MayısKralı Emekli Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 13,636 Reaksiyon puanı 11,893 Puanı 710 29 Kasım 2016 #1,161 Bully' Alıntı: Sen bir etkinlik yapacan ve ben takip etmeyecem olur mu hiç öyle şey Genişletmek için tıkla ... Burda bana gönderme mi var
Bully' Alıntı: Sen bir etkinlik yapacan ve ben takip etmeyecem olur mu hiç öyle şey Genişletmek için tıkla ... Burda bana gönderme mi var
Bully Süper Emekli Yılın En Favori Üyesi Katılım 10 Mart 2013 Mesajlar 81,720 Reaksiyon puanı 59,797 Puanı 1,060 29 Kasım 2016 #1,162 MayısKralı' Alıntı: Burda bana gönderme mi var Genişletmek için tıkla ... Yok o @Çiğdem- le benim aramızda bir durum İltifata boğuyorum kendisini şu sıralar Yoksa senin yarışmalarını jüri olarak takip etmeye devam edeceğim, dizilerini de okuyorum işte daha ne istiyorsun
MayısKralı' Alıntı: Burda bana gönderme mi var Genişletmek için tıkla ... Yok o @Çiğdem- le benim aramızda bir durum İltifata boğuyorum kendisini şu sıralar Yoksa senin yarışmalarını jüri olarak takip etmeye devam edeceğim, dizilerini de okuyorum işte daha ne istiyorsun
Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,189 Reaksiyon puanı 62,099 Puanı 1,060 Yaş 41 Konum Kayseri 29 Kasım 2016 #1,163 Bully' Alıntı: Yok o @Çiğdem- le benim aramızda bir durum İltifata boğuyorum kendisini şu sıralar Yoksa senin yarışmalarını jüri olarak takip etmeye devam edeceğim, dizilerini de okuyorum işte daha ne istiyorsun Genişletmek için tıkla ... @MayısKralı orhancımm kaanın kıymetini bil bak çekildiği halde jüri olarak devam ediyor dikkat et hata yapma
Bully' Alıntı: Yok o @Çiğdem- le benim aramızda bir durum İltifata boğuyorum kendisini şu sıralar Yoksa senin yarışmalarını jüri olarak takip etmeye devam edeceğim, dizilerini de okuyorum işte daha ne istiyorsun Genişletmek için tıkla ... @MayısKralı orhancımm kaanın kıymetini bil bak çekildiği halde jüri olarak devam ediyor dikkat et hata yapma