hahahha kafanda paralardım ben o süpürgeyi ayoll ama bende lucifer gotham falan izlemem lazım saatte çok geç oldu gidip lucifer izleyelim
lucifer e bende bakıcam birazdan inşallah senden önce izlerimde spoiler paylaşırım özgürce )
hahahha kafanda paralardım ben o süpürgeyi ayoll ama bende lucifer gotham falan izlemem lazım saatte çok geç oldu gidip lucifer izleyelim
Ohaa o nasıl bir cinsel içerikli mesaj.😱
bana kıyamaz seni harcar? hem kim bindiği dalı keserki .. benim saygıdeğer sunucuma güvenim sonsuz, boşuna umutlanma farkına varmadan kendini kapı önünde bulursun )
aaa bu sefer bende anlayamadım ayoll ancadan beridir cinsellikle ne lakası varkiiçiniz fesat içiniz allah sizi bildiği gibi yapsın ) ben onu yazarken içeriğin cinsele yorumlanacağını asla düşünmezdim ne kötü insanlar arasında yaşıyoruz tanrım şunların kafasında göktaşı patlatırsın inşallah )
aaa bu sefer bende anlayamadım ayoll ancadan beridir varki
nasrettin hocadan örnek vermiş çocuk
yazı yarım çıkmış cinsellikle ne lakası var diyecektim yok vlla senden baskası ordan yanlıs anlamaz sanırımSaf ayağına yat sen. Hoşuna gidiyor demekki.
yazı yarım çıkmış cinsellikle ne lakası var diyecektim yok vlla senden baskası ordan yanlıs anlamaz sanırım
ben kötü birşey çıkaramadım vlla gerçekten aman neyse
ben kötü birşey çıkaramadım vlla gerçekten aman neyse
tövbe tövbe 😱 😱 😱Bindiği dal diyor neyi kast ediyor o sapık.
Oylama bugün mü başlayacak ?tövbe tövbe 😱 😱 😱
benim aklım direk nasret hocanın hikayesine gitmişti hemen o mesajtan onu çıkarmakta @destere de o amaçla söylemiştir diye umuyorum zaten senide kınamış
ama saflıktada alakası yok ayoll normal okuyunca herkes öyle anlam çıkarmaz sonucta
(%0 fesatım) evet ; cinsel içerikli bir mesaj
destere ye yakışan en güzel sıfatBindiği dal diyor neyi kast ediyor o sapık.
@Çiğdem- sen bakma bu fesata. Siz @destere ye sapık diyorsunuz ama ben bunun kadar fesat bir insan görmedim. Geçen gün bana da öyle yaptı benimkini nasıl buldunuz diyorum paylaştığım şarkıyı kastederek o yine gitti tersten anladı söylediklerimi Eminim destere başkanımız da iyi niyetiyle yazmıştır o mesajı ama sokak sanatı gibi fesatları düşünememiş tabi
(%0 fesatım) evet ; cinsel içerikli bir mesaj
destere ye yakışan en güzel sıfat
O ne lanSenin ki komiklik olsun diyeydi burada bildiğin ima var birde destereden bahsediyoruz bence sen sırf oy almak için beni harcıyorsun.
Vana katıldığın için teşekkürler honosum.
@Çiğdem- sen bakma bu fesata. Siz @destere ye sapık diyorsunuz ama ben bunun kadar fesat bir insan görmedim. Geçen gün bana da öyle yaptı benimkini nasıl buldunuz diyorum paylaştığım şarkıyı kastederek o yine gitti tersten anladı söylediklerimi Eminim destere başkanımız da iyi niyetiyle yazmıştır o mesajı ama sokak sanatı gibi fesatları düşünememiş tabi
hhahah orasını bende anladım ayoll çok fesat okadar normal bir mesajtan nasıl pis anlam çıkarmış gerçekten bravo @sokak sanati na ayy zaten @destere bile normal anlamda yazdığı çok açık hem ben ona sapık diyorum ama pis sapık demiyorum sempatik iyi niyetli sapıklardan diyorumSenin ki komiklik olsun diyeydi burada bildiğin ima var birde destereden bahsediyoruz bence sen sırf oy almak için beni harcıyorsun.
Vana katıldığın için teşekkürler honosum.
hhahah orasını bende anladım ayoll çok fesat okadar normal bir mesajtan nasıl pis anlam çıkarmış gerçekten bravo @sokak sanati na ayy zaten @destere bile normal anlamda yazdığı çok açık hem ben ona sapık diyorum ama pis sapık demiyorum sempatik iyi niyetli sapıklardan diyorum
şahite bak ayoll @DarkLeqenD@DarkLeqenD tarafsız bir arkadaştır çokta ters düşeriz o bile bana katıldı. Destere beni ve ariana'yı sever ona rağmen ben imayı anladım yani benim bir çıkarımda söz konusu değil kısaca biz haklıyız.