Geç kaldım yetişemedimElenmişsin geçmiş olsun
He tmm evet elendim tşk ederim 12.haftaya gelmek bile güzeldi
Geç kaldım yetişemedimElenmişsin geçmiş olsun
2 belki 3.Geç kaldım yetişemedimElenmişsin geçmiş olsun
Sürekli mi? Kaç kere yüksek puan verdim sana
Hareketli parçalara mesafeli, vergisini ödeyen bir vatandaşımAga sen ne ayaksın ya söyle hele.
İyi bir başarı artık Sibele hakkını verirsin.tşk ederim ablam rekor krarak 12.haftaya kadar geldim
O zaman sen Çakmak Çakmak efsanesini de beğenmezsin.Hareketli parçalara mesafeli, vergisini ödeyen bir vatandaşım
İyi bir başarı artık Sibele hakkını verirsin.
O zaman sen Çakmak Çakmak efsanesini de beğenmezsin.
Oy hakkında yorum yapmıcam o zaman düşünüp veririm
oysa tam puanımı deniz teyzeye harcamıştım sürpriz oldu elenmesiHee başkanım elendikburaya kadarmış
Son 3 şarkımız kaldı elimizden gelenin en iyisiyle finale gelmeye çalışacağız olmazsa sağlık olsun
Yüzde doksan Bugün Adım Leylahangi şarkı ile gelecen sen
memnun oldunmu eltinden görümcekEltimin oylarını bende merak ediyorum.
herzamanki gibi çuvallamışsın tahminin berbatSon oylarla Candan kurtuldu gibi.
vaayyy daimi destekçilerine teşekür ediyor kakılmış codminDaimi destekçilerim @dosimosi @Maskeli Fedai @Ahmad @dreamy @eskici @mrt-06 @MayısKralı çok teşekkür ediyorum sizlere
O daha çok @destere'ye hitap eden bir eser zannımcaİyi bir başarı artık Sibele hakkını verirsin.
O zaman sen Çakmak Çakmak efsanesini de beğenmezsin.
Örümcek eltim senden gelecek her şeye razıyım.memnun oldunmu eltinden görümcek
herzamanki gibi çuvallamışsın tahminin berbatelenir dediğin candan seni sollamış
vaayyy daimi destekçilerine teşekür ediyor kakılmış codminbunuda bir yere not edelim
Ya süper şarkı be abi.
Örümcek eltim senden gelecek her şeye razıyım.))))
Ya süper şarkı be abi.Dediğin gibi algı operasyonuna başladım paramı hesabıma eksiksiz yatır ona göre.
Başım ağrıyor ya nazara geldim.Lan sen sınavıma çalışıcam deyip az önce kaçak kişi değil misin.
Evet şarkıdan anlıyorsun onu belirteyim.
yerli dizi şeysine isimleri yolladım hesaplamayı unutmaBaşım ağrıyor ya nazara geldim.
Başım ağrıyor ya nazara geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?