Yerime aktif oldun işte, aktif olmayanı harcıyorlar buradayok puanlamalarda karışmadım sadece Gökhanını ezdirmedim
seninim zaten onlarla denedim olmadi
Yerime aktif oldun işte, aktif olmayanı harcıyorlar buradayok puanlamalarda karışmadım sadece Gökhanını ezdirmedim
seninim zaten onlarla denedim olmadi
malesef bendede öyleKumarda kazanırım ben de
haklisin 😉Yerime aktif oldun işte, aktif olmayanı harcıyorlar burada
Kaç kere tam puan verdim gözüne dizine dursun Son birkaç haftadır kötü geliyorsun diye geçmişi unutma lazım olurSeni jüri koltuğuna oturtan Çiğdem'in Fındık'ları kurtlansın .ss sen de haftaya yine düşük vercen nasılsa sevsen de düşük veriyorsun nasılsa
Kaç kere verdin tam La .ss Bugün Adım Leyla ile aran nasıl .ssKaç kere tam puan verdim gözüne dizine dursun Son birkaç haftadır kötü geliyorsun diye geçmişi unutma lazım olur
Tamam ilki benim ikinci kimmiş @Çiğdem- bak finale doğru jüriye fitne tohumları ekiyorlar müdahale eder misin
banane ayoll jurileri koruma görevi @destere de dilekçeni başkanına gönder o senin haklarını korur ayollSeni jüri koltuğuna oturtan Çiğdem'in Fındık'ları kurtlansın .ss sen de haftaya yine düşük vercen nasılsa sevsen de düşük veriyorsun nasılsa
O olur işteKaç kere verdin tam La .ss Bugün Adım Leyla ile aran nasıl .ss
Demek seviyorsun tamamO olur işte
İlk haftalarda ben yüksek sen düşük verince kardeşim diye yağ çektiğini cümle alem biliyor bana anlattırma
Demek seviyorsun tamam
Görevimi başarıyla yerine getirdim.
Artık köşeme çekilip rahat rahat hastalığımın tadını çıkarabilirim
ellerine sağlık @Çiğdem-
rekabet dolu heyecanlı bir program oldu.
reytingler sende
Problem daha iyi gibi ya ama Bang Bang klibi efsaneymiş
Problem daha iyi gibi ya ama Bang Bang klibi efsaneymiş
Tşşkler uygunsuz saatime rağmen yine başarı sağladık sayenizde tabi geçmiş olsun bu aradaGörevimi başarıyla yerine getirdim.
Artık köşeme çekilip rahat rahat hastalığımın tadını çıkarabilirim
ellerine sağlık @Çiğdem-
rekabet dolu heyecanlı bir program oldu.
reytingler sende
kafam acayip ağriyor. senin bir önceki konuda üst siraya yerlestim burdada iyi yazmışım yinede. ben normalde diğer konuda okadar yazmazdim.Tşşkler uygunsuz saatime rağmen yine başarı sağladık sayenizde tabi geçmiş olsun bu arada
@Çiğdem- başka resim bulamadın mı Beren sahte gülmüş, Kenan çekmeyin kardeşim resmimizi der gibiPuan Durumu
1 Gökhan Türkmen 116
2 Ziynet Sali 114
3 Candan Erçetin 108
4 Sibel Can 106
5 Ariana Grande 102
6 İrem Derici 93
7 Deniz Seki 73
Gökhan Türkmen 3 Puan
Ziynet Sali 2 Puan
Candan Erçetin 1 Puan
Elenenler Juri kadromuza eklendiler geçmiş olsun ayoll
@vadikızı Deniz Seki
@MayısKralı İrem Derici
Evet bakalım hangi 2 kişi elendi ve hangi 5 kişi çeyrek finale kalabilecek
Sonuçlar 19:00 itibaren hemen başlayacak
bu foto ve bu ikiliden reyting kopardık bu hafta @sokak sanati bile sinirlendi ayoll kenancılar berene berenciler kenana saldırdı .A@Çiğdem- başka resim bulamadın mı Beren sahte gülmüş, Kenan çekmeyin kardeşim resmimizi der gibi
Acunu geçtin bu hinliğinle Survivor başlamadan bitir yarişmayı acun ezer seni söylimbu foto ve bu ikiliden reyting kopardık bu hafta @sokak sanati bile sinirlendi ayoll kenancılar berene berenciler kenana saldırdı .A