Aslında her şey belli. Fenerbahçe geçti, Galatasaray elendi. Malumun ilanı olacak yarın akşam.
Belli olmaz. Fener bile ellenebilirAslında her şey belli. Fenerbahçe geçti, Galatasaray elendi. Malumun ilanı olacak yarın akşam.
9 kişiyle oynasalar yine elerler.Belli olmaz. Fener bile ellenebilir
konumuzu bile açmamışlarMaç konularini açalım da yorumlayalim arkadaşlar @TenTen @emreemreu @Royal_Highness @Bully @Yakamoz-Asi elinize sağlık şimdiden![]()
Açalım hemen.Maç konularini açalım da yorumlayalim arkadaşlar @TenTen @emreemreu @Royal_Highness @Bully @Yakamoz-Asi elinize sağlık şimdiden![]()
Açıldı. İyi hit getirir açmak gerek aslidna ama enerjim yok 2 paket çikolata yedim.
Aslında ben Galatasaray'ın konusunu açacaktım ama @emreemreu benden önce açtığı için Fenerbahçe konusunu açayım dedim ben deAçıldı. İyi hit getirir açmak gerek aslidna ama enerjim yok 2 paket çikolata yedim.![]()
Ayda birkaç kez oluyor öyle. Maç izleyip uyumak istiyorum sadeceAslında ben Galatasaray'ın konusunu açacaktım ama @emreemreu benden önce açtığı için ben de Fenerbahçe konusunu açayım dedim
Not: 2 paket çikolatadan sonra enerji patlaması yaşaman lazımken nasıl enerjin yok@RüzgarGülü
Geçen hafta da tam tersi açmıştık.Aslında ben Galatasaray'ın konusunu açacaktım ama @emreemreu benden önce açtığı için Fenerbahçe konusunu açayım dedim ben de
Not: 2 paket çikolatadan sonra enerji patlaması yaşaman lazımken nasıl enerjin yok@RüzgarGülü
📌 Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.
ikisini de çok rahatlıkla geçer FenerbahçeOlimpiyakos
Bence ayarında bir takım, eleyebiliriz📌 6 Mart 2025 - Kadıköy | Fenerbahçe - Rangers
📌 13 Mart 2025 - Glasgow | Rangers - Fenerbahçe