Muhtemelen elenecek.yerli dizi şeysine isimleri yolladım hesaplamayı unutma birde su - kelebek çiftini elersen senden nefret edeceğim bilesin
Yine beddua mı ettin. .ssHadi yaa. Beni kırıp gittim yaa o baş ağrısı yaptı bence.
Muhtemelen elenecek.yerli dizi şeysine isimleri yolladım hesaplamayı unutma birde su - kelebek çiftini elersen senden nefret edeceğim bilesin
Yine beddua mı ettin. .ssHadi yaa. Beni kırıp gittim yaa o baş ağrısı yaptı bence.
Reca ederim efenim.Teşekkürler @MEnes.
Harika @MEnes
Öyleydi de boşa gitmiş elenmişsin. Geçmiş olsun.
@sokak sanati nın oyları açıklanmadı daha sonrasında ona bye dicez
Napayım la diğer şarkılar karşısında biraz düşük kaldı. :/@MEnes kötü yani yazıklar olsun..
Napayım arkadaş elimden bu kadarı geliyor.
Biz kimsenin etkisinde kalmayız demiştik önceden de, ben kafama göre yargımı yaptım ve sonuç bu oldu.
@Doğu tabi işin cılkını çııkarmış tam puan vererek. Ama ben herhangi bir etkide kalmadan verdim oylarımı her zaman ki gibi. Ortada kalma falan olmadı yani.
Evet bundan yüksek alabilrisin sevdiğim bir şarkıdır.
Reca ederim efenim.
Napayım la diğer şarkılar karşısında biraz düşük kaldı. :/
Biz kimsenin etkisinde kalmayız demiştik önceden de, ben kafama göre yargımı yaptım ve sonuç bu oldu.
@Doğu tabi işin cılkını çııkarmış tam puan vererek. Ama ben herhangi bir etkide kalmadan verdim oylarımı her zaman ki gibi. Ortada kalma falan olmadı yani.
Bakalım umarım öyle olacaktır.Artık bu hafta telafi bekliyorum.
Bakalım umarım öyle olacaktır.
Reca ederim efenim.
Napayım la diğer şarkılar karşısında biraz düşük kaldı. :/
orda zenci var sanırım @xemrexxx nin ali lukunkusu klibe kaçmışProblem ile bi problemin var mı.
Tam puanım sana.
Bu şarkı ile yarı finali garantilemek istiyorum bakalım ne olacak.