MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

hahahha kafanda paralardım ben o süpürgeyi ayoll ama bende lucifer gotham falan izlemem lazım saatte çok geç oldu gidip lucifer izleyelim :F

lucifer e bende bakıcam birazdan inşallah senden önce izlerimde spoiler paylaşırım özgürce :))

Ohaa o nasıl bir cinsel içerikli mesaj.😱:F
bana kıyamaz seni harcar? hem kim bindiği dalı keserki .. benim saygıdeğer sunucuma güvenim sonsuz, boşuna umutlanma farkına varmadan kendini kapı önünde bulursun :))
içiniz fesat içiniz allah sizi bildiği gibi yapsın :)) ben onu yazarken içeriğin cinsele yorumlanacağını asla düşünmezdim ne kötü insanlar arasında yaşıyoruz tanrım şunların kafasında göktaşı patlatırsın inşallah :))
aaa bu sefer bende anlayamadım ayoll ancadan beridir cinsellikle ne lakası varki (b)(b)(b)

nasrettin hocadan örnek vermiş çocuk :F :F :F

Son düzenleme:
Bindiği dal diyor neyi kast ediyor o sapık.:F
tövbe tövbe 😱 😱 😱

benim aklım direk nasret hocanın hikayesine gitmişti hemen o mesajtan onu çıkarmakta @destere de o amaçla söylemiştir diye umuyorum zaten senide kınamış :A :A :A

ama saflıktada alakası yok ayoll normal okuyunca herkes öyle anlam çıkarmaz sonucta :F

tövbe tövbe 😱 😱 😱

benim aklım direk nasret hocanın hikayesine gitmişti hemen o mesajtan onu çıkarmakta @destere de o amaçla söylemiştir diye umuyorum zaten senide kınamış :A :A :A

ama saflıktada alakası yok ayoll normal okuyunca herkes öyle anlam çıkarmaz sonucta :F
Oylama bugün mü başlayacak ?

Şarkımı birazdan gönderiyorum

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@DarkLeqenD @MEnes @MasacRE- @Bully sizce o mesaj cinsel anlam ifade etmiyor mu.:F

@Çiğdem- sen bakma bu fesata. Siz @destere ye sapık diyorsunuz ama ben bunun kadar fesat bir insan görmedim. Geçen gün bana da öyle yaptı benimkini nasıl buldunuz diyorum paylaştığım şarkıyı kastederek o yine gitti tersten anladı söylediklerimi :A Eminim destere başkanımız da iyi niyetiyle yazmıştır o mesajı ama sokak sanatı gibi fesatları düşünememiş tabi :A

@Çiğdem- sen bakma bu fesata. Siz @destere ye sapık diyorsunuz ama ben bunun kadar fesat bir insan görmedim. Geçen gün bana da öyle yaptı benimkini nasıl buldunuz diyorum paylaştığım şarkıyı kastederek o yine gitti tersten anladı söylediklerimi :A Eminim destere başkanımız da iyi niyetiyle yazmıştır o mesajı ama sokak sanatı gibi fesatları düşünememiş tabi :A

Senin ki komiklik olsun diyeydi burada bildiğin ima var birde destereden bahsediyoruz bence sen sırf oy almak için beni harcıyorsun.:A

(%0 fesatım) evet ; cinsel içerikli bir mesaj :A

destere ye yakışan en güzel sıfat :A

Vana katıldığın için teşekkürler honosum.:A

Senin ki komiklik olsun diyeydi burada bildiğin ima var birde destereden bahsediyoruz bence sen sırf oy almak için beni harcıyorsun.:A

Vana katıldığın için teşekkürler honosum.:A
hhahah orasını bende anladım ayoll çok fesat okadar normal bir mesajtan nasıl pis anlam çıkarmış gerçekten bravo @sokak sanati na :A ayy zaten @destere bile normal anlamda yazdığı çok açık hem ben ona sapık diyorum ama pis sapık demiyorum sempatik iyi niyetli sapıklardan diyorum :A :A :A

hhahah orasını bende anladım ayoll çok fesat okadar normal bir mesajtan nasıl pis anlam çıkarmış gerçekten bravo @sokak sanati na :A ayy zaten @destere bile normal anlamda yazdığı çok açık hem ben ona sapık diyorum ama pis sapık demiyorum sempatik iyi niyetli sapıklardan diyorum :A :A :A

@DarkLeqenD tarafsız bir arkadaştır çokta ters düşeriz o bile bana katıldı. Destere beni ve ariana'yı sever ona rağmen ben imayı anladım yani benim bir çıkarımda söz konusu değil kısaca biz haklıyız.:A