda olmuştu. .ssOtomatik etiket seni almıyor nedense, admin olarak bu duruma bir el koymamız şart
Ben de senin şarkını çok beğendim canım, efsanelerden, umarım final puanı alırsın
Zeki abimizin orijinal yorumundan dinlemek başkadır hazır demişken recap da göndereyim.gözlemci neşe karaböcekle bu şarkıylamı elenmişti tam ahtırlamıyorumda öyle bir rezillik yaşanmıstı zeki müren ismi daha marka tabi iyi seçim
bu arada senin benim nicklerimiz inatla bazen olmuyorde birde @EFE UYSAL üçümüzün nickleri herkesin nicki olduğu halde bile inatla bazen olmuyor
Halledecez inşallah ablacım, yavaş yavaş tüm meseleleri çözüp forumu kusursuz bir hale getirmeye çalışacağızBencede şu etiket olayına el koyun halledin iki ortak
Halledecez inşallah ablacım, yavaş yavaş tüm meseleleri çözüp forumu kusursuz bir hale getirmeye çalışacağız
tamam cnm iyice düşün ilk haftadan yolcu olma ayoll benden bliyorlarhadi bakalım bekliyoruz o zaman merakla
ben çıkıyorum artık geç oldu @Çiğdem- kız yarın paylaşcam şarkıyı özelden atarım sana
iiy geceler hepinize😉
etiket yapsana ayoll şimdi gördüm konuyu incelerkenÇiğdem biz Harun ile nasıl bir oylama yapacağız.
tamam cnm iyice düşün ilk haftadan yolcu olma ayoll benden bliyorlar
etiket yapsana ayoll şimdi gördüm konuyu incelerken
bir oy verme aşamasına gelelim bir yol haritası çıakrtacam size ayoll @Harunnn60
ilk hafta büyük ihtimalle en düşük 10 olur 17 ile 10 arası olur sonra düşmeye baslar 16 ile 9 15 ile 8 14 ile 7 13 ile 6 12 ile 5 11 ile 4 gibi en düşük sınır 2 tabi bende 1 vermek yok çünküBen çift haneli en düşük puanı kabul etmem en düşük puanım mutlaka tek haneli olacak onu şey et.
Ayrıca her elemede aşağıya doğru desterede ki gibi düşmesi lazım.
ilk hafta büyük ihtimalle en düşük 10 olur 17 ile 10 arası olur sonra düşmeye baslar 16 ile 9 15 ile 8 14 ile 7 13 ile 6 12 ile 5 11 ile 4 gibi en düşük sınır 2 tabi bende 1 vermek yok çünkü
ÇEYREK İLE YARIYA İSE onuda ayrı ayarlıcaz
hhahah olur ayoll @destere bosuna kaçmadı ben biraz ölçüyü abartıyorum diye kaçmıştıÇift haneli en düşük puan mi olur.s.s
İlk hafta 9 olsun 2. Haftada 9 olsun.
Bekliyoruz o zaman ayoll. @sokak sanatitamam cnm iyice düşün ilk haftadan yolcu olma ayoll benden bliyorlar
etiket yapsana ayoll şimdi gördüm konuyu incelerken
bir oy verme aşamasına gelelim bir yol haritası çıakrtacam size ayoll @Harunnn60
Çok soğuk bir buz var onu eritmen lazım sıcak şarkılarınla.Jüri başkanı @Harunnn60 Emre fanı demek iyiymiş aynen aramızdaki buzları eritmesi lazım
evet ben değilsinizSesleri kestim resmen hem Kemal Doğulu gibi keskin cesur hem öykü Serter gibi baskın biriyim. İyi ki beni seçmişsin @Çiğdem-
Bi @destere değilim ama @MasacRE- 'den iyimdir en azından. Onu da başkan yapanlar vardı.
kafam davul gibi vlla bugün çok yoruldum müsait bir zamanda bakar ayarız onuHarun ile beni kırmazsın sen özel haftalarımız olur o haftalarda 1 puan verme yetkisi bile yaparız senden.