Ben beni beklediğini bilmiyordum kaçırmışım o etiketi.@OzaN 'ı bekliyorum ama ondan hayır yok gibi.
Ben beni beklediğini bilmiyordum kaçırmışım o etiketi.
hemen yakasına yapış @sokak sanatiBak bakalım.
Ben beni beklediğini bilmiyordum kaçırmışım o etiketi.
Sinsi olabilirim ama yalancı asla
İzlememişimdir diye hatırlıyorumHiç barby izlemedin mi.
1.12 - 2.12 olabilir.Recap sunacaktın bana. Şarkıyı en çok sen dinlediğin göre en iyi noktasını bilirsin.
1.12 - 2.12 olabilir.
Aslında 1.12-2.22 ideal de 10 saniye kesmek gerekiyor.
Oradaki şov çok iyi de şarkının çoğu kaçıyor tekrar ediyor aynı yerleri.Dur dinleyeyim ben son dakikalardaki ses showunu daha çok sevdim sanki. 2.40 sonrasıni.
Oradaki şov çok iyi de şarkının çoğu kaçıyor tekrar ediyor aynı yerleri.
Şarkı zaten genel olarak ses şov. Başka biri söylese hiçbir olayı olmazdı bu şarkının.
hhahah orasını bende anladım ayoll çok fesat okadar normal bir mesajtan nasıl pis anlam çıkarmış gerçekten bravo @sokak sanati na ayy zaten @destere bile normal anlamda yazdığı çok açık hem ben ona sapık diyorum ama pis sapık demiyorum sempatik iyi niyetli sapıklardan diyorum
@Çiğdem- sen bakma bu fesata. Siz @destere ye sapık diyorsunuz ama ben bunun kadar fesat bir insan görmedim. Geçen gün bana da öyle yaptı benimkini nasıl buldunuz diyorum paylaştığım şarkıyı kastederek o yine gitti tersten anladı söylediklerimi Eminim destere başkanımız da iyi niyetiyle yazmıştır o mesajı ama sokak sanatı gibi fesatları düşünememiş tabi
hhahaha ben nasrettin hoca olayını söylüyor diyince saf diyor bana birde kendisi gibi bir şahit bulmuş şıracının şahiti bozacımı oluyor @DarkLeqenDhep @sokak sanati nın fesatlığı başka bişey değil, o bir deyimdir herkesinde bildiği bir deyim ona bakarsan öküzün altından buzağı aramaya kalktığımızda binlerce sözü o şekil berbat hale getirebiliriz benim kalbim temiz sende şahitsin buna? aramıza hiç bir hain giremez o yüzden içim rahat )
hhahaha ben nasrettin hoca olayını söylüyor diyince saf diyor bana birde kendisi gibi bir şahit bulmuş şıracının şahiti bozacımı oluyor @DarkLeqenD
ama ben ve @MasacRE- sana kefil olduk ayoll masacrenin kel kafalı adamlarına az yüskek puan ver bu hafta
@sokak sanati
hhahaha ben nasrettin hoca olayını söylüyor diyince saf diyor bana birde kendisi gibi bir şahit bulmuş şıracının şahiti bozacımı oluyor @DarkLeqenD
ama ben ve @MasacRE- sana kefil olduk ayoll masacrenin kel kafalı adamlarına az yüskek puan ver bu hafta
@sokak sanati
sokak tenceresi yuvarlanmış leğenini buşmuş işte )ikisi birbirinden beter hadi leğenin derdini anladık bu hafta benden umudu kesti ama sokak şeysinin yaptığına ne deni?r resmen bu laflarla ariananın altını oymuş (şimdi bu lafa ne bahane bulacak kimbilir )
hhahaha aa bende anlamadım senle neden uğraştığını oylama öncesinde yani@Çiğdem- bu çocuk seninle gönül eğlendiriyor sende çok safsın yani.
hhahaha aa bende anlamadım senle neden uğraştığını oylama öncesinde yani
ayoll birde tam puan bekliyordu senden bu hafta
hhahaha aa bende anlamadım senle neden uğraştığını oylama öncesinde yani
ayoll birde tam puan bekliyordu senden bu hafta
Ben baktım bully destere ile uğraşıyor hakettiginin çok üstünde alıyor bende o stratejiyi uyguluyorum.
hhahaha aa ters piskoloji uyguluyor sana ayoll ters tepmez inştam puanı rüyasında görür tamı geçtik son değerlendirmeme göre ilk yedi yarışmacı arasında bile yook ariana )
tam puan için side to side ı bekliyorum hala