MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Sonuçları

aaaa ben tam puan verince @Doğu yu dışlarlar diye düşünmüştüm ama çok ilginç @MasacRE- @destere de iyi vermiş sıvacılar kulübünden sadece @MEnes kötü vermiş çocuğu niye böyle tek bıraktılarkıı bu hafta dışlamışlar resmen ayoll :A :A :A

@MEnes e kıl kaptık öyle ortada bıraktıkki aklını başına alsın diye :) ama @Doğu yada kıl kaptım yükselt dedikte tam puanmı ver dedik türbüşona iyice fokunu çıkarmış işin :)

:D Oy hakkında yorum yapmıcam o zaman düşünüp veririm

çok üzüldüm elenmişsin :Z:Z

Son düzenleme:
@MEnes e kıl kaptık öyle ortada bıraktıkki aklını başına alsın diye :) ama @Doğu yada kıl kaptım yükselt dedikte tam puanmı ver dedik türbüşona iyice fokunu çıkarmış işin :)

Hee başkanım elendik :D buraya kadarmış

Son 3 şarkımız kaldı elimizden gelenin en iyisiyle finale gelmeye çalışacağız olmazsa sağlık olsun :D

Eltimin oylarını bende merak ediyorum. :(
memnun oldunmu eltinden görümcek :)

Son oylarla Candan kurtuldu gibi. :(
herzamanki gibi çuvallamışsın tahminin berbat:) elenir dediğin candan seni sollamış :)

Daimi destekçilerim @dosimosi @Maskeli Fedai @Ahmad @dreamy @eskici @mrt-06 @MayısKralı çok teşekkür ediyorum sizlere :bhr: :love1:
vaayyy daimi destekçilerine teşekür ediyor kakılmış codmin :) bunuda bir yere not edelim :)

İyi bir başarı artık Sibele hakkını verirsin. :T:

O zaman sen Çakmak Çakmak efsanesini de beğenmezsin. :T:
O daha çok @destere'ye hitap eden bir eser zannımca :A Şarkının ismini sıfat değil de fiil olarak algılarsa yüksek puan basabilir :A

memnun oldunmu eltinden görümcek :)

herzamanki gibi çuvallamışsın tahminin berbat:) elenir dediğin candan seni sollamış :)

vaayyy daimi destekçilerine teşekür ediyor kakılmış codmin :) bunuda bir yere not edelim :)
Örümcek eltim senden gelecek her şeye razıyım. :)))))

Şarkıya yorumlarınızı bekliyorum.:A @MEnes @Doğu @MasacRE- @Bully
Ya süper şarkı be abi. :A Dediğin gibi algı operasyonuna başladım paramı hesabıma eksiksiz yatır ona göre. :A

Örümcek eltim senden gelecek her şeye razıyım. :)))))

Ya süper şarkı be abi. :A Dediğin gibi algı operasyonuna başladım paramı hesabıma eksiksiz yatır ona göre. :A

Lan sen sınavıma çalışıcam deyip az önce kaçak kişi değil misin.:F
Evet şarkıdan anlıyorsun onu belirteyim.:A