MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Sonuçları

@OzaN oyları
11 puan Shakira
10 puan Cem Karaca
9 puan Nilüfer
8 puan Neşet Ertaş
7 puan Ariana Grande
6 puan Gökhan Türkmen
5 puan Sibel Can
4 puan İrem Derici
3 puan Ziynet Sali
2 puan Fettah Can
1 puan Deniz Seki

@OzaN oyları
11 puan Shakira
10 puan Cem Karaca
9 puan Nilüfer
8 puan Neşet Ertaş
7 puan Ariana Grande
6 puan Gökhan Türkmen
5 puan Sibel Can
4 puan İrem Derici
3 puan Ziynet Sali
2 puan Fettah Can
1 puan Deniz Seki
@OzaN 11 seçenek var 11 seçeneği nasıl bu kadar kötü sıralayıp da bu kadar berbat bir oylamayı her hafta yapmayı başarıyorsun. 😱

Papara mapara bilmem ben böyle yaparsan daha da düşer. :A Normalde bireylerin teşvik edici laflarından etkilenmem, yükseltmez veya azaltmaz yani. Ama ters laflar kullanılırsa düşürmesine etki eder söyliyim. :A Baskılar veya ona benzer kelamlar bizde ters teper. :A

Yalnız hem Kaan hem ben senden rahatsızız. Çiğdem bize yakın vırı yani seni kovarız. Olmadı koca codmin var.:A Zamanında bazı üyeleri yarışmadan uzaklaştırmışlıgım var Cengiz yani eski sunucu ile.:A

Allah'ım yarabbim, şimdi gelde delirme. Şarkıya harika atıyorsun ama şarkın kötü diyorsun bu ne iş. :T:

Öyle mi yaptım. Ben normalde beğeni atarım. Elim kaymıştır.:F

Yalnız hem Kaan hem ben senden rahatsızız. Çiğdem bize yakın vırı yani seni kovarız. Olmadı koca codmin var.:A Zamanında bazı üyeleri yarışmadan uzaklaştırmışlıgım var Cengiz yani eski sunucu ile.:A

Öyle mi yaptım. Ben normalde beğeni atarım. Elim kaymıştır .:F
@MEnes İN yanındada koskoca başkan var @destere :A :A :A

@OzaN teşekkürler benim puanımın yanında gayet iyi. :A Hafta zorlu olmasa daha iyi verirdin biliyorum. :A

Öyle mi yaptım. Ben normalde beğeni atarım. Elim kaymıştır.:F
Ben @Çiğdem- in yarışmalarının daimi jurisiyim yalnız. Beni kovabilecek kadar ikna edici olabilirseniz helal olsun derim, ama çok da umrumda olmaz söyliyim. :A Girer yine geyiğimi yapar eğlenceme bakarım sorun olmaz. :A

Harunun oyu hariç 4 oy kaldı bu hafta koca 1 gün youtube olmadığından bazı düzenli arkdslar oylayamadı ama buna rümen 23 oy toplamayı başardık :A

@Harunnn60 oyları
11 Ariana Grande
10 Cem Karaca
9 Nilüfer
8 Ziynet Sali
7 Sibel Can
6 Neşet Ertaş
5 Fettah Can
4 Candan Erçetin
3 Deniz Seki
2 Gökhan Türkmen
1 İrem Derici

Bari 6 verseydin ya. :T:
6 ile 5 arasında kaldım biraz aslında ama bu kadar olabildi. :(

@OzaN teşekkürler benim puanımın yanında gayet iyi. :A Hafta zorlu olmasa daha iyi verirdin biliyorum. :A
Her ne kadar seni şu sıralar hiç sevmesem de sevdiğim bir şarkı başka haftalarda daha yüksek olabilirdi cidden. :A

Haftaya da sen benim verdiğim puanın 6 katını verirsin ödeşiriz. :A

Herkes ayrı ayrı sinir krizi geçiriyor kız konuya ne katıyorsun da böyle oluyoruz. :F @Çiğdem-
sonuclardan önce yemek ziyafeti vermiştim sizlere şundan kattım çorbalarınıza :A

herbalfarma_sinirotu-kaps%C3%BCl-490x490.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
173,168
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil