Royal_Highness
Favori Üye
Aslında her şey belli. Fenerbahçe geçti, Galatasaray elendi. Malumun ilanı olacak yarın akşam.
Belli olmaz. Fener bile ellenebilirAslında her şey belli. Fenerbahçe geçti, Galatasaray elendi. Malumun ilanı olacak yarın akşam.
9 kişiyle oynasalar yine elerler.Belli olmaz. Fener bile ellenebilir
konumuzu bile açmamışlarMaç konularini açalım da yorumlayalim arkadaşlar @TenTen @emreemreu @Royal_Highness @Bully @Yakamoz-Asi elinize sağlık şimdiden![]()
Açalım hemen.Maç konularini açalım da yorumlayalim arkadaşlar @TenTen @emreemreu @Royal_Highness @Bully @Yakamoz-Asi elinize sağlık şimdiden![]()
Açıldı. İyi hit getirir açmak gerek aslidna ama enerjim yok 2 paket çikolata yedim.
Aslında ben Galatasaray'ın konusunu açacaktım ama @emreemreu benden önce açtığı için Fenerbahçe konusunu açayım dedim ben deAçıldı. İyi hit getirir açmak gerek aslidna ama enerjim yok 2 paket çikolata yedim.![]()
Ayda birkaç kez oluyor öyle. Maç izleyip uyumak istiyorum sadeceAslında ben Galatasaray'ın konusunu açacaktım ama @emreemreu benden önce açtığı için ben de Fenerbahçe konusunu açayım dedim
Not: 2 paket çikolatadan sonra enerji patlaması yaşaman lazımken nasıl enerjin yok@RüzgarGülü
Geçen hafta da tam tersi açmıştık.Aslında ben Galatasaray'ın konusunu açacaktım ama @emreemreu benden önce açtığı için Fenerbahçe konusunu açayım dedim ben de
Not: 2 paket çikolatadan sonra enerji patlaması yaşaman lazımken nasıl enerjin yok@RüzgarGülü
📌 Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.
ikisini de çok rahatlıkla geçer FenerbahçeOlimpiyakos
Bence ayarında bir takım, eleyebiliriz📌 6 Mart 2025 - Kadıköy | Fenerbahçe - Rangers
📌 13 Mart 2025 - Glasgow | Rangers - Fenerbahçe