sevdiğim şarkıcıda hayal kırıklığı yaşadım diyor banada sanki arianaya tekmeyi basmış gibi geldi![]()
İlk kez dinlemiştir soo pek dinlemez yabancı.
sevdiğim şarkıcıda hayal kırıklığı yaşadım diyor banada sanki arianaya tekmeyi basmış gibi geldi![]()
Bak bak bir de etiket dışı bizi gömmeye kalkmış görmeyeceğimi sanmış.Bir kez daha hayal kırıklığına uğradın demekMEnes'ten başka kimse seni dinlemez hiç boşuna uğraşma
![]()
Öhöm öhöm ben geldim de gelir gelmez böyle bir mesaj görmeyi hiç mi hiç beklemiyordum. Size ne oldu böyle efenim bu siz misiniz.rica ederim benim güzelliğimden nolacak? ay nasılki güneşten aldığı ışığı yansıtıyorsa bende sizin güzelliğinizin ışığıyla güzel görünüyorum yani o sizin güzelliğiniz? allah kahretsin keşke hogathayla beşikte kertilmeseydik, seni kapardım)
ne sivri dili tam aksine bende bugün bir tuhaflık var) kafamı oklavayı geçirselerde gıkım çıkmayacak bir vaziyetteyim çok mülayim bir anıma denk düştünüz şansa bak
)
@Çiğdem- biraz daha gelmesen buralara kötü yola düşürecekler beni benden uyarması)
Ilk kez dinlediklerimdendi senin şarkın. Ortalardasin. Düşük değil merak etme @sokak sanati
@vadikızı Deniz Seki'nin bu tarz şarkılarını sevmiyorum ben pek. Sözleri çok soyut geliyor hahhah hiç içselleştiremiyorum. Illa slow şarkı kullanacaksan daha iyileri vardı bence. Ama yine de ortalarda yer aldı.
hhahaha geldim geldimrica ederim benim güzelliğimden nolacak? ay nasılki güneşten aldığı ışığı yansıtıyorsa bende sizin güzelliğinizin ışığıyla güzel görünüyorum yani o sizin güzelliğiniz? allah kahretsin keşke hogathayla beşikte kertilmeseydik, seni kapardım)
ne sivri dili tam aksine bende bugün bir tuhaflık var) kafamı oklavayı geçirselerde gıkım çıkmayacak bir vaziyetteyim çok mülayim bir anıma denk düştünüz şansa bak
)
@Çiğdem- biraz daha gelmesen buralara kötü yola düşürecekler beni benden uyarması)
Oylarımı verdim.
Cem Karaca, Haluk Levent, Candan Ercetin ve Gökhan Türkmen en beğendiklerim oldu bu hafta.
Ilk kez dinlediğim bir kaç şarkı vardı. Onlarda ortalama puanlar aldı. Benim için en zoru sevdiğim bir sanatçıya çok düşük puan vermek zorunda kalmam oldu.
Herkese başarılar.
O zaman bu hafta bana biraz iyi ver ki destere'den etkilenmediğine inanayımBak bak bir de etiket dışı bizi gömmeye kalkmış görmeyeceğimi sanmış.Biz oy verirken kimseden etkilenmeyiz tamamen objektif ve kendi kalite kıstasımıza göre veririz.
Öhöm öhöm ben geldim de gelir gelmez böyle bir mesaj görmeyi hiç mi hiç beklemiyordum. Size ne oldu böyle efenim bu siz misiniz.![]()
![]()
Şuan dinleme aşamasındayım şarkıları. Birazdan anlarız neler olacağını.O zaman bu hafta bana biraz iyi ver ki destere'den etkilenmediğine inanayımŞarkım da güzel zaten beğeneceğini düşünüyorum
![]()
Yüksek Sadakat'a çok düşük verdin demi cover şarkıyla başkalarını kazanayım derken en büyük destekçimi kaybettim demek![]()
Bu hafta senden en yüksek puanımı alacağım gibi hissediyorumŞuan dinleme aşamasındayım şarkıları. Birazdan anlarız neler olacağını.![]()
Şuan dinleme aşamasındayım şarkıları. Birazdan anlarız neler olacağını.![]()
Sibel Can'ı nasıl buldun?Oylarımı verdim.
Cem Karaca, Haluk Levent, Candan Ercetin ve Gökhan Türkmen en beğendiklerim oldu bu hafta.
Ilk kez dinlediğim bir kaç şarkı vardı. Onlarda ortalama puanlar aldı. Benim için en zoru sevdiğim bir sanatçıya çok düşük puan vermek zorunda kalmam oldu.
Herkese başarılar.
sana sonra cevap yazarim kalbi gibi kendiside guzel desterecigim. suan misafirim varrica ederim benim güzelliğimden nolacak? ay nasılki güneşten aldığı ışığı yansıtıyorsa bende sizin güzelliğinizin ışığıyla güzel görünüyorum yani o sizin güzelliğiniz? allah kahretsin keşke hogathayla beşikte kertilmeseydik, seni kapardım)
)
iltifatlarım karşısında alabora oldun tabi misafirlerde bahanen olur artıksana sonra cevap yazarim kalbi gibi kendiside guzel desterecigim. suan misafirim var
Bu şarkıya düşük verecek bir üye olacağını sanmıyorum.@DarkLeqenD gibi üyelerimiz olmasa sıfırcı ekibi Cem Karaca'yı bu hafta elerdi kesin![]()
Bu hafta düşük alırsak programı boykot edip hiç yorum yazmayalım diyorum, ne dersin?@sokak sanati #MSyeMesajYazmaYazdırtma
Hhahaha asıl itirafı ben yaptım sana yukarıya bakiltifatlarım karşısında alabora oldun tabi misafirlerde bahanen olur artık) nutkun tutuldu cevap bile veremiyorsun
@Çiğdem- e de öyle olmuştu zamanında ? çok pis iltifat ederim karşımda değil kız erkek olsa yinede yumuşar yani, iltifatlarım çok keskindir
![]()