MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Geçen haftaya göre düşeceğim belli.:(
4.sıradaydın sonucta bu hafta iyi sonuc alsan bile yine geçen hafta altında olabilir bilmiyorum birzda şarkının bilindik olmasımı işine yaradı böyle oalcağını bilsek ilerki haftalara saklardın ayoll ben kötü sonuc alırsın diye sanmıstım :F

@mrt-06 Ilk paylaştığın şarkı daha iyisi bence Kanasın da fena değil ama hem sözleri hem yorumu fazla damar geliyor bana. Yine de kötü bir puan vermedim.

ordan bulabiliyorsan bul kendine burda hiç şansın yok burdakiler zaten evde kalmış durumda istersen @Çiğdem- le @vadikızı na sorabilirsin:) buralara gelipte şansını tümden köreltme derim :)
@mrt-06 @sokak sanati @vadikızı o kadar sordunuz. Birinizde benim şarkmla ilgili iki kelam edin yahu.:) Kimse bir şey dememiş zaten.
Senin arkanda baskanımız var ayoll destere 2 haftadır yetkisi olmasına rağmen nilüfere veryor sadece tam puanı :A :A :A

elenmekten kurtul yeterli birde final puanı istiyor bu şarkıyla? ne şarkı dinlettinki ne bekliyorsun :)) side to side la gel tam puan vermeyen aha böyle olsun :))

bir önceki mesajımda sibel kekiliden bahsedip şarkıya verdiğim önemi anlatmıştım zaten :))
Side lo side ne bee sen bile ezbere yabancı şarkımı bliyorsun her yorumunda onu görüyorumda :F

elenmekten kurtul yeterli birde final puanı istiyor bu şarkıyla? ne şarkı dinlettinki ne bekliyorsun :)) side to side la gel tam puan vermeyen aha böyle olsun :))

bir önceki mesajımda sibel kekiliden bahsedip şarkıya verdiğim önemi anlatmıştım zaten :))

Böyle derken şöyle mi.:A

images (1).jpg

geçen haftakınıda yigit sevmiyorum diyordu diyorumya tuhaf bir durumdasın vlla yabancı severler sevmiyor servmeyenler seviyor :A :A :A

bakalım bu hafta shakira ile ariana ne yapacaklar sonuclarda bence ikinizde baya iyisiniz :F

haftakını nedir hogatha ? :)) allah seni bildiği gibi yapsın haftakını !!!

@destere bin puanları iki haftadır baya mutlu ediyor beni zaten sağolsun. Forumda kimseyle ekstra bir yakınlığım ya da uzaklığın olmadığı için bana verilen oylarin objektif olduğundan şüphem yok zaten. 😉

@destere bin puanları iki haftadır baya mutlu ediyor beni zaten sağolsun. Forumda kimseyle ekstra bir yakınlığım ya da uzaklığın olmadığı için bana verilen oylarin objektif olduğundan şüphem yok zaten. 😉

yalnız nilüferin güzel şarkılarını ilk haftalar harcadın bonkörce ilerde sıkıntıya girersen kabahat nilüferde değil sendedir :)

bodrum masalının yeni bölümü başlayacak birazdan dizi bitene kadar ben yokum:))

Forum İstatistikleri

Konular
173,255
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil