Yoo ben biliyorum ama ben şarkıya hakkını veriyorum sen ne dersen deOrasını karıştırmasana belki bilmeyenler vardır niye söylüyorsun şimdi bunu sen
Yoo ben biliyorum ama ben şarkıya hakkını veriyorum sen ne dersen deOrasını karıştırmasana belki bilmeyenler vardır niye söylüyorsun şimdi bunu sen
sana sokak dümlegi demiyecegim kismi inandirici degil ama bakiyorumda sen öyle olunmasini istiyorsun. no problem 😉Genel olarak inandırıcı olmayan birinin hangi kısmı daha inandırıcı bulduğunu umursamıyorum.
Senden zaten iyi bekliyorum.bende totalciyim ama
yani biliyormusun bu yazinin asagi kismi ust kismindan daha inandirici kuma kismi daha inandirici yani 😉
sana sokak dümlegi demiyecegim kismi inandirici degil ama bakiyorumda sen öyle olunmasini istiyorsun. no problem 😉
o saydiklarimin hepsi bende mevcut. evim arsam ve arabam var benim. karsimdakinin hic birseyi olmasada olur 😉her şey var yeterki heee de ) yalnız çok maddiyatçı gördüm seni yani iki gönül şapınca kibrit kutusununun pancurunu pembeye boyayıp ev yapıyormuş atalarımız öyle bişey idare etmezmi bizi sence? hem ev küçük olunca hiçbir kumayı yakalamakta zorluk çekmem geniş villalarda ordan oraya kaçışıp dururlar koşturki yakalayasın )
Yoo ben biliyorum ama ben şarkıya hakkını veriyorum sen ne dersen de
o saydiklarimin hepsi bende mevcut. evim arsam ve arabam var benim. karsimdakinin hic birseyi olmasada olur 😉
dinlemiş ama sevmemiş deniz seki güzel çıkmış bu sefer o yüzden kızların denizden nefret etmesi normal sen bu şarkının yorumunu erkek jürilere sor kız jürilerden sana fayda yokdosicimm şarkımı dinledinmi
tabiki ona git. benim tek bir kriterim var oda yas meselesiki sen yanindan.bile gecmiyorsun. para pul önemsiz.ama onlar @Çiğdem- dede var kime içgüveysi gideyimki şimdi ikilemde kaldım )
ama onlar @Çiğdem- dede var kime içgüveysi gideyimki şimdi ikilemde kaldım )
dinlemiş ama sevmemiş deniz seki güzel çıkmış bu sefer o yüzden kızların denizden nefret etmesi normal sen bu şarkının yorumunu erkek jürilere sor kız jürilerden sana fayda yok
La daha dinlemedim anlamıyon muHakkı neymiş onu söyle bi bakalım Ziynet'e vereceğim puana göre mi hakkını belirleyeceksin
tabiki ona git. benim tek bir kriterim var oda yas meselesiki sen yanindan.bile gecmiyorsun. para pul önemsiz.
sana sokak dümlegi demiyecegim kismi inandirici degil ama bakiyorumda sen öyle olunmasini istiyorsun. no problem 😉
O cümlede onu kast etmediğini biliyoruz keriz yerine koymaya çalışıp laf sokmaya çalışma..
La daha dinlemedim anlamıyon mu
noluyo la kavğamı var? eğer kavğa edecekseniz benim ayıracağımı düşünmeyin sonuna kadar seyreder keyfime bakarım )
destere girdiğin ortama negatif enerji yayıyorsun farkında mısın? Konuya bir giriyorsun vahşet, trajedi, kaos eksik olmuyor. ))noluyo la kavğamı var? eğer kavğa edecekseniz benim ayıracağımı düşünmeyin sonuna kadar seyreder keyfime bakarım )
noluyo la kavğamı var? eğer kavğa edecekseniz benim ayıracağımı düşünmeyin sonuna kadar seyreder keyfime bakarım )
Yok o hanımın mesajlarında beni kullanma rica ediyorum. Onun dışında problem yok.