MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

seni bugun sevesim var korkma :A bir suru isim var cok bakamiyorum. 4 tencere yemekle ugrasiyorum bir yandan temizlik bir yandan forum :D

cevabinizi oylama gunu alirsiniz de birak :)

bugün ne kadar güzelsin :) daha önce yazdığım pis mesajdan dolayı mahcup oldum şimdi allah seni bildiği gibi yapsın emi :))

arada başka şarkılar var görünce anlarsınız:F:F
arada başka şarkılar varsa niye sadece neşeti bahane ediyorsunki araya kırk şarkıcı girdi o yüzden düşük puan verdim diyebilirsin :))

bugün ne kadar güzelsin :) daha önce yazdığım pis mesajdan dolayı mahcup oldum şimdi allah seni bildiği gibi yapsın emi :))

arada başka şarkılar varsa niye sadece neşeti bahane ediyorsunki araya kırk şarkıcı girdi o yüzden düşük puan verdim diyebilirsin :))

Neşeti bahane etmedim dinleyerek oy verdiğim için neşeti ertaşı görünce
ve diğer şarkılarıda çok sevdiğim için otomatikman düşürmek zorunda kaldım
bahane değil yani :D

oy aciklamasida erken olur insallah.
bu arada @destere hakkaten ben gelince korkudan kacmis :F halbuki hep ona sefkatli davranirdim. bugunde sevecen tarafim ön plandaydi :)
her zaman aynı güzel yanına denk düşemiyoruz o yüzden sürpriz oldu bu :)
hep böyle kal nazar deymesin :)

Neşeti bahane etmedim dinleyerek oy verdiğim için neşeti ertaşı görünce
ve diğer şarkılarıda çok sevdiğim için otomatikman düşürmek zorunda kaldım
bahane değil yani :D

anladım zaten ariana berbat gelmiş düşük verebilirsin yani :) sokak şeysi burdayken onu destekler gibi yapıyorum ama şimdi rahat konuşabiliriz:) fok gibi şarkıyla gelmiş elensede bizde kurtulsak :))

başkanım bu hafta bana yani şarkıcıma oyunuzun durumu ne düşükmü yüksekmi:D

anladım zaten ariana berbat gelmiş düşük verebilirsin yani :) sokak şeysi burdayken onu destekler gibi yapıyorum ama şimdi rahat konuşabiliriz:) fok gibi şarkıyla gelmiş elensede bizde kurtulsak :))

:F:Fabooo duymasın sizi başkanım sokak sanati

@MasacRE- recebi izledim sonunda bu haftaki şarkılar gerçekten çok iyi senin sakatat arada kadük kalmış bu hafta biraz reklamını yap oğlanın yoksa ilk giden sen olacaksın gibi :)

başkanım bu hafta bana yani şarkıcıma oyunuzun durumu ne düşükmü yüksekmi:D

:F:Fabooo duymasın sizi başkanım sokak sanati

duymaz nerden duysun etiketlemedik zaten eski mesajlara bakma alışkanlığıda yok kurbağanın :))

@MasacRE- recebi izledim sonunda bu haftaki şarkılar gerçekten çok iyi senin sakatat arada kadük kalmış bu hafta biraz reklamını yap oğlanın yoksa ilk giden sen olacaksın gibi :)

duymaz nerden duysun etiketlemedik zaten eski mesajlara bakma alışkanlığıda yok kurbağanın :))

:F:Fay başkanım etiketleyim gelsin istermisiniz başkanım

Oylarımı verdim.

Cem Karaca, Haluk Levent, Candan Ercetin ve Gökhan Türkmen en beğendiklerim oldu bu hafta.

Ilk kez dinlediğim bir kaç şarkı vardı. Onlarda ortalama puanlar aldı. Benim için en zoru sevdiğim bir sanatçıya çok düşük puan vermek zorunda kalmam oldu.

Herkese başarılar.

Son düzenleme:

o senin guzelligin 😉

sen yeterki iste. aslinda ben uzun zamandir sana karsi iyi olmaya calisiyorum ama hep böyle ya kaciyorsun yada kendin bana karsi sivri dilini cikariyorsun

o senin guzelligin 😉

rica ederim benim güzelliğimden nolacak? ay nasılki güneşten aldığı ışığı yansıtıyorsa bende sizin güzelliğinizin ışığıyla güzel görünüyorum yani o sizin güzelliğiniz? allah kahretsin keşke hogathayla beşikte kertilmeseydik, seni kapardım :))

sen yeterki iste. aslinda ben uzun zamandir sana karsi iyi olmaya calisiyorum ama hep böyle ya kaciyorsun yada kendin bana karsi sivri dilini cikariyorsun

ne sivri dili tam aksine bende bugün bir tuhaflık var:)) kafamı oklavayı geçirselerde gıkım çıkmayacak bir vaziyetteyim çok mülayim bir anıma denk düştünüz şansa bak :))

@Çiğdem- biraz daha gelmesen buralara kötü yola düşürecekler beni benden uyarması :))

Oylarımı verdim.

Cem Karaca, Haluk Levent, Candan Ercetin ve Gökhan Türkmen en beğendiklerim oldu bu hafta.

Ilk kez dinlediğim bir kaç şarkı vardı. Onlarda ortalama puanlar aldı. Benim için en zoru sevdiğim bir sanatçıya çok düşük puan vermek zorunda kalmam oldu.

Herkese başarılar.

Ben düştüm sanırım.:(