@MayısKralı sağol reis. Senin şarkında kötüydu o yüzden bu hafta ödeştik sayalım.![]()
Allah'ım yarabbim, şimdi gelde delirme. Şarkıya harika atıyorsun ama şarkın kötü diyorsun bu ne iş.
@MayısKralı sağol reis. Senin şarkında kötüydu o yüzden bu hafta ödeştik sayalım.![]()
@OzaN 11 seçenek var 11 seçeneği nasıl bu kadar kötü sıralayıp da bu kadar berbat bir oylamayı her hafta yapmayı başarıyorsun. 😱@OzaN oyları
11 puan Shakira
10 puan Cem Karaca
9 puan Nilüfer
8 puan Neşet Ertaş
7 puan Ariana Grande
6 puan Gökhan Türkmen
5 puan Sibel Can
4 puan İrem Derici
3 puan Ziynet Sali
2 puan Fettah Can
1 puan Deniz Seki
Papara mapara bilmem ben böyle yaparsan daha da düşer.Normalde bireylerin teşvik edici laflarından etkilenmem, yükseltmez veya azaltmaz yani. Ama ters laflar kullanılırsa düşürmesine etki eder söyliyim.
Baskılar veya ona benzer kelamlar bizde ters teper.
![]()
Allah'ım yarabbim, şimdi gelde delirme. Şarkıya harika atıyorsun ama şarkın kötü diyorsun bu ne iş.![]()
En kaliteli, en mükemmel sıralamalar benimkiler. Sorun sizde.@OzaN 11 seçenek var 11 seçeneği nasıl bu kadar kötü sıralayıp da bu kadar berbat bir oylamayı her hafta yapmayı başarıyorsun. 😱
@OzaN 11 seçenek var 11 seçeneği nasıl bu kadar kötü sıralayıp da bu kadar berbat bir oylamayı her hafta yapmayı başarıyorsun. 😱
@MEnes İN yanındada koskoca başkan var @destereYalnız hem Kaan hem ben senden rahatsızız. Çiğdem bize yakın vırı yani seni kovarız. Olmadı koca codmin var.Zamanında bazı üyeleri yarışmadan uzaklaştırmışlıgım var Cengiz yani eski sunucu ile.
Öyle mi yaptım. Ben normalde beğeni atarım. Elim kaymıştır .![]()
@OzaN oyları
11 puan Shakira
10 puan Cem Karaca
9 puan Nilüfer
8 puan Neşet Ertaş
7 puan Ariana Grande
6 puan Gökhan Türkmen
5 puan Sibel Can
4 puan İrem Derici
3 puan Ziynet Sali
2 puan Fettah Can
1 puan Deniz Seki
Katılıyorum, mesela haftalardır Cem Karaca gibi bir kaliteye ilk 3'ten aşağı vermiyorsun. TeşekkürlerEn kaliteli, en mükemmel sıralamalar benimkiler. Sorun sizde.![]()
Bari 6 verseydin ya.En kaliteli, en mükemmel sıralamalar benimkiler. Sorun sizde.![]()
Ben @Çiğdem- in yarışmalarının daimi jurisiyim yalnız. Beni kovabilecek kadar ikna edici olabilirseniz helal olsun derim, ama çok da umrumda olmaz söyliyim.Yalnız hem Kaan hem ben senden rahatsızız. Çiğdem bize yakın vırı yani seni kovarız. Olmadı koca codmin var.Zamanında bazı üyeleri yarışmadan uzaklaştırmışlıgım var Cengiz yani eski sunucu ile.
Öyle mi yaptım. Ben normalde beğeni atarım. Elim kaymıştır.![]()
6 ile 5 arasında kaldım biraz aslında ama bu kadar olabildi.Bari 6 verseydin ya.![]()
Her ne kadar seni şu sıralar hiç sevmesem de sevdiğim bir şarkı başka haftalarda daha yüksek olabilirdi cidden.
sonuclardan önce yemek ziyafeti vermiştim sizlere şundan kattım çorbalarınızaHerkes ayrı ayrı sinir krizi geçiriyor kız konuya ne katıyorsun da böyle oluyoruz.@Çiğdem-