MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Bak bak bir de etiket dışı bizi gömmeye kalkmış görmeyeceğimi sanmış. :A Biz oy verirken kimseden etkilenmeyiz tamamen objektif ve kendi kalite kıstasımıza göre veririz. :A

Öhöm öhöm ben geldim de gelir gelmez böyle bir mesaj görmeyi hiç mi hiç beklemiyordum. Size ne oldu böyle efenim bu siz misiniz. :A :A
@destere istedigi zaman cok kibar oluyor :)

Hayır tabi ki, ben @denizz19 marulunu övecek yorum atar mıyım hiç :D
Ayy sen kimsin ki beni öveceksin varoş .ss

@denizz19 in bu yarışmada şansı sıfır zaten gitmiş kurbağanın biriyle yarışmaya katılmış onu başta eledik :) türbüşonda beleş oylarla bully i bir yere kadar götürür yani onlar zaten safdışı :) sibel teyzede bu hafta favori şarkısını kullanmış o da finale kadar bitip tükenir finalde nal toplayacak yani bahtın ve yolun açık anca ajdayla yarışacaksın :)

seni bir puanla sevindirmeyi düşünüyor @vadikızı :)
Kurbağa mı .ss ne alaka be :D

@denizz19 ve @MayısKralı cım ne zaman vites yükseltmeyi düşünüyorsunuz ? sıkıldım size düşük puan vermekten :T:
Seni de vitesleyeceğim zamanlar gelecek .ss

nihayet ben yokkenki tum yorumlari okudum :)
simdi sira cift yarismasinda :)
@DarkLeqenD ben matematikte x ve y yani ekvationlari cok severim :D

Oyları kullandım sıcağı sıcağına bir değerlendirme yapayım.

Bu hafta en beklemediğim çıkışları İrem Derici ve Deniz Seki yaptı. İkisine de üst sıralara çok yakın iyi puanlar verdim. @vadikızı @MayısKralı

Fettah Can'a geçen haftaki ortalama puandan sonra güzel bir puan verdim, puanımdan memnun olacağına eminim :A @eskici

Yabancılara normalde bonkör davranmam ama 3 haftadır beğeniyorum, 10+ puan aldınız :D @Harunnn60 @sokak sanati

Gökhan Türkmen'in şarkısını maalesef fazla beğenemedim, üzgünüm :( @Bully

Zahidem'in normal şarkısı varken slow versiyonunu kullanmışsın ve hiç beğenmedim. Normalde düşük vermem gerekirdi ama Neşet babanın hatrına iyi bir puan verdim ama bir daha olmasın lütfen :D @Mr.At

Ziynet Sali için yorum yapmıyorum sonuçlar açıklandığı zaman görürsün :A @denizz19

nihayet ben yokkenki tum yorumlari okudum :)
simdi sira cift yarismasinda :)
@DarkLeqenD ben matematikte x ve y yani ekvationlari cok severim :D
ben x'i 7 yıl önce yani sadece çarpma işleminde görev yaparken seviyordum :D

Oyları kullandım sıcağı sıcağına bir değerlendirme yapayım.

Bu hafta en beklemediğim çıkışları İrem Derici ve Deniz Seki yaptı. İkisine de üst sıralara çok yakın iyi puanlar verdim. @vadikızı @MayısKralı

Fettah Can'a geçen haftaki ortalama puandan sonra güzel bir puan verdim, puanımdan memnun olacağına eminim :A @eskici

Yabancılara normalde bonkör davranmam ama 3 haftadır beğeniyorum, 10+ puan aldınız :D @Harunnn60 @sokak sanati

Gökhan Türkmen'in şarkısını maalesef fazla beğenemedim, üzgünüm :( @Bully

Zahidem'in normal şarkısı varken slow versiyonunu kullanmışsın ve hiç beğenmedim. Normalde düşük vermem gerekirdi ama Neşet babanın hatrına iyi bir puan verdim ama bir daha olmasın lütfen :D @Mr.At

Ziynet Sali için yorum yapmıyorum sonuçlar açıklandığı zaman görürsün :A @denizz19
Anladığım kadarıyla 1-2-3 falan alacağım :D