MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Oradaki şov çok iyi de şarkının çoğu kaçıyor tekrar ediyor aynı yerleri.

Şarkı zaten genel olarak ses şov. Başka biri söylese hiçbir olayı olmazdı bu şarkının.

Millet zaten kısa izlemek istiyor. 5-6 saniye daha uzasa o sahne süper olurdu herkesin dibi düşerdi.

hep @sokak sanati nın fesatlığı başka bişey değil, o bir deyimdir herkesinde bildiği bir deyim ona bakarsan öküzün altından buzağı aramaya kalktığımızda binlerce sözü o şekil berbat hale getirebiliriz benim kalbim temiz sende şahitsin buna? aramıza hiç bir hain giremez o yüzden içim rahat
)

harikasın bu desteklerin karşılıksız kalmayacak
sırf bu yüzden bu hafta senin pis şarkıcıya dört değil beş puan vereceğim
)

Son düzenleme:
hhahaha ben nasrettin hoca olayını söylüyor diyince saf diyor bana birde kendisi gibi bir şahit bulmuş şıracının şahiti bozacımı oluyor @DarkLeqenD

ama ben ve @MasacRE- sana kefil olduk ayoll masacrenin kel kafalı adamlarına az yüskek puan ver bu hafta

@sokak sanati

sokak tenceresi yuvarlanmış leğenini buşmuş işte
)ikisi birbirinden beter hadi leğenin derdini anladık bu hafta benden umudu kesti ama sokak şeysinin yaptığına ne deni?r resmen bu laflarla ariananın altını oymuş
(şimdi bu lafa ne bahane bulacak kimbilir
)

sen zaten benden yana tavrını koyacaksın insan gözgöre göre saygıdeğer başkanını harcarmı
)

@Çiğdem- bu çocuk seninle gönül eğlendiriyor sende çok safsın yani.
hhahaha aa bende anlamadım senle neden uğraştığını oylama öncesinde yani

ayoll birde tam puan bekliyordu senden bu hafta

hhahaha aa bende anlamadım senle neden uğraştığını oylama öncesinde yani

ayoll birde tam puan bekliyordu senden bu hafta

tam puanı rüyasında görür tamı geçtik son değerlendirmeme göre ilk yedi yarışmacı arasında bile yook ariana
)
tam puan için side to side ı bekliyorum hala