MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Sonuçları

@Harunnn60 teşekkğrler :A

sonuclardan önce yemek ziyafeti vermiştim sizlere şundan kattım çorbalarınıza :A

herbalfarma_sinirotu-kaps%C3%BCl-490x490.jpg
Komik değil.

İlk defa böyle görüyorum seni çok şaşırtıyorsun beni, umarım kendine gelirsin en kısa zamanda. :)

Şarkına harika atıp (@sokak sanati hani biz yoldaştık. :bilmem::bilmem:) güzel şöyle böyle deyip ortalamanın altında puan verseler sende delirirsin. Yarışma olarak bakmıyorum, zaten yarışma yazın olsa çok fazla umursardım ancak ağzından çıkan kelimelere çok uzak hareketlerde bulunmamalı insan.

@sokak sanati oyları
1 İrem Derici
2 Ziynet Sali
3 Neşet Ertaş
4 Nilüfer
5 Deniz Seki
6 Fettah Can
7 Cem Karaca
8 Gökhan Türkmen
9 Candan Erçetin
10 Sibel Can
11 Shakira

Ben @Çiğdem- in yarışmalarının daimi jurisiyim yalnız. Beni kovabilecek kadar ikna edici olabilirseniz helal olsun derim, ama çok da umrumda olmaz söyliyim. :A Girer yine geyiğimi yapar eğlenceme bakarım sorun olmaz. :A

Çiğdem işte saba ayrı güler bana ayrı hepimiz ortada kalırızm:A Cengo şahane biriydi. Dönemim süper modunu kovmuştum yarışmadan.:A

20 dakikada oylar açıklanmış, bir dahakine 1 dk kala yollayayım :A

@vadikızı İlk kez düşük vermek zorunda kaldım, en iyi ihtimalle de Candan Erçetin ile yer değiştirecekti. :(

@mrt-06 Karda yürürüm izimi belli etmem :F

@sokak sanati 1 hafta susarsın artık :unamused::X

@Bully @denizz19 @batuhankaralar Güzel şarkılardı.

Hiç önemli değil canın sağolsun tşk ederim😉

6 ile 5 arasında kaldım biraz aslında ama bu kadar olabildi. :(

Her ne kadar seni şu sıralar hiç sevmesem de sevdiğim bir şarkı başka haftalarda daha yüksek olabilirdi cidden. :A

Haftaya da sen benim verdiğim puanın 6 katını verirsin ödeşiriz. :A
Üzdün, halbuki ben seni çok seviyordum. :A

Elimden geleni yapacağım. :A

Çiğdem işte saba ayrı güler bana ayrı hepimiz ortada kalırızm:A Cengo şahane biriydi. Dönemim süper modunu kovmuştum yarışmadan.:A
Bişey olmaz hepi topu bir yarışma yani. :A Gidip bi sanatçıya düşük puan verdim diye yarışmadan atılacaksam zaten hiç umursamam o yarışmayı. :A Bu yüzden kendi bileceğiniz iş. :A

@Bully oyları
Fettah Can 11 (Çok iyiydi, zaten en hit parçalarından birisidir.)
Cem Karaca 10 (Barış Akarsu'dan dinlemeyi daha çok sevsem de efsane şarkı tabii, hakkını verdik.)
Sibel Can 9 (Güzel parça, tebrikler.)
Neşet Ertaş 8 (En sevdiğim türkülerinden birisidir.)
Ziynet Sali 7 (İyi şarkı.)
Deniz Seki 6 (Bana çocukluğumu anımsattı, hakkı daha fazlaydı ama hafta zorlu olmuş.)
Ariana Grande 5 (Fena değildi aslında ama haftanın zorlu olmasının kurbanı oldu.)
İrem Derici 4 (Başlarda sevsem de çabuk sıkıldım şarkıdan. Diğer haftalarda puanın yüksek olacaktır.)
Shakira 3 (Bildiğim şarkılarından aslında ama elimden bu kadarı geldi, üzgünüm.)
Nilüfer 2 (Daha kolay bir haftada kesinlikle bu kadar düşük oylamazdım.)
Candan Erçetin 1 (Haftanın hayal kırıklığı, umarım elenmezsin.)

Adını sevdiğim Kaanım ne demek hiç önemli değil:love1:

@dosimosi oyları
12 Gökhan Türkmen - Bitmesin (bukadar güzelmi aaaşşk denilir,kalbime işledi :) bitmesin bu aşk)
11 Fettah Can - Sana Affet Yakışır (harika. biraz daha çabala yoksa yakinda şutlarlar :))
10 Sibel Can - Hançer
9 Cem Karaca - Islak Islak
8 Ariana Grande - One Last Time (umarim final puani alirsinda yarışı kızıştırırsın. gecen hafta gelseydin çift puan alirdin bu sarkiya)
7 Neşet Ertaş - Ah Yalan Dünya
6 Nilüfer ve Feridun Düzağaç - Kavak Yelleri
5 Ziynet Sali - Başrol
4 Deniz Seki - Dile Kolay
3 Candan Erçetin - Unutma Beni
2 İrem Derici - Dur Yavaş
1 Shakira ft Pitbull - Rabiosa (üzgünüm)