MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Yok ben severim ama Huzurum Kalmadı'yı finale saklıyorsan yanlış ata oynuyorsun :A
Huzurum kalmadı yı youtube da 24m tıklanmış şarkıyı finale koymayayım da hangi haftaya koyayım beyefendi? :D veya finale hangi şarkıyı koyayım ? :D

meslegin ögretmenlik olursa yarar 😉
bide yoruma niye olmamis attinki anlamadim
Nefret ederim x ten yden adan b den bütün bilinmeyenlerden ondan diss attım :D
haftaya yani gelecek haftayı görürsem 'Elveda Mutlulukları' kullanayım mı ? youtube da 3m ye yakın tıklanmış.

Nefret ederim x ten yden adan b den bütün bilinmeyenlerden ondan diss attım :D
haftaya yani gelecek haftayı görürsem 'Elveda Mutlulukları' kullanayım mı ? youtube da 3m ye yakın tıklanmış.
birazdan dinleyip yorumumu söylerim. isim olarak cikaramadim. dinlemek gerek

Bu hafta senden en yüksek puanımı alacağım gibi hissediyorum :A Umarım beni yanıltmazsın :A
Kısmet göreceğiz artık sonuçlarda. :A
Bu oyuna geldiğine inanmıyorum.:F Çok klişe bir oyun bu sen Total oldun iyice.:A
La oyuna falan geldiğimi nerden çıkardın. :A Ben tehtitlerden göndermeli mesajlardan ne zaman etkilenmişim sanki. :A
bende beklemiyordum kendimden böyle bişey çok yumuşadık sanırım karizmam yerlerde sürünüyor:) baksana @Çiğdem- fırsattan istifade bizi yuvarlak jensen e benzetme gafletinde bulunmuş :)) dost dediklerimiz lafı giydirmek için fırsat kolluyormuş haberimiz yok :))

amerika standartları burda kurtarmıyor karizmayı :))
Senin karizma daha da yerlere düşmeden ipi eline alma zamanın gelmiş. :A Bu benzetmeden sonra hele bu işin acelesi var gibi duruyor. :A
@destere istedigi zaman cok kibar oluyor :)
Evet bazen çok şaşırtıcı şekilde bu moda girebiliyor. :)

La oyuna falan geldiğimi nerden çıkardın. :A Ben tehtitlerden göndermeli mesajlardan ne zaman etkilenmişim sanki. :A

Senin karizma daha da yerlere düşmeden ipi eline alma zamanın gelmiş. :A Bu benzetmeden sonra hele bu işin acelesi var gibi duruyor. :A

Bully "ispatla o zaman destereden etkilenmedigini" yazmış sakın oyuna gelip bol keçeden verme. arkadaş seni tongoya düşürecek aklı sıra ama seni uyarmaya dahi gerek yok anlarsın sen bu oyunu.:A

ona ılımlı yaklastigim icindir :)

@Çiğdem- aklıma gelmişken bir teşekkür etmek istiyorum sana, gerçekten çok büyük bir emek harcıyorsun. Emeklerine, azmine sağlık. 😉

Bully "ispatla o zaman destereden etkilenmedigini" yazmış sakın oyuna gelip bol keçeden verme. arkadaş seni tongoya düşürecek aklı sıra ama seni uyarmaya dahi gerek yok anlarsın sen bu oyunu.:A
Ohoo biz onu çözeli çok oldu. Ben böyle ali cengiz oyunlarına gelmem, kalite kıstasıma göre oy vermeye devam edeceğim. :A

ona ılımlı yaklastigim icindir :)
Tabi karşı taraftan gelen etkiye göre değişiyor da olabilir. :) Sağı solu belli olmuyor ama bazen bunun. :A

Ohoo biz onu çözeli çok oldu. Ben böyle ali cengiz oyunlarına gelmem, kalite kıstasıma göre oy vermeye devam edeceğim. :A

Tabi karşı taraftan gelen etkiye göre değişiyor da olabilir. :) Sağı solu belli olmuyor ama bazen bunun. :A
farkindayim. bugun yuksek dozda aktifligimin son gunu oyuzden iyiyim herkese. simdi bu iyilikle oylamak dogru olmadigi icin yarin oylayacagim :)

Arianayi değerlendirirKen klibide göz önünde bulundur. Güzel popo sallama kısımları var. Etkilenirsen +'ları verirsin artık.:A
Şarkı değerlendirirken etkilendiğim şeyler içerisinde değil o kısımlar. :A Sanatçı değerlendirmiyoruz sanat değerlendiriyoruz. :A

farkindayim. bugun yuksek dozda aktifligimin son gunu oyuzden iyiyim herkese. simdi bu iyilikle oylamak dogru olmadigi icin yarin oylayacagim :)
İşe mi başlayacaksın, kafa tatili bitti mi. :)

Şarkı değerlendirirken etkilendiğim şeyler içerisinde değil o kısımlar. :A Sanatçı değerlendirmiyoruz sanat değerlendiriyoruz. :A

is ocakta. tam tersi kafa tatili verecem kendime :) gece katilmam artik size. dun son gecemdi :)

Oda bir sanat ama bir yerde. millet izlemek için para verip giriyor yani bu seyirden mahrum kalırsın ileriki haftalarda sana yazık olur .:A

Oda bir sanat ama bir yerde. millet izlemek için para verip giriyor yani bu seyirden mahrum kalırsın ileriki haftalarda sana yazık olur .:A
Öyle de ben sanata o gözle bakmayı sevmiyorum. Fiziğiyle iş yapacaklarına sesiyle, sanatıyla iş yapsınlar. İlla vücudun her kısmını göstermek zorunda değiller. :A Beni etkileyemezler en azından bu yönden. :A

Öyle de ben sanata o gözle bakmayı sevmiyorum. Fiziğiyle iş yapacaklarına sesiyle, sanatıyla iş yapsınlar. İlla vücudun her kısmını göstermek zorunda değiller. :A Beni etkileyemezler en azından bu yönden. :A

Niye ya erkek adamsın etkilenmende mahsur yok kimse o kadar adil değil ver fazlalığı.:A ayrıca Ariana zaten sesi ile ön planda. 5.5 oktav sesi var kızın 7'ye kadar çıkıyor. Boyu 1.53 yani fiziği ile çokta bir şey kazanmıyor.:(

Niye ya erkek adamsın etkilenmende mahsur yok kimse o kadar adil değil ver fazlalığı.:A ayrıca Ariana zaten sesi ile ön planda. 5.5 oktav sesi var kızın 7'ye kadar çıkıyor. Boyu 1.53 yani fiziği ile çokta bir şey kazanmıyor.:(
Etkilenmekte sıkıntı yok ama o özelliğiyle ön plana çıkıp sanatı umursamayanlar için diyorum bunu. İlk önceliğim o değil yani. :A Ariana'dan bahsetmedim zaten sesi cidden sağlam ve güçlü onun. :)