MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

pedalların dönüşü şarkının tınısıyla kızın tenisi karışmış durumda insanın şarkıya adapte olası geliyor :)

başka işim yok şu an tek işim burda o açıdan en ufak açığı yakalarım :)
hhahahaha foruma alıştığına göre sana yüz vermeyi yavas yavas bırakabilirim sanırım foruma tamamen dönüş yaptın :A :A :A

yalnız nilüferin güzel şarkılarını ilk haftalar harcadın bonkörce ilerde sıkıntıya girersen kabahat nilüferde değil sendedir :)

Daha çok, iyi şarkıları var ya. 30 tane falan not etmiştim sonra aralarında eledim falan. Elenirsekte tüm sorumluluk bana ait zaten sıkıntı yok. :)

Oylarını verdim.

Haftanın yıldızı şüphesiz Cem Karacan ve onu gizliden rakip eden Fettah Can oldu. Ikiside muhteşem. @eskici :A @batuhankaralar :D

Sibel iyiydi sevdim şarkısını. Alaturka sevmeyen biri olarak çok iyi buldum @mrt-06 :)

İrem Derici bu hafta düştü ama yine güzel gelmiş çok iyi puan verdim. Deniz Seki zaten hak getire iyi puan aldı. Shakira her zaman ki temposunda iyi puan verdim. @Harunnn60 @vadikızı @MayısKralı

Candan Erçetin geçen haftaya göre iyi ama bu sese 8-9 puan yakışmıyor acil artmalısın @OzaN Gökhan Türkmen iyi puan aldi geçen haftaya göre artış yaşayanlardan oldu. Ahmet Aslan bu hafta güzel gelmiş 10+ puanı haketti.:Z @Felon @Bully

Nilüfer çok sağlam nakaratı olan bir şarkı seçmiş ama o giriş nedir öyle ben 1 verecektiniz köşeden döndün @soo nakarat olmasa 1'di ama bir anda Kötü sayılmayan bir puana arttı.:(

@soo

Oylarını verdim.

Haftanın yıldızı şüphesiz Cem Karacan ve onu gizliden rakip eden Fettah Can oldu. Ikiside muhteşem. @eskici :A @batuhankaralar :D

Sibel iyiydi sevdim şarkısını. Alaturka sevmeyen biri olarak çok iyi buldum @mrt-06 :)

İrem Derici bu hafta düştü ama yine güzel gelmiş çok iyi puan verdim. Deniz Seki zaten hak getire iyi puan aldı. Shakira her zaman ki temposunda iyi puan verdim. @Harunnn60 @vadikızı @MayısKralı

Candan Erçetin geçen haftaya göre iyi ama bu sese 8-9 puan yakışmıyor acil artmalısın @OzaN Gökhan Türkmen iyi puan aldi geçen haftaya göre artış yaşayanlardan oldu. Ahmet Aslan bu hafta güzel gelmiş 10+ puanı haketti.:Z @Felon @Bully

Nilüfer çok sağlam nakaratı olan bir şarkı seçmiş ama o giriş nedir öyle ben 1 verecektiniz köşeden döndün @soo nakarat olmasa 1'di ama bir anda Kötü sayılmayan bir puana arttı.:(

@soo
Seni cok sevdigimi söylemis miydim :A

Oylarını verdim.

@soo
Harika olarak beğeni attım ama bir kez de yorum olarak söylemek istedim, Ariana'ya başarılar :A