MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Beni zaten bilen biliyor tartıştığımda çok ukala olduğumu herkes söyler bende söylerim ve seviyorum bu yanımı karşımdakini titretiyor. Ben senden ne çözümü istedimde bana çözüm sunacaksın.:kiki:
ay cok titrettin beni dogru :F cözum senin icin degil kendim icin 😉

Dün kızın iyi geceler mesajını bile taklit ettin kız. Çiğdem gibi yazdın mesajı. Kız bugün depresyona girdi foruma girmiyor.:F

Baba haber bülteni vardı.:F
Ne alaka lan :A iyice @denizz19 a benzemeye başladın :A o da benimle konuşurken saçmalıyor :A

ay cok titrettin beni dogru :F cözum senin icin degil kendim icin 😉

Doğal tepkiler bunlar daha çok sallayacağım seni.
Anlaşıldı yine dikkat çekmeye çalışıyorsun ki benimle alakası olmayan bir konuyu benim mesajıma cevap yazarken ortaya döktün. Cidden bu konuda çok başarılısın..

Ne alaka lan :A iyice @denizz19 a benzemeye başladın :A o da benimle konuşurken saçmalıyor :A

O Marula has bir olay.:F Ben saçmalamam sadece bazen senin zekanın üstünde konuşurum elimde olmadan.:A

Anlaşıldı yine dikkat çekmeye çalışıyorsun ki benimle alakası olmayan bir konuyu benim mesajıma cevap yazarken ortaya döktün. Cidden bu konuda çok başarılısın..

O Marula has bir olay.:F Ben saçmalamam sadece bazen senin zekanın üstünde konuşurum elimde olmadan.:A
Sweet rüyalar canım gud nayt :A

........

Forumu bırakmıyon demi kızz
yok birakmiyorum. gereksiz bir iki kisiden dolayi burdan soguyacak degilim. halettim ben o isi.
hem sende gör iste kendini ezdirmemeyi 😉 al sana örnek.

Son düzenleme:
@vadikızı beklediğim atağı gerçekleştirmişsin. Çok sevdiğim bir şarkısıdır. Babasına yazdığını bilmiyordum. Bu biliyor dinleyince daha da sevdim. Yüksek bi puana hazır ol 😉

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan