- Reaksiyon puanı
- 114,094
- Puanı
- 1,060
ilk kuma kim ikinci kuma kim ? @Çiğdem- kime kuma gitti??evet aslında benim eve üçüncü bir kuma getirme hakkım olmalı çok yıpranıyorum )
ilk kuma kim ikinci kuma kim ? @Çiğdem- kime kuma gitti??evet aslında benim eve üçüncü bir kuma getirme hakkım olmalı çok yıpranıyorum )
hhhh @destere benim oklavamı sever ayoll günde 3 öğün yemek gibi yemese olmuyor
Dur hele sakin erken gaza geldin Çiğdem daha gitmedi o gittikten sonra yaparsın ne yapacaksan
hhahahaha aa sen uslu dursan börekte açmayı bilir oklavamama yeri geldiğinde oklavanı kullan her canın sıkıldığında oklava indirirsen kafamıza beynimiz sulanır gözümüz dışarda kalır işte beni yoldan çıkaran belki gereksiz oklava şiddetindir )
ilk kuma kim ikinci kuma kim ? @Çiğdem- kime kuma gitti??
@destere bir yanim hep seni sevmek istiyor ama isleri berbat etmede ustune yok. hersey basa sariyor
uzun zamandır amacı dışında kullanıldığı için oklava böreği falan unuttu sanırım bizi açmaya çalışıyor )hhahahaha aa sen uslu dursan börekte açmayı bilir oklavam
hhahahaha kafana indirmek için kullanıyorum son dönemde sadece evet ama bunun suçlusu sensin ayollayrıntılarla gül gibi konuyu sulandırmayalım şimdi ) hepsinin benim nazarımda değeri eşittir yani )
allah beni kahretsin ayarı kaçırmasam aslında benim üstüme kimse yok muhteşem biriyim ama ayarı tutturamıyoruz bunada sebep oklava olabilir )
uzun zamandır amacı dışında kullanıldığı için oklava böreği falan unuttu sanırım bizi açmaya çalışıyor )
hhahahaha kafana indirmek için kullanıyorum son dönemde sadece evet ama bunun suçlusu sensin ayoll
başka yere zıplamazsan sadece iyi yüzümüde görürsün
Oylarımı kullandım, bu hafta şarkılar baya iyiydi. 1 puan verdiğime bile imkanım olsa ortalama bir puan verirdim yani, o yüzden düşük verdiklerim alınmasın
Bizi naptin.
Dediğim gibi çok iyi şarkılar vardı o yüzden fazla da şey yapmamak lazım yani
oylarımı kullandım..bu hafta bir önceki haftaya oranla daha zor olmuş..sıralamasız olarak ilk 5teki yarışmacılar:
İrem Derici,Ariana,Gökhan Türkmen,Deniz Seki,Ahmet Arslan @MayısKralı @Bully @Felon @sokak sanati @vadikızı
Ziynet Sali,Candan Erçetin,Shakira,Yüksek Sadakat,Sibel Can, onlarda iyi puan aldılar
@mrt-06 @OzaN @masacre- @Harunnn60 @denizz19
şarkıların tamamı tarzında iyiydi sıralama yapmak oldukça zor oldu..düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar tüm yarışmacılara başarılar
@vadikızı abla niye gülüyon mesajıma senin puanın da iyi merak etme
Şarkıları dinliyorum, öyle yüksek beklemeyin benden @sokak sanati @Bully yine iyi alırsınız ama efsane gelenler var