@Harunnn60 teşekkğrler
Komik değil.sonuclardan önce yemek ziyafeti vermiştim sizlere şundan kattım çorbalarınıza
Komik değil.sonuclardan önce yemek ziyafeti vermiştim sizlere şundan kattım çorbalarınıza
İlk defa böyle görüyorum seni çok şaşırtıyorsun beni, umarım kendine gelirsin en kısa zamanda.
@sokak sanati oyları
1 İrem Derici
2 Ziynet Sali
3 Neşet Ertaş
4 Nilüfer
5 Deniz Seki
6 Fettah Can
7 Cem Karaca
8 Gökhan Türkmen
9 Candan Erçetin
10 Sibel Can
11 Shakira
@Çiğdem- kız kaşınma bak geliyor şimdi haaaaasonuclardan önce yemek ziyafeti vermiştim sizlere şundan kattım çorbalarınıza
Harikasın fındıklı kurabiyem. @sokak sanati@sokak sanati oyları
1 İrem Derici
2 Ziynet Sali
3 Neşet Ertaş
4 Nilüfer
5 Deniz Seki
6 Fettah Can
7 Cem Karaca
8 Gökhan Türkmen
9 Candan Erçetin
10 Sibel Can
11 Shakira
Ben @Çiğdem- in yarışmalarının daimi jurisiyim yalnız. Beni kovabilecek kadar ikna edici olabilirseniz helal olsun derim, ama çok da umrumda olmaz söyliyim. Girer yine geyiğimi yapar eğlenceme bakarım sorun olmaz.
Üzdün, halbuki ben seni çok seviyordum.6 ile 5 arasında kaldım biraz aslında ama bu kadar olabildi.
Her ne kadar seni şu sıralar hiç sevmesem de sevdiğim bir şarkı başka haftalarda daha yüksek olabilirdi cidden.
Haftaya da sen benim verdiğim puanın 6 katını verirsin ödeşiriz.
Bir kadına böyle bir tehditte bulunmaya utanmıyor musun? 😡
Bişey olmaz hepi topu bir yarışma yani. Gidip bi sanatçıya düşük puan verdim diye yarışmadan atılacaksam zaten hiç umursamam o yarışmayı. Bu yüzden kendi bileceğiniz iş.Çiğdem işte saba ayrı güler bana ayrı hepimiz ortada kalırızm Cengo şahane biriydi. Dönemim süper modunu kovmuştum yarışmadan.
@Bully oyları
Fettah Can 11 (Çok iyiydi, zaten en hit parçalarından birisidir.)
Cem Karaca 10 (Barış Akarsu'dan dinlemeyi daha çok sevsem de efsane şarkı tabii, hakkını verdik.)
Sibel Can 9 (Güzel parça, tebrikler.)
Neşet Ertaş 8 (En sevdiğim türkülerinden birisidir.)
Ziynet Sali 7 (İyi şarkı.)
Deniz Seki 6 (Bana çocukluğumu anımsattı, hakkı daha fazlaydı ama hafta zorlu olmuş.)
Ariana Grande 5 (Fena değildi aslında ama haftanın zorlu olmasının kurbanı oldu.)
İrem Derici 4 (Başlarda sevsem de çabuk sıkıldım şarkıdan. Diğer haftalarda puanın yüksek olacaktır.)
Shakira 3 (Bildiğim şarkılarından aslında ama elimden bu kadarı geldi, üzgünüm.)
Nilüfer 2 (Daha kolay bir haftada kesinlikle bu kadar düşük oylamazdım.)
Candan Erçetin 1 (Haftanın hayal kırıklığı, umarım elenmezsin.)
Yok utanmıyorum aksine iyi bile yapıyorum çikinellayaBir kadına böyle bir tehditte bulunmaya utanmıyor musun? 😡