hahah o başladığında biz olmayız zatn o haftalar biteriz çeyrek finale geldikAcunu geçtin bu hinliğinleSurvivor başlamadan bitir yarişmayı acun ezer seni söylim
![]()
hahah o başladığında biz olmayız zatn o haftalar biteriz çeyrek finale geldikAcunu geçtin bu hinliğinleSurvivor başlamadan bitir yarişmayı acun ezer seni söylim
![]()
Tam beğendiğim erkek tipi zaten.@Ahmad seni jüri aldığım güne lanet olsun.s.s Gökhan'a niye tam veriyorsun. Tamam adam kıllı ama Ariana'nın sesi güzel.![]()
Ateşle Oynama- Oluruna Bırak , Boş Yere ve Saki şarkılarını tavsiye ederim
@Ahmad belli ki Ziynet Sali sevmiyorsun .ss
Ben oy kullanmadım bile bu haftaYine her hafta 1 verenler yüzünden kaybettim, sabır.![]()
Tam beğendiğim erkek tipi zaten.![]()
Çatı Katı efso o yüzden tam vermezsem haksızlık olur o şarkıya.Hem ne 6 puan verdim sanki kaç puan kırmışım.s.s Bang Bang mi geliyor haftaya.
Yine Nicki'den 5 saniye bile olmazsa tam bekleme.
@denizz19 Bazı şarkıları güzel Ziynetin ama işte öyle ahım şahım değil.![]()
Ben oy kullanmadım bile bu hafta![]()
İyiki 19:00 halletik vlla yoksa şuan uğraşıyor olucaktık sende ecel terleri döküyor olucaktın şuan @sokak sanati![]()
![]()
![]()
son 3 oya kadar falan hep bas basa gittiniz be korkmadım deme şimdiNe eceli be 10 puan fark var arada![]()
son 3 oya kadar falan hep bas basa gittiniz be korkmadım deme şimdi![]()
![]()
![]()
aceleden unutmusuz![]()
son 3 oya kadar falan hep bas basa gittiniz be korkmadım deme şimdi![]()
![]()
![]()
aaaa ben tam puan verince @Doğu yu dışlarlar diye düşünmüştüm ama çok ilginç @MasacRE- @destere de iyi vermiş sıvacılar kulübünden sadece @MEnes kötü vermiş çocuğu niye böyle tek bıraktılarkıı bu hafta dışlamışlar resmen ayoll
Biliyorum da sadece sen yoksunki.Ben oy kullanmadım bile bu hafta![]()
hhahah aa resmen gökhana kötü vericez anlaşması yapıp menes dısında uyan olmamısYine dört ayak üstüne düştüm![]()
Mesela Bugün Adım Leyla sever misinTam beğendiğim erkek tipi zaten.![]()
Çatı Katı efso o yüzden tam vermezsem haksızlık olur o şarkıya.Hem ne 6 puan verdim sanki kaç puan kırmışım.s.s Bang Bang mi geliyor haftaya.
Yine Nicki'den 5 saniye bile olmazsa tam bekleme.
@denizz19 Bazı şarkıları güzel Ziynetin ama işte öyle ahım şahım değil.![]()
Aga sen ne ayaksın ya söyle hele.Yine dört ayak üstüne düştüm![]()
Geç kaldım yetişemedimsen niye oy kullanmadın ya😉
Sürekli mi? Kaç kere yüksek puan verdim sanaBiliyorum da sadece sen yoksunki.3, 4 kişi var bana sürekli düşük veren.
![]()