iyi geceler canim. biraz dinlenmeye cekilecegim. ben dönene kadar sen ucuncu ruyanda olursun yarin görusuruz
kalp kalbe karsi evet 😉 hemseriyiz bir kere bu en buyuk ortak yanimiz
İyi geceler bitanesi görüşürüz bende çıkıcam az sonra
iyi geceler canim. biraz dinlenmeye cekilecegim. ben dönene kadar sen ucuncu ruyanda olursun yarin görusuruz
kalp kalbe karsi evet 😉 hemseriyiz bir kere bu en buyuk ortak yanimiz
Hic zorlanmana gerek yok gönül rahatligiyla tam puan verebilirsinBakalım ne yapacam çok zorlanıcam çokk
Seker zararli bizde seker bulunmaz sekersiz iyidirben sekersiz icemem. @Bully bana sütlü verecek. en sevdigimden
Hic zorlanmana gerek yok gönül rahatligiyla tam puan verebilirsin
Seker zararli bizde seker bulunmaz sekersiz iyidir
Ben iciyorum aci aci cok iyi oluyor senin icin yanina cokolat koyariz onla idare edersin
Neden etiketlemedigimi anlamissindir benceHem beni etiketleme hem de benden güzel puanlar iste nasıl olacak bu iş böyle eskici
Neden etiketlemedigimi anlamissindir bence
Aynen senden aldim kendi ismini silmis olabilecegin aklima gelmedi malesef sarkiyi biliyorum zaten fena degil senin bama verecegin puana göre benden de bir seyler cikarBenden mi aldın Eğer öyleyse dinlemiş olman lazım nasıl buldun şarkımı ?
Aynen senden aldim kendi ismini silmis olabilecegin aklima gelmedi malesef sarkiyi biliyorum zaten fena degil senin bama verecegin puana göre benden de bir seyler cikar
Yavas yavas hepsine sira gelecek ama bu sarki da güzel bence ve cogunlugun begenecegini düsünüyorum haftaya kullanacagim sarkiyi sen de begeneceksin benceSana dürüst olacağım Pek güzel gelmedi şarkı bana diğerlerine göre şekillendiricez artık sıralamanı Fettah Can'ın çok daha güzel şarkıları var nerede onlar ya ilk haftaki şarkın hala en iyisi bana göre
evet beni sana bırakacakki rahat rahat gazozuma ilaç atasın diyehahah aa @xemrexxx tüm erkekleri yok edecek demek @destere yi bari bana bıraksa ayoll işimde gücümde kullanırım
saat 5 te gece yarısı gibi oluyor ayoll kış ayında işimiz daha zor vlla gündüz ev işi sonra hemen hava karalıyor yemeğe basla
kızlarla uzun zamandır toplanamadık şöyle bşr pijama partisi yapıp kendimize gelelim ayoll annemi evden şutlayabilirsem tabi
gece dizilere dalıyorum birazdan lucifer izlemeye başlarım kurtulursunuz bendenyazma böyle seyer. @destere damlar simdi
Babamın senitüfekle vurur mesajımı görmezden gelip hemen iyi birşey yazmıstım bunu görmüşsün ne tesadüfse artıkşarkıya olumlu yorum yapma ihtimalim yok gibi yorum yapmadan geçeyim en iyisi )
evet beni sana bırakacakki rahat rahat gazozuma ilaç atasın diye
gece dizilere dalıyorum birazdan lucifer izlemeye başlarım kurtulursunuz benden
Babamın senitüfekle vurur mesajımı görmezden gelip hemen iyi birşey yazmıstım bunu görmüşsün ne tesadüfse artık
hhahahah uslu durduğun sürece vurmaz herhalde ama yanlışını görürse benden önce davranır ona göre ayollolsun canı sağolsun babanın en fazla topuğumuzdan vurur o da etkilemez beni
oramdan vurmadığı sürece sorun yok yani)
@destere sorun degil ben bu vakitkerde vaktimi hemserimle sohbet etmeye ayiriyorum. buralardada yorumu mumkunse baska zamanlarda yapiyorum
kesinlikle kıyamaz sanmam benim kalbim beynim herşeyim orda! oraya dokunmadığı müddetçe nerden vurursa vursun etki etmez )hhahahah uslu durduğun sürece vurmaz herhalde ama yanlışını görürse benden önce davranır ona göre ayoll
hhhhha kalbini bilmemde beyninin orada olduğu belli zaten ayollanladım yani öncelik hemşerilerde diyorsun ? arta kalan zamanını bize ayırıyorsun yani bize artık muamelesi yapıyorsun ?
şimdi sana teşekür etmemi beklersin birde sıkılmadan )
kesinlikle kıyamaz sanmam benim kalbim beynim herşeyim orda! oraya dokunmadığı müddetçe nerden vurursa vursun etki etmez )
gece dizimi izliyorum diyorsunya. senin önceligin dizi. birakta benimde önceligim hemseriler olsunanladım yani öncelik hemşerilerde diyorsun ? arta kalan zamanını bize ayırıyorsun yani bize artık muamelesi yapıyorsun ?
şimdi sana teşekür etmemi beklersin birde sıkılmadan )
gece dizimi izliyorum diyorsunya. senin önceligin dizi. birakta benimde önceligim hemseriler olsun
hem sen olmayinca ben olmayinca sessiz burasi. eskiden takildigimda geceleri, ertesi gun @Çiğdem- buralari toparlamakla ugrasirdi
hhhhha kalbini bilmemde beyninin orada olduğu belli zaten ayoll
hahahha kafanda paralardım ben o süpürgeyi ayoll ama bende lucifer gotham falan izlemem lazım saatte çok geç oldu gidip lucifer izleyelimhogathanın işi ne sabah bir süpürge vursun sayfalara.. zaten hazır uçan süpürgeside var şöyle bir süpürgesini savurdumu burası cillop gibi olur ) sanki dip köşe temizliğimi yapacak sayfalarda kaba temizlik yapsın yeterli