MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

iyi geceler canim. biraz dinlenmeye cekilecegim. ben dönene kadar sen ucuncu ruyanda olursun :) yarin görusuruz

kalp kalbe karsi evet 😉 hemseriyiz bir kere bu en buyuk ortak yanimiz

İyi geceler bitanesi görüşürüz bende çıkıcam az sonra :D

Ben çaya nescafe'ye falan şeker atmam ama Türk kahvesi olunca işler değişiyor onu şekersiz içmek cidden mümkün değil orta iyidir @eskici :A

@dosimosi sütlü sevdiğini bilmiyordum, salladım tuttu demek. :F Artık kalp kalbe karşıysa. :bhr:
Ben iciyorum aci aci cok iyi oluyor :A senin icin yanina cokolat koyariz onla idare edersin :A

Aynen senden aldim kendi ismini silmis olabilecegin aklima gelmedi malesef :A sarkiyi biliyorum zaten fena degil senin bama verecegin puana göre benden de bir seyler cikar :A

Sana dürüst olacağım :A Pek güzel gelmedi şarkı bana diğerlerine göre şekillendiricez artık sıralamanı :A Fettah Can'ın çok daha güzel şarkıları var nerede onlar ya ilk haftaki şarkın hala en iyisi bana göre :D

Sana dürüst olacağım :A Pek güzel gelmedi şarkı bana diğerlerine göre şekillendiricez artık sıralamanı :A Fettah Can'ın çok daha güzel şarkıları var nerede onlar ya ilk haftaki şarkın hala en iyisi bana göre :D
Yavas yavas hepsine sira gelecek ama bu sarki da güzel bence ve cogunlugun begenecegini düsünüyorum haftaya kullanacagim sarkiyi sen de begeneceksin bence :A

şarkıya olumlu yorum yapma ihtimalim yok gibi:) yorum yapmadan geçeyim en iyisi :))

hahah aa @xemrexxx tüm erkekleri yok edecek demek @destere yi bari bana bıraksa ayoll işimde gücümde kullanırım :A :A :A

saat 5 te gece yarısı gibi oluyor ayoll kış ayında işimiz daha zor vlla gündüz ev işi sonra hemen hava karalıyor yemeğe basla :F :F :F

kızlarla uzun zamandır toplanamadık şöyle bşr pijama partisi yapıp kendimize gelelim ayoll annemi evden şutlayabilirsem tabi :A :A :A
evet beni sana bırakacakki rahat rahat gazozuma ilaç atasın diye :)

yazma böyle seyer. @destere damlar simdi
gece dizilere dalıyorum birazdan lucifer izlemeye başlarım kurtulursunuz benden :)

şarkıya olumlu yorum yapma ihtimalim yok gibi:) yorum yapmadan geçeyim en iyisi :))

evet beni sana bırakacakki rahat rahat gazozuma ilaç atasın diye :)

gece dizilere dalıyorum birazdan lucifer izlemeye başlarım kurtulursunuz benden :)
Babamın senitüfekle vurur mesajımı görmezden gelip hemen iyi birşey yazmıstım bunu görmüşsün ne tesadüfse artık :A :A :A

@destere sorun degil ben bu vakitkerde vaktimi hemserimle sohbet etmeye ayiriyorum. buralardada yorumu mumkunse baska zamanlarda yapiyorum :)

@destere sorun degil ben bu vakitkerde vaktimi hemserimle sohbet etmeye ayiriyorum. buralardada yorumu mumkunse baska zamanlarda yapiyorum :)

anladım yani öncelik hemşerilerde diyorsun ? arta kalan zamanını bize ayırıyorsun yani bize artık muamelesi yapıyorsun ? :)
şimdi sana teşekür etmemi beklersin birde sıkılmadan :))

hhahahah uslu durduğun sürece vurmaz herhalde ama yanlışını görürse benden önce davranır ona göre ayoll :F :F :F
kesinlikle kıyamaz sanmam :) benim kalbim beynim herşeyim orda! oraya dokunmadığı müddetçe nerden vurursa vursun etki etmez :))

anladım yani öncelik hemşerilerde diyorsun ? arta kalan zamanını bize ayırıyorsun yani bize artık muamelesi yapıyorsun ? :)

kesinlikle kıyamaz sanmam :) benim kalbim beynim herşeyim orda! oraya dokunmadığı müddetçe nerden vurursa vursun etki etmez :))
hhhhha kalbini bilmemde beyninin orada olduğu belli zaten ayoll :A :A :A

gece dizimi izliyorum diyorsunya. senin önceligin dizi. birakta benimde önceligim hemseriler olsun :A
hem sen olmayinca ben olmayinca sessiz burasi. eskiden takildigimda geceleri, ertesi gun @Çiğdem- buralari toparlamakla ugrasirdi

gece dizimi izliyorum diyorsunya. senin önceligin dizi. birakta benimde önceligim hemseriler olsun :A
hem sen olmayinca ben olmayinca sessiz burasi. eskiden takildigimda geceleri, ertesi gun @Çiğdem- buralari toparlamakla ugrasirdi

hogathanın işi ne sabah bir süpürge vursun sayfalara.. zaten hazır uçan süpürgeside var şöyle bir süpürgesini savurdumu burası cillop gibi olur :)) sanki dip köşe temizliğimi yapacak sayfalarda kaba temizlik yapsın yeterli :)

hhhhha kalbini bilmemde beyninin orada olduğu belli zaten ayoll :A :A :A

her şey orda herşey:) ben organlarımı oraya buraya dağıtacak insan değilim derli topluyumdur hepsini aynı yere topladım :))

hogathanın işi ne sabah bir süpürge vursun sayfalara.. zaten hazır uçan süpürgeside var şöyle bir süpürgesini savurdumu burası cillop gibi olur :)) sanki dip köşe temizliğimi yapacak sayfalarda kaba temizlik yapsın yeterli :)
hahahha kafanda paralardım ben o süpürgeyi ayoll ama bende lucifer gotham falan izlemem lazım saatte çok geç oldu gidip lucifer izleyelim :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan