MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

yani biliyormusun bu yazinin asagi kismi ust kismindan daha inandirici :A kuma kismi daha inandirici yani 😉

yazı tamamen sana ait inandırıcılık kısmına karışmam ben orjinal mesajı korumak için elimden geleni yaptım ama mesajlar o sayfadan bu sayfaya geçerken çevre şartlarından etkilenip deforme olduysa kabahat bende değil :)

her şey var yeterki heee de :)) yalnız çok maddiyatçı gördüm seni yani iki gönül şapınca kibrit kutusununun pancurunu pembeye boyayıp ev yapıyormuş atalarımız:) öyle bişey idare etmezmi bizi sence? hem ev küçük olunca hiçbir kumayı yakalamakta zorluk çekmem geniş villalarda ordan oraya kaçışıp dururlar koşturki yakalayasın :))
o saydiklarimin hepsi bende mevcut. evim arsam ve arabam var benim. karsimdakinin hic birseyi olmasada olur 😉

o saydiklarimin hepsi bende mevcut. evim arsam ve arabam var benim. karsimdakinin hic birseyi olmasada olur 😉

ama onlar @Çiğdem- dede var kime içgüveysi gideyimki şimdi ikilemde kaldım :))

dosicimm şarkımı dinledinmi :bhr:
dinlemiş ama sevmemiş:) deniz seki güzel çıkmış bu sefer o yüzden kızların denizden nefret etmesi normal sen bu şarkının yorumunu erkek jürilere sor kız jürilerden sana fayda yok :)

ama onlar @Çiğdem- dede var kime içgüveysi gideyimki şimdi ikilemde kaldım :))

dinlemiş ama sevmemiş:) deniz seki güzel çıkmış bu sefer o yüzden kızların denizden nefret etmesi normal sen bu şarkının yorumunu erkek jürilere sor kız jürilerden sana fayda yok :)

:F:F:Fcanı sağolsun dosiciminn

Evet yine şarkı üstüne şarkı yağmış. Şimdi üşeniyorum hepsini dinlemeye elbette. :A Artık yavaş yavaş dinlerim belki geceye kadar. :A