hhahaha aa ters piskoloji uyguluyor sana ayoll ters tepmez inş
bu hafta tersten birinci yaparsak arianayı bir daha ömür billah ters psikoloji uygulamaya kalkmaz )
hhahaha aa ters piskoloji uyguluyor sana ayoll ters tepmez inş
Bu @Harunnn60 ile ne yapacaz biz ayoll başkan olarak çözüm sun ayoll hep en sona kalıyor yarın gelip öğlen şarkısını paylaşır umarım ona ceza vermek istemembu hafta tersten birinci yaparsak arianayı bir daha ömür billah ters psikoloji uygulamaya kalkmaz )
bu hafta tersten birinci yaparsak arianayı bir daha ömür billah ters psikoloji uygulamaya kalkmaz )
Ama turboşana 3 yerine 10 veriyorsun yarıyor bence.
Geberiyorum diyoruz
Ahmet Aslan Farkı ile
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Çiğdem- @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mikser yılan algı yapma düşük versin diye. ssAma turboşana 3 yerine 10 veriyorsun yarıyor bence.
evet bu haftada aynı şekilde arianaya yaranacağım hiç merak etme sen sonuçlar açıklanınca totonla trampet çalacaksın sevinçten )
geçen haftaki kadar olmasada fena sayılmaz
Mikser yılan algı yapma düşük versin diye. ss
Mikser yılan algı yapma düşük versin diye. ss
I
Yani beylerden hoşlanmadığına göre bully'nin tavrı seni çekti diye düşündüm.
evet sana her hafta verdiğim tam puanları kıskanıyor sokak şeysi ))
Harun kaldı dedi yaa.
diyorum ya bu haftada senden hoşlanacağım )
harun için bir gün dahamı bekleyeceğiz onun şarkısını hogatha koysun mesela loca loca ile gelsin bu hafta )
Bu tavrım hoşuna gitmediyse değiştirebilirim daha 1 gün var her şey değişir.
çok hoşuma gitti tavrın ) puanlar açıklanınca nasıl etkili olduğunu gözlerinle göreceksin )
Gökhan'ın bu kadar sevilmesini çekemiyor kendisi, ben Ariana'ya tek laf atmamama rağmen sürekli bana sataşıp duruyor. Senin gibi değerli bir jüri başkanının onun bu sinsi algı operasyonuna pabuç vermeyeceğinden kuşkum yok.evet sana her hafta verdiğim tam puanları kıskanıyor sokak şeysi ))
Gökhan'ın bu kadar sevilmesini çekemiyor kendisi, ben Ariana'ya tek laf atmamama rağmen sürekli bana sataşıp duruyor. Senin gibi değerli bir jüri başkanının onun bu sinsi algı operasyonuna pabuç vermeyeceğinden kuşkum yok.
Sokak tenceresi mi 😱 @sokak sanati cım bence tekrardan güçlerimizi birleştirip destereyi jüri başkanlığından indirmeliyiz
Sokak tenceresi mi 😱 @sokak sanati cım bence tekrardan güçlerimizi birleştirip destereyi jüri başkanlığından indirmeliyiz
bana algı ters teper hiçbir zaman istediğini tutturmaz yani senin yaptığın karşı alğıda ters tepecektir yani boşuna çabalamayın )
hogatham sağolsun benden önce onu safdışı etmeniz lazımki bana zarar verebilesiniz? başka türlü şansınız sıfır )