MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Oradaki şov çok iyi de şarkının çoğu kaçıyor tekrar ediyor aynı yerleri. :D

Şarkı zaten genel olarak ses şov. Başka biri söylese hiçbir olayı olmazdı bu şarkının. :D

Millet zaten kısa izlemek istiyor. 5-6 saniye daha uzasa o sahne süper olurdu herkesin dibi düşerdi.:D

hhahah orasını bende anladım ayoll çok fesat okadar normal bir mesajtan nasıl pis anlam çıkarmış gerçekten bravo @sokak sanati na :A ayy zaten @destere bile normal anlamda yazdığı çok açık hem ben ona sapık diyorum ama pis sapık demiyorum sempatik iyi niyetli sapıklardan diyorum :A :A :A

hep @sokak sanati nın fesatlığı başka bişey değil, o bir deyimdir herkesinde bildiği bir deyim ona bakarsan öküzün altından buzağı aramaya kalktığımızda binlerce sözü o şekil berbat hale getirebiliriz benim kalbim temiz sende şahitsin buna? aramıza hiç bir hain giremez o yüzden içim rahat :))

@Çiğdem- sen bakma bu fesata. Siz @destere ye sapık diyorsunuz ama ben bunun kadar fesat bir insan görmedim. Geçen gün bana da öyle yaptı benimkini nasıl buldunuz diyorum paylaştığım şarkıyı kastederek o yine gitti tersten anladı söylediklerimi :A Eminim destere başkanımız da iyi niyetiyle yazmıştır o mesajı ama sokak sanatı gibi fesatları düşünememiş tabi :A

harikasın bu desteklerin karşılıksız kalmayacak :) sırf bu yüzden bu hafta senin pis şarkıcıya dört değil beş puan vereceğim :))

Son düzenleme:
hep @sokak sanati nın fesatlığı başka bişey değil, o bir deyimdir herkesinde bildiği bir deyim ona bakarsan öküzün altından buzağı aramaya kalktığımızda binlerce sözü o şekil berbat hale getirebiliriz benim kalbim temiz sende şahitsin buna? aramıza hiç bir hain giremez o yüzden içim rahat :))
hhahaha ben nasrettin hoca olayını söylüyor diyince saf diyor bana birde kendisi gibi bir şahit bulmuş şıracının şahiti bozacımı oluyor @DarkLeqenD :F

ama ben ve @MasacRE- sana kefil olduk ayoll masacrenin kel kafalı adamlarına az yüskek puan ver bu hafta :A

@sokak sanati

hhahaha ben nasrettin hoca olayını söylüyor diyince saf diyor bana birde kendisi gibi bir şahit bulmuş şıracının şahiti bozacımı oluyor @DarkLeqenD :F

ama ben ve @MasacRE- sana kefil olduk ayoll masacrenin kel kafalı adamlarına az yüskek puan ver bu hafta :A

@sokak sanati

sokak tenceresi yuvarlanmış leğenini buşmuş işte :))ikisi birbirinden beter hadi leğenin derdini anladık bu hafta benden umudu kesti ama sokak şeysinin yaptığına ne deni?r resmen bu laflarla ariananın altını oymuş :) (şimdi bu lafa ne bahane bulacak kimbilir :) )

@sokak sanati

sen zaten benden yana tavrını koyacaksın insan gözgöre göre saygıdeğer başkanını harcarmı :))

sokak tenceresi yuvarlanmış leğenini buşmuş işte :))ikisi birbirinden beter hadi leğenin derdini anladık bu hafta benden umudu kesti ama sokak şeysinin yaptığına ne deni?r resmen bu laflarla ariananın altını oymuş :) (şimdi bu lafa ne bahane bulacak kimbilir :) )
@Çiğdem- bu çocuk seninle gönül eğlendiriyor sende çok safsın yani.:A
hhahaha aa bende anlamadım senle neden uğraştığını oylama öncesinde yani :F
ayoll birde tam puan bekliyordu senden bu hafta :A :A :A

hhahaha aa bende anlamadım senle neden uğraştığını oylama öncesinde yani :F
ayoll birde tam puan bekliyordu senden bu hafta :A :A :A

tam puanı rüyasında görür tamı geçtik son değerlendirmeme göre ilk yedi yarışmacı arasında bile yook ariana :))
tam puan için side to side ı bekliyorum hala :)