RüzgarGülü
Favori Üye
Umudumuz var takımımız iyi📌 6 Mart 2025 - Kadıköy | Fenerbahçe - Rangers
📌 13 Mart 2025 - Glasgow | Rangers - Fenerbahçe
Umudumuz var takımımız iyi📌 6 Mart 2025 - Kadıköy | Fenerbahçe - Rangers
📌 13 Mart 2025 - Glasgow | Rangers - Fenerbahçe
Mavinin tonunda gözlerim bozuldu.📌 Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.
📌 Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16 Turu'na yükseldi.
Sen nerelerdesin, yoktun?Mavinin tonunda gözlerim bozuldu.![]()
Bence ayarında bir takım, eleyebiliriz
Rangers'ı elerse çeyrek finalde ya Roma ile ya da Athletic Bilbao ile oynayacak.Umudumuz var takımımız iyi![]()
Hastalıklar ile boğuşuyorum 10 günü geçti. İnanır mısın 2 gündür de fazla öksürmekten çenem çıktı. Şimdide onunla uğraşıyorum. 😒😒 Geldi mi üst üste geliyor.Sen nerelerdesin, yoktun?
ben 2 hafta antybotik kullandım.Hastalıklar ile boğuşuyorum 10 günü geçti. İnanır mısın 2 gündür de fazla öksürmekten çenem çıktı. Şimdide onunla uğraşıyorum. 😒😒 Geldi mi üst üste geliyor.
Büyük geçmiş olsun @TenTenHastalıklar ile boğuşuyorum 10 günü geçti. İnanır mısın 2 gündür de fazla öksürmekten çenem çıktı. Şimdide onunla uğraşıyorum. 😒😒 Geldi mi üst üste geliyor.
Önce turu geçelim. Takım şu an formda iyi de gidiyor yeneriz ama şimdilikRangers'ı elerse çeyrek finalde ya Roma ile ya da Athletic Bilbao ile oynayacak.
Çeyrek finaldeki olası bu iki rakip hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bugün kura eşleşmesinden sonra TRT Spor'daki canlı yayında ismini bilmediğim bir yorumcu "İşimiz zor, Rangers iyi oynuyor, hatta Fenerbahçe'den daha iyi oynuyor diyebiliriz." dedi.Bilbao kupanın favorilerinden, Roma eler inşallah onları. Mourinho Roma’yı iyi tanır zaten.
Rangers dişimize göre bir rakip, iyi oynarsak yeneriz ama ciddiye almadığımız saniye elerler bizi.![]()
Ben değil video cevap versinBugün kura eşleşmesinden sonra TRT Spor'daki canlı yayında ismini bilmediğim bir yorumcu "İşimiz zor, Rangers iyi oynuyor, hatta Fenerbahçe'den daha iyi oynuyor diyebiliriz." dedi.
Bu yoruma ne diyorsunuz? @bazinga @RüzgarGülü @The_Erinch @TenTen