MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

hhahaha geldim geldim

benim işimde zor ayoll jensen ackles gibi çocuksun 1 dakıka tek bırakmaya gelmiyor seni
benzettiği kişiye bak? gittin bula bula yumoşamı benzettin bizi direk küfretsen bana daha bir makbule geçerdi

Hhahaha asıl itirafı ben yaptım sana yukarıya bak
gördüm gördüm hogatha
) allah seni bildiği gibi yapsın umarım şarkı yarışman reytingsizlikten kurur

Hhahahaha aaa nesi varmış beee amerikanın en yakısıklı adamı sende birşey beğenmiyorsun

bende beklemiyordum kendimden böyle bişey çok yumuşadık sanırım karizmam yerlerde sürünüyor
baksana @Çiğdem- fırsattan istifade bizi yuvarlak jensen e benzetme gafletinde bulunmuş
) dost dediklerimiz lafı giydirmek için fırsat kolluyormuş haberimiz yok
)

Hhahahaha aaa nesi varmış beee amerikanın en yakısıklı adamı sende birşey beğenmiyorsun

amerika standartları burda kurtarmıyor karizmayı
)

caktirmadan tek sana yazabiliyorum. iyisin hossunda yas kriterimiz uymuyor. @Çiğdem- lede besik kertmelisin sen yine ona kaldin
arkadasin olarak kalirim ben.
tabiki misafirim var benim. o 4 tencere yemek kendime degil herhalde

caktirmadan tek sana yazabiliyorum. iyisin hossunda yas kriterimiz uymuyor. @Çiğdem- lede besik kertmelisin sen yine ona kaldin
arkadasin olarak kalirim ben.
tabiki misafirim var benim. o 4 tencere yemek kendime degil herhalde

seni mutfakta harcayanların başına tencere düşsün hocam
öyle bir değer mutfak köşelerinde harcanırmı söyle kendi yemeklerini kendileri yapsın

ama tabi seni istemeye falan geldilerde o yüzden aşçılığın tuttuysa bilemiyorum sen bilirsin artık kısmetine engel olmayalım

hhahahaha tamam tamam gargamel diyorum ozaman seninde bana hodatga dediğine göre sana gargamel yakısır

Bu hafta düşük alırsak programı boykot edip hiç yorum yazmayalım diyorum, ne dersin?
@sokak sanati #MSyeMesajYazmaYazdırtma

Yani üzerimden kendine çıkar sağlamanı anlıyorum tabi gözde bir yarışmacıyöm ama ben sunucuma ( @Çiğdem- ) ve başkanıma ( @destere ) sadık biriyim zaten onlar düşük alınca neler yapacağımı bilirler o yüzden tehdite gerek yok.

zaten senin mesajlarını çıksak tüm mesajlardan iki eksiltmemiz lazımki o kadar mesajında eksikliğini kimse hissetmez
ama sokak şeysi yazsın yani onun kaybı kötü olur hogatha için
Bu arada sokak şeysi diyorsun ya şeyden kastın nedir?

sunucuyla anlaştık bu hafta seni sessizce şutluyoruz yarışmadan
sen farkına varmadan kendini kapının dışında bulacaksın
)

sanattan bahsediyorum tabiki sanat önemli bir kavram tek kelimeyle anlatılmaz o yüzden şeyler diyerekten çoğul değerlerden bahsediyorumki mutlu ve mesut bir yarışmacı olsunda arianaya gerekli özeni göstersin? başka bir anlamı yok o şeylerin

Eğer öyle bir şey olursa salı pazarına döner burası zaten bunu sizler bilirsiniz.
)
biz başkanımızla birlikte sibel canın hakkını yedirmemeye çalısıcaz kel kafa gittiğine göre @destere iyi birşeyler verebilir
@sokak sanati zaten kendi kendini yine kutarır kendisine yetiyor

Final puanı aldırın banada
hahaha bakalım kısmetinde ne varsa cnm ama birşeyi fark ettim yabancı severlerden çok destek alamadın yiğit ahmad gibi ama yabancıdan gram anlamayanlar şuan iyi destek veriyor tuhaf bir durumda ilerliyorsun

hahaha bakalım kısmetinde ne varsa cnm ama birşeyi fark ettim yabancı severlerden çok destek alamadın yiğit ahmad gibi ama yabancıdan gram anlamayanlar şuan iyi destek veriyor tuhaf bir durumda ilerliyorsun

İşte o iki safinaz bana tam vereydi şuan bully yerine ben puan almış olurdum.s.s @yigit_00 @Ahmad duyun. Hiç destek yok diyor Çiğdem bilr.

Mutfakta olmayi seviyorum. damat adaylari turkiyede. buralarda bizim cevre kiz alip vermezler

Söyledi sevmiyormuş bu şarkıyı.
geçen haftakınıda yigit sevmiyorum diyordu diyorumya tuhaf bir durumdasın vlla yabancı severler sevmiyor servmeyenler seviyor

bakalım bu hafta shakira ile ariana ne yapacaklar sonuclarda bence ikinizde baya iyisiniz

geçen haftakınıda yigit sevmiyorum diyordu diyorumya tuhaf bir durumdasın vlla yabancı severler sevmiyor servmeyenler seviyor

bakalım bu hafta shakira ile ariana ne yapacaklar sonuclarda bence ikinizde baya iyisiniz

Geçen haftaya göre düşeceğim belli.