MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Son düzenleme:
yazık olur @Bully e her yarışmada itici bir türbüşon buluyor her yarışmada diskalifiye olur :)
ama ilginçtir bu hafta kendisinden daha beterleride vardıda sonuncu olmadı ne yazıkki :)
Keşke kendisini diskalifiye edebilsek :A Neyse @dosimosi'cim saolsun beni koruyor düşmanlara karşı @destere de kendisinden çekindiği için rahatım. :A
hhahah a bak tam puanını sana vermiş bu hafta ayoll birde sevmiyorsun başkanımızı :A

Keşke kendisini diskalifiye edebilsek :A Neyse @dosimosi'cim saolsun beni koruyor düşmanlara karşı @destere de kendisinden çekindiği için rahatım. :A

her başkan kendi çöplüğünde öter :)) burası benim çöplüğüm dosi gitsin kendi çöplüğünde hava atsın nerde oraya mesaj yazdık nerdeyse bizi dövecekti alsın başına çalsın yıldızlar fingirdeşiyoru :) ben hogathanın sıcacık kollarında mutluyum :))
aha yine sıvadık :) mesaj yazmayı bir yerden kesebilsem keşke :))

hhahah a bak tam puanını sana vermiş bu hafta ayoll birde sevmiyorsun başkanımızı :A
tam puanı rüyasında görür :))

her başkan kendi çöplüğünde öter :)) burası benim çöplüğüm dosi gitsin kendi çöplüğünde hava atsın nerde oraya mesaj yazdık nerdeyse bizi dövecekti alsın başına çalsın yıldızlar fingirdeşiyoru :) ben hogathanın sıcacık kollarında mutluyum :))
aha yine sıvadık :) mesaj yazmayı bir yerden kesebilsem keşke :))

tam puanı rüyasında görür :))
Dur hele sakin erken gaza geldin Çiğdem daha gitmedi o gittikten sonra yaparsın ne yapacaksan :A