MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

hhahahaha foruma alıştığına göre sana yüz vermeyi yavas yavas bırakabilirim sanırım foruma tamamen dönüş yaptın

yalnız nilüferin güzel şarkılarını ilk haftalar harcadın bonkörce ilerde sıkıntıya girersen kabahat nilüferde değil sendedir

Daha çok, iyi şarkıları var ya. 30 tane falan not etmiştim sonra aralarında eledim falan. Elenirsekte tüm sorumluluk bana ait zaten sıkıntı yok.

misafirlerde kuruldu
yatiyami kalacak ne

Oylarını verdim.

Haftanın yıldızı şüphesiz Cem Karacan ve onu gizliden rakip eden Fettah Can oldu. Ikiside muhteşem. @eskici
@batuhankaralar

Sibel iyiydi sevdim şarkısını. Alaturka sevmeyen biri olarak çok iyi buldum @mrt-06

İrem Derici bu hafta düştü ama yine güzel gelmiş çok iyi puan verdim. Deniz Seki zaten hak getire iyi puan aldı. Shakira her zaman ki temposunda iyi puan verdim. @Harunnn60 @vadikızı @MayısKralı

Candan Erçetin geçen haftaya göre iyi ama bu sese 8-9 puan yakışmıyor acil artmalısın @OzaN Gökhan Türkmen iyi puan aldi geçen haftaya göre artış yaşayanlardan oldu. Ahmet Aslan bu hafta güzel gelmiş 10+ puanı haketti.
@Felon @Bully

Nilüfer çok sağlam nakaratı olan bir şarkı seçmiş ama o giriş nedir öyle ben 1 verecektiniz köşeden döndün @soo nakarat olmasa 1'di ama bir anda Kötü sayılmayan bir puana arttı.

@soo

Seni cok sevdigimi söylemis miydim

Harika olarak beğeni attım ama bir kez de yorum olarak söylemek istedim, Ariana'ya başarılar