herzamanki gibi yanlis anlamalarin ve sen. istedigini dusun. egolu antipati gibi yorumlar yazmana ragmen olumsuz yazmadim sanaO cümlede onu kast etmediğini biliyoruz keriz yerine koymaya çalışıp laf sokmaya çalışma..
herzamanki gibi yanlis anlamalarin ve sen. istedigini dusun. egolu antipati gibi yorumlar yazmana ragmen olumsuz yazmadim sanaO cümlede onu kast etmediğini biliyoruz keriz yerine koymaya çalışıp laf sokmaya çalışma..
herzamanki gibi yanlis anlamalarin ve sen. istedigini dusun. egolu antipati gibi yorumlar yazmana ragmen olumsuz yazmadim sana
Bu haftadan itibaren efsane şarkılara başlıyoruz.Baba yine döktürüyor...
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
aman bukadar yeter. ben baskalarina benzemem. o dunku lafin tum köpruleri yikti zaten.Az önce gördük..
Sayın Fav10 üyeleri artık iddalı parçalarla devam ediyoruz, bu hafta özellikle forumumuzun TOTAL dizi severleri @denizz19 ve @xemrexxx'in bayılacağı bir şarkı geliyor "Berivanım"
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @OzaN @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
![]()
![]()
aman bukadar yeter. ben baskalarina benzemem. o dunku lafin tum köpruleri yikti zaten.
böyle ne guzel.kendin, kendin hakkinda yorumlarini yapiyorsun. gecen kendin itiraf etmistin ben yag cekiyorum diye.sonrada bakasi söylemis gibi aliniyorsun. kendine bu tarz söylemen guzel. bizim vurgulamamiza gerek yok. gece icabina bakacagim cözumun merak etme.Hadi yaa kime benzemezsin bende çok ukala biriyimdir bana karşı tavır alırken 2 kere düşünmeni tavsiye ederim.
sen , @Ahmad ve @sokak sanati dan bir beklentim yok zatenarabeskten nefret ederim ferdi tayfuru onların dışında tutmam hareketli şarkıları yüzündendir oysa bu şarkı arabesk yani benden pek puan çıkmaz)
sözler anlamlı ve kafiyede var seversindizim bitsin şarkını dinliyorum yazarım cnm pek dinlemediğim bir şarkısı galiba bu![]()
böyle ne guzel.kendin, kendin hakkinda yorumlarini yapiyorsun. gecen kendin itiraf etmistin ben yag cekiyorum diye.sonrada bakasi söylemis gibi aliniyorsun. kendine bu tarz söylemen guzel. bizim vurgulamamiza gerek yok. gece icabina bakacagim cözumun merak etme.
Bir haftalık aranın ardından yeniden 90'lara yolculuk yapıyoruz. Muhtemelen 90'lardan son şarkımız olacak bu şarkı da Candan Erçetin'in 90'lara damgasını vuran bir başka şarkısı. Sandalyesiyle ünlü klibiyle, kıpır kıpır ritmiyle "Umrumda Değil":
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
sözler anlamlı ve kafiyede var seversin![]()
Ne kadar da yüzsüzlük içeren bir mesajBeni zaten bilen biliyor tartıştığımda çok ukala olduğumu herkes söyler bende söylerim ve seviyorum bu yanımı karşımdakini titretiyor. Ben senden ne çözümü istedimde bana çözüm sunacaksın.![]()
Bu hafta Eurovision şarkımız "Live It Up" ile geliyoruz.
@dreamy @destere @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
1 haftalığına yarışmacı değiştirebiliyorsak ; gelirimBatsin bu dünya ile gel belki 5 veririm.![]()
Ne kadar da yüzsüzlük içeren bir mesaj![]()
1 haftalığına yarışmacı değiştirebiliyorsak ; gelirim![]()