Geç kaldım yetişemedimElenmişsin geçmiş olsun
He tmm evet elendim tşk ederim 12.haftaya gelmek bile güzeldi
Geç kaldım yetişemedimElenmişsin geçmiş olsun
2 belki 3.Geç kaldım yetişemedimElenmişsin geçmiş olsun
Sürekli mi? Kaç kere yüksek puan verdim sana![]()
Hareketli parçalara mesafeli, vergisini ödeyen bir vatandaşımAga sen ne ayaksın ya söyle hele.![]()
İyi bir başarı artık Sibele hakkını verirsin.tşk ederim ablam rekor krarak 12.haftaya kadar geldim![]()
O zaman sen Çakmak Çakmak efsanesini de beğenmezsin.Hareketli parçalara mesafeli, vergisini ödeyen bir vatandaşım![]()
İyi bir başarı artık Sibele hakkını verirsin.
O zaman sen Çakmak Çakmak efsanesini de beğenmezsin.![]()
Oy hakkında yorum yapmıcam o zaman düşünüp veririm
oysa tam puanımı deniz teyzeye harcamıştım sürpriz oldu elenmesiHee başkanım elendikburaya kadarmış
Son 3 şarkımız kaldı elimizden gelenin en iyisiyle finale gelmeye çalışacağız olmazsa sağlık olsun![]()
Yüzde doksan Bugün Adım Leylahangi şarkı ile gelecen sen![]()
memnun oldunmu eltinden görümcekEltimin oylarını bende merak ediyorum.![]()
herzamanki gibi çuvallamışsın tahminin berbatSon oylarla Candan kurtuldu gibi.![]()
vaayyy daimi destekçilerine teşekür ediyor kakılmış codminDaimi destekçilerim @dosimosi @Maskeli Fedai @Ahmad @dreamy @eskici @mrt-06 @MayısKralı çok teşekkür ediyorum sizlere![]()
![]()
O daha çok @destere'ye hitap eden bir eser zannımcaİyi bir başarı artık Sibele hakkını verirsin.
O zaman sen Çakmak Çakmak efsanesini de beğenmezsin.![]()
Örümcek eltim senden gelecek her şeye razıyım.memnun oldunmu eltinden görümcek
herzamanki gibi çuvallamışsın tahminin berbatelenir dediğin candan seni sollamış
vaayyy daimi destekçilerine teşekür ediyor kakılmış codminbunuda bir yere not edelim
![]()
Ya süper şarkı be abi.
Örümcek eltim senden gelecek her şeye razıyım.))))
Ya süper şarkı be abi.Dediğin gibi algı operasyonuna başladım paramı hesabıma eksiksiz yatır ona göre.
![]()
Başım ağrıyor ya nazara geldim.Lan sen sınavıma çalışıcam deyip az önce kaçak kişi değil misin.
Evet şarkıdan anlıyorsun onu belirteyim.![]()
yerli dizi şeysine isimleri yolladım hesaplamayı unutmaBaşım ağrıyor ya nazara geldim.![]()
Başım ağrıyor ya nazara geldim.![]()