MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

hhahaha geldim geldim :F :F :F

benim işimde zor ayoll jensen ackles gibi çocuksun 1 dakıka tek bırakmaya gelmiyor seni :A :A :A
benzettiği kişiye bak? gittin bula bula yumoşamı benzettin bizi direk küfretsen bana daha bir makbule geçerdi :)

Hhahaha asıl itirafı ben yaptım sana yukarıya bak :A :A :A
gördüm gördüm hogatha :)) allah seni bildiği gibi yapsın umarım şarkı yarışman reytingsizlikten kurur :)

benzettiği kişiye bak? gittin bula bula yumoşamı benzettin bizi direk küfretsen bana daha bir makbule geçerdi :)

gördüm gördüm hogatha :)) allah seni bildiği gibi yapsın umarım şarkı yarışman reytingsizlikten kurur :)
Hhahahaha aaa nesi varmış beee amerikanın en yakısıklı adamı sende birşey beğenmiyorsun :F :F :F

Bak bak bir de etiket dışı bizi gömmeye kalkmış görmeyeceğimi sanmış. :A Biz oy verirken kimseden etkilenmeyiz tamamen objektif ve kendi kalite kıstasımıza göre veririz. :A

Öhöm öhöm ben geldim de gelir gelmez böyle bir mesaj görmeyi hiç mi hiç beklemiyordum. Size ne oldu böyle efenim bu siz misiniz. :A :A
bende beklemiyordum kendimden böyle bişey çok yumuşadık sanırım karizmam yerlerde sürünüyor:) baksana @Çiğdem- fırsattan istifade bizi yuvarlak jensen e benzetme gafletinde bulunmuş :)) dost dediklerimiz lafı giydirmek için fırsat kolluyormuş haberimiz yok :))

Hhahahaha aaa nesi varmış beee amerikanın en yakısıklı adamı sende birşey beğenmiyorsun :F :F :F

amerika standartları burda kurtarmıyor karizmayı :))

iltifatlarım karşısında alabora oldun tabi misafirlerde bahanen olur artık :)) nutkun tutuldu cevap bile veremiyorsun :) @Çiğdem- e de öyle olmuştu zamanında ? çok pis iltifat ederim karşımda değil kız erkek olsa yinede yumuşar yani, iltifatlarım çok keskindir :)
caktirmadan tek sana yazabiliyorum. iyisin hossunda yas kriterimiz uymuyor. @Çiğdem- lede besik kertmelisin sen yine ona kaldin :) arkadasin olarak kalirim ben.
tabiki misafirim var benim. o 4 tencere yemek kendime degil herhalde :)

caktirmadan tek sana yazabiliyorum. iyisin hossunda yas kriterimiz uymuyor. @Çiğdem- lede besik kertmelisin sen yine ona kaldin :) arkadasin olarak kalirim ben.
tabiki misafirim var benim. o 4 tencere yemek kendime degil herhalde :)

seni mutfakta harcayanların başına tencere düşsün hocam:) öyle bir değer mutfak köşelerinde harcanırmı söyle kendi yemeklerini kendileri yapsın :)
ama tabi seni istemeye falan geldilerde o yüzden aşçılığın tuttuysa bilemiyorum sen bilirsin artık kısmetine engel olmayalım :)

bende beklemiyordum kendimden böyle bişey çok yumuşadık sanırım karizmam yerlerde sürünüyor:) baksana @Çiğdem- fırsattan istifade bizi yuvarlak jensen e benzetme gafletinde bulunmuş :)) dost dediklerimiz lafı giydirmek için fırsat kolluyormuş haberimiz yok :))

amerika standartları burda kurtarmıyor karizmayı :))
hhahahaha tamam tamam gargamel diyorum ozaman seninde bana hodatga dediğine göre sana gargamel yakısır :A :A :A
smurfs1-14.jpg

Bu hafta düşük alırsak programı boykot edip hiç yorum yazmayalım diyorum, ne dersin? :A @sokak sanati #MSyeMesajYazmaYazdırtma

Yani üzerimden kendine çıkar sağlamanı anlıyorum tabi gözde bir yarışmacıyöm ama ben sunucuma ( @Çiğdem- ) ve başkanıma ( @destere ) sadık biriyim zaten onlar düşük alınca neler yapacağımı bilirler o yüzden tehdite gerek yok.:A

Yani üzerimden kendine çıkar sağlamanı anlıyorum tabi gözde bir yarışmacıyöm ama ben sunucuma ( @Çiğdem- ) ve başkanıma ( @destere ) sadık biriyim zaten onlar düşük alınca neler yapacağımı bilirler o yüzden tehdite gerek yok.:A
sunucuyla anlaştık bu hafta seni sessizce şutluyoruz yarışmadan:) sen farkına varmadan kendini kapının dışında bulacaksın :))

Bu arada sokak şeysi diyorsun ya şeyden kastın nedir? :)

sanattan bahsediyorum tabiki sanat önemli bir kavram tek kelimeyle anlatılmaz o yüzden şeyler diyerekten çoğul değerlerden bahsediyorumki mutlu ve mesut bir yarışmacı olsunda arianaya gerekli özeni göstersin? başka bir anlamı yok o şeylerin :)

sanattan bahsediyorum tabiki sanat önemli bir kavram tek kelimeyle anlatılmaz o yüzden şeyler diyerekten çoğul değerlerden bahsediyorumki mutlu ve mesut bir yarışmacı olsunda arianaya gerekli özeni göstersin? başka bir anlamı yok o şeylerin :)
Eğer öyle bir şey olursa salı pazarına döner burası zaten bunu sizler bilirsiniz.:))
Bu arada sokak şeysi diyorsun ya şeyden kastın nedir? :)
biz başkanımızla birlikte sibel canın hakkını yedirmemeye çalısıcaz kel kafa gittiğine göre @destere iyi birşeyler verebilir :A :A :A @sokak sanati zaten kendi kendini yine kutarır kendisine yetiyor :A :A :A

hahaha bakalım kısmetinde ne varsa cnm ama birşeyi fark ettim yabancı severlerden çok destek alamadın yiğit ahmad gibi ama yabancıdan gram anlamayanlar şuan iyi destek veriyor tuhaf bir durumda ilerliyorsun :F :F :F

İşte o iki safinaz bana tam vereydi şuan bully yerine ben puan almış olurdum.s.s @yigit_00 @Ahmad duyun. Hiç destek yok diyor Çiğdem bilr.:(

seni mutfakta harcayanların başına tencere düşsün hocam:) öyle bir değer mutfak köşelerinde harcanırmı söyle kendi yemeklerini kendileri yapsın :)
ama tabi seni istemeye falan geldilerde o yüzden aşçılığın tuttuysa bilemiyorum sen bilirsin artık kısmetine engel olmayalım :)
Mutfakta olmayi seviyorum. damat adaylari turkiyede. buralarda bizim cevre kiz alip vermezler :)