MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Kızz sen nerdesinn forum sensizz çok sessizdi yaa :F:F

ayy çok severimm ben nasıl oy vercem yaaa:ozur:
hhhha tşşk ederim cnm :bhr::bhr::bhr:

ekim ayından beridir bir rahat edemedimki ayoll şimdi havalar kısalında biraz geç uyanıyorum sonra iş güç derken hemen hava karalıyor basla yemek yapmaya :F 2 aydır şöyle yatarak kendi halimde bir gün geçiremedim vlla :A :A :A

Tam puan verebilirsin mesela :A

Sallayalim gitsin o tahti :A
neden olmasin :) bugun bir alkol mevzusundan sonra bana soguk kahve ikram etti iyice eksileri toplamaya basladi :) bide bir soru vardi bilmedi halbuki uzmanlik alani olmasi gerekirdi. @Bully toparla kendini . hayal kirikligina ugratiyorsun :)

neden olmasin :) bugun bir alkol mevzusundan sonra bana soguk kahve ikram etti iyice eksileri toplamaya basladi :) bide bir soru vardi bilmedi halbuki uzmanlik alani olmasi gerekirdi. @Bully toparla kendini . hayal kirikligina ugratiyorsun :)
Ben de sana bir sicak kahve ikram edeyim sekersiz iyi gelir :A

hhhha tşşk ederim cnm :bhr::bhr::bhr:

ekim ayından beridir bir rahat edemedimki ayoll şimdi havalar kısalında biraz geç uyanıyorum sonra iş güç derken hemen hava karalıyor basla yemek yapmaya :F 2 aydır şöyle yatarak kendi halimde bir gün geçiremedim vlla :A :A :A

:F:Faynen yaa bende 10 da kalkıyorum 1 e kadar müge anlı izliorum evi
toparlama bulaşıktı derken 2 oluyor saat bu yüzden dizilerim birikti bee

hahaha aa bize geliceksen gözün başka yere kaymayı bırakıcak ayoll burası karadeniz babam vurur tüfekle ormana gömer vlla :A :A :A

öyle gerçek hayatta @pompy ın rıza babasıda yok kimse olayı araştırmaz bile :A :A :A
sağol aklıma fikir verdin adalet peşinde için Emre ve tuna bütün erkekleri yok edecekler @Çiğdem-

Bugün çok soğuk davranıyorsun bana kahveni de @eskici ile içersin artık.ss

sağol aklıma fikir verdin adalet peşinde için Emre ve tuna bütün erkekleri yok edecekler @Çiğdem-
hahah aa @xemrexxx tüm erkekleri yok edecek demek @destere yi bari bana bıraksa ayoll işimde gücümde kullanırım :A :A :A

:F:Faynen yaa bende 10 da kalkıyorum 1 e kadar müge anlı izliorum evi
toparlama bulaşıktı derken 2 oluyor saat bu yüzden dizilerim birikti bee
saat 5 te gece yarısı gibi oluyor ayoll kış ayında işimiz daha zor vlla gündüz ev işi sonra hemen hava karalıyor yemeğe basla :F :F :F

kızlarla uzun zamandır toplanamadık şöyle bşr pijama partisi yapıp kendimize gelelim ayoll annemi evden şutlayabilirsem tabi :A :A :A

hahah aa @xemrexxx tüm erkekleri yok edecek demek @destere yi bari bana bıraksa ayoll işimde gücümde kullanırım :A :A :A

saat 5 te gece yarısı gibi oluyor ayoll kış ayında işimiz daha zor vlla gündüz ev işi sonra hemen hava karalıyor yemeğe basla :F :F :F

kızlarla uzun zamandır toplanamadık şöyle bşr pijama partisi yapıp kendimize gelelim ayoll annemi evden şutlayabilirsem tabi :A :A :A

:F:F:Faynı ilde olsak bende gelirdim kızzz aynen öylee zor işimiz he

yazma böyle seyer. @destere damlar simdi

Bakalım ne yapacam çok zorlanıcam çokk
iyi geceler canim. biraz dinlenmeye cekilecegim. ben dönene kadar sen ucuncu ruyanda olursun :) yarin görusuruz

Ben çaya nescafe'ye falan şeker atmam ama Türk kahvesi olunca işler değişiyor onu şekersiz içmek cidden mümkün değil orta iyidir @eskici :A

@dosimosi sütlü sevdiğini bilmiyordum, salladım tuttu demek. :F Artık kalp kalbe karşıysa. :bhr:
kalp kalbe karsi evet 😉 hemseriyiz bir kere bu en buyuk ortak yanimiz