evet bu diğerinden çok daha iyi dediğine katılıyorum yalnız sen bu işi madem anlıyonda cem karaca nın o kadar güzel şarkıları varken bu hafta niye sıvayıp bıraktın onu anlaamdım )
en azından esmeri tutturmuşsun gerisi önemli değil hep yüklenecek değiliz bazı şeyleri görmezden gelmek lazım )
en harika olanı ilk hafta kullanma gafletinde bulundun tam finale yakışır bir şarkıydı oysaki ?neyse senin şarkıcın sen belirlersin tabiki şarkıları )
bende güzel bir kızın yanına gitsem kalkıp gidesim gelmez misafirlere hak vermek lazım )
sen olmayınca iki saniyede harcarlar beni aman desteğini çekme benden kuruyup kalırız
nilüfere bir puan veren yarışmacı bir sonraki hafta benden bir puan alır denemesi bedava )
ben esmeri fındık ile ben esmeri fıstık ile besledim idi şarkının ismi )
seni seven çok da fetoş canı seven yok malesef )
kibarlık ruhuma kazınmış istesemde çıkaramam )
öyle deme köy hasreti çekenler bilir kurbağanın değerini ) yani her sesin bir gideri vardır
dağılan karizmayı çabuk toparlarım öyle bir özelliğim var kuyruğu kopmuş kertenkelenin kuyruk tazelemesi gibi bir hünere sahibiz
ayrıca her daim bayanlara karşı kibar ve centilmen olmuşumdur bugün belki biraz daha yumuşadım bunun sebebinide hayra yormak lazım @dosimosi nin dediği gibi bundan sonra artık dosiyle gece birlikte kalamayacağız o yüzden daha bir kibar olmak zorunda kaldık
umarım içiniz fesat değildir cümleyi kurcalayıp durmazsınız )
Öğrenemedin sende yaa. 1 veremiyorsun öğren artık. Ayrıca giriş kötüydü. Bölüm bölüm ses kesiliyor falan hiç düzgün değildi ama iyi verdim yine nakarat iyiydi.