MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

hhhh @destere benim oklavamı sever ayoll günde 3 öğün yemek gibi yemese olmuyor :F

ama yeri geldiğinde oklavanı kullan her canın sıkıldığında oklava indirirsen kafamıza beynimiz sulanır gözümüz dışarda kalır işte:) beni yoldan çıkaran belki gereksiz oklava şiddetindir :))

Dur hele sakin erken gaza geldin Çiğdem daha gitmedi o gittikten sonra yaparsın ne yapacaksan :A

pot kırdık aslında o kadar sıcak muhabbetin saati değildide işte hızımızı alamıyoruz bazen :)) neyseki karambolden kayboldu :))

ama yeri geldiğinde oklavanı kullan her canın sıkıldığında oklava indirirsen kafamıza beynimiz sulanır gözümüz dışarda kalır işte:) beni yoldan çıkaran belki gereksiz oklava şiddetindir :))
hhahahaha aa sen uslu dursan börekte açmayı bilir oklavam :A :A :A

@destere bir yanim hep seni sevmek istiyor ama isleri berbat etmede ustune yok. hersey basa sariyor :A

ilk kuma kim ikinci kuma kim ? @Çiğdem- kime kuma gitti??

ayrıntılarla gül gibi konuyu sulandırmayalım şimdi :)) hepsinin benim nazarımda değeri eşittir yani :))

@destere bir yanim hep seni sevmek istiyor ama isleri berbat etmede ustune yok. hersey basa sariyor :A

allah beni kahretsin ayarı kaçırmasam aslında benim üstüme kimse yok muhteşem biriyim :) ama ayarı tutturamıyoruz bunada sebep oklava olabilir :))

hhahahaha aa sen uslu dursan börekte açmayı bilir oklavam :A :A :A
uzun zamandır amacı dışında kullanıldığı için oklava böreği falan unuttu sanırım bizi açmaya çalışıyor :))

ayrıntılarla gül gibi konuyu sulandırmayalım şimdi :)) hepsinin benim nazarımda değeri eşittir yani :))

allah beni kahretsin ayarı kaçırmasam aslında benim üstüme kimse yok muhteşem biriyim :) ama ayarı tutturamıyoruz bunada sebep oklava olabilir :))

uzun zamandır amacı dışında kullanıldığı için oklava böreği falan unuttu sanırım bizi açmaya çalışıyor :))
hhahahaha kafana indirmek için kullanıyorum son dönemde sadece evet ama bunun suçlusu sensin ayoll :A :A :A

başka yere zıplamazsan sadece iyi yüzümüde görürsün :F :F :F

Son düzenleme:
hhahahaha kafana indirmek için kullanıyorum son dönemde sadece evet ama bunun suçlusu sensin ayoll :A :A :A

başka yere zıplamazsan sadece iyi yüzümüde görürsün :F :F :F

bu iyi yüzünmüydü :)) oklavalı darbenin iyi tarafı nedir anlamadım oysa beni seven beni olduğum gibi sever yani zıplak halimle sevmeli :))

Oylarımı kullandım, bu hafta şarkılar baya iyiydi. 1 puan verdiğime bile imkanım olsa ortalama bir puan verirdim yani, o yüzden düşük verdiklerim alınmasın :D

oylarımı kullandım..bu hafta bir önceki haftaya oranla daha zor olmuş..sıralamasız olarak ilk 5teki yarışmacılar:
İrem Derici,Ariana,Gökhan Türkmen,Deniz Seki,Ahmet Arslan @MayısKralı @Bully @Felon @sokak sanati @vadikızı
Ziynet Sali,Candan Erçetin,Shakira,Yüksek Sadakat,Sibel Can, onlarda iyi puan aldılar:)
@mrt-06 @OzaN @masacre- @Harunnn60 @denizz19
şarkıların tamamı tarzında iyiydi sıralama yapmak oldukça zor oldu..düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar tüm yarışmacılara başarılar:)

oylarımı kullandım..bu hafta bir önceki haftaya oranla daha zor olmuş..sıralamasız olarak ilk 5teki yarışmacılar:
İrem Derici,Ariana,Gökhan Türkmen,Deniz Seki,Ahmet Arslan @MayısKralı @Bully @Felon @sokak sanati @vadikızı
Ziynet Sali,Candan Erçetin,Shakira,Yüksek Sadakat,Sibel Can, onlarda iyi puan aldılar:)
@mrt-06 @OzaN @masacre- @Harunnn60 @denizz19
şarkıların tamamı tarzında iyiydi sıralama yapmak oldukça zor oldu..düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar tüm yarışmacılara başarılar:)

Teşekkür ederim şampiyon.:Z Arianaya destekler unutulmayacak.:bhr:

@Felon söz verdiğim gibi tam puanı kaptın benden hadi iyisin :Z Ama bundan sonra rüyanda görürsün gibi :A

İrem, Sibel, Ziynet ve Fettah da iyilerdi. :) @MayısKralı @mrt-06 @denizz19 @eskici

Ajda bu hafta resmen sıvamış geçen hafta Arada Sırada'yı kullanıp bu hafta bunu kullanmak da ne.ss @xemrexxx

Sonuçları merakla bekliyoruz, inşallah yetişebilirim :A