MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

@OzaN 90ların efsane kliplerinden biriyle gelmiş. Şarkıyı da çok severim. Üst sıralarda olacaktır yine.

o kadar ezildi ki forumu bırakma kararı alıyordu az kalsın , ama bize belli etmemeye çalışıyor :A

gözlerim ile gördüm :A bu gözler yalan söylemez :A
ben cözdum olayimi sen rahat ol. daha önce sebep yoken ayrilma dusuncem vardi geri döndum. ayrilirsam veda edip sebebi bellidir. ben umursamadigim insanlarin laflarinin beni sinirlendirmesine musade etmem.
burdan vedasiz ayrilirsam bilki bu hayatta yokumdur

daha forumda ki ilk tartışmasında yenilgiye uğradı :A buradaki varlığı pek uzun sürmez :A
ilk tartismam degil bu 😉 daha 2 aydir forumda degilim ben :)

ben cözdum olayimi sen rahat ol. daha önce sebep yoken ayrilma dusuncem vardi geri döndum. ayrilirsam veda edip sebebi bellidir. ben umursamadigim insanlarin laflarinin beni sinirlendirmesine musade etmem.
burdan vedasiz ayrilirsam bilki bu hayatta yokumdur
Ay tamam bişey demedim :T:

Son düzenleme:
Sağolun başkanım :A

evet 'başkan' kelimesi ile dosimosi hanımın tekrardan gözüne girmiş bulnumaktayım :A :A
gözumden hic duşmedinki :A
limoni oldugumuz zamanlarda bile seni 1.2. oyladim :)

@dosimosi cimm şarkıma yorum yapmadınız hanımefendicim:)
sira gelmedi ona canim. dinlemedim daha ama video göruntusu ve ismi tanidik. gecen hafta 8 vermistim. bu hafta cift haneli olma olasiligi yuksek o tahmin ettigim sarkiysa

gözumden hic duşmedinki :A
limoni oldugumuz zamanlarda bile seni 1.2. oyladim :)

sira gelmedi ona canim. dinlemedim daha ama video göruntusu ve ismi tanidik. gecen hafta 8 vermistim. bu hafta cift haneli olma olasiligi yuksek o tahmin ettigim sarkiysa

Doyamadım şarkısı önceden dinledinmi bilmiyorum ama :D

ama onlar @Çiğdem- dede var kime içgüveysi gideyimki şimdi ikilemde kaldım :))

dinlemiş ama sevmemiş:) deniz seki güzel çıkmış bu sefer o yüzden kızların denizden nefret etmesi normal sen bu şarkının yorumunu erkek jürilere sor kız jürilerden sana fayda yok :)
hahaha aa bize geliceksen gözün başka yere kaymayı bırakıcak ayoll burası karadeniz babam vurur tüfekle ormana gömer vlla :A :A :A

öyle gerçek hayatta @pompy ın rıza babasıda yok kimse olayı araştırmaz bile :A :A :A

hahaha aa bize geliceksen gözün başka yere kaymayı bırakıcak ayoll burası karadeniz babam vurur tüfekle ormana gömer vlla :A :A :A

öyle gerçek hayatta @pompy ın rıza babasıda yok kimse olayı araştırmaz bile :A :A :A

Kızz sen nerdesinn forum sensizz çok sessizdi yaa :F:F

ayy çok severimm ben nasıl oy vercem yaaa:ozur:

ikinci bir gökhan turkmen oldu bu benim icin @Bully eger @eskici böyle bu tarzla devam ederse tahtin sallanabilir 😛

Kızz sen nerdesinn forum sensizz çok sessizdi yaa :F:F

ayy çok severimm ben nasıl oy vercem yaaa:ozur:
bugun forum sessizmiydi ??? eminmisin :D