MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Sonuçları

Reca ederim efenim. :D
Harika @MEnes
Öyleydi de boşa gitmiş elenmişsin. Geçmiş olsun. :)
@sokak sanati nın oyları açıklanmadı daha sonrasında ona bye dicez :A

@MEnes kötü yani yazıklar olsun..
Napayım la diğer şarkılar karşısında biraz düşük kaldı. :/

@MEnes Allah seni kahretmesin pis sıvacı.ss

Tayfanın diğer elemanları olan @destere @Doğu ve @MasacRE- nin oylarına bak da utan.ss
Napayım arkadaş elimden bu kadarı geliyor. :A
aaaa ben tam puan verince @Doğu yu dışlarlar diye düşünmüştüm ama çok ilginç @MasacRE- @destere de iyi vermiş sıvacılar kulübünden sadece @MEnes kötü vermiş çocuğu niye böyle tek bıraktılarkıı bu hafta dışlamışlar resmen ayoll :A :A :A
Biz kimsenin etkisinde kalmayız demiştik önceden de, ben kafama göre yargımı yaptım ve sonuç bu oldu. :A
@MEnes e kıl kaptık öyle ortada bıraktıkki aklını başına alsın diye :) ama @Doğu yada kıl kaptım yükselt dedikte tam puanmı ver dedik türbüşona iyice fokunu çıkarmış işin :)

çok üzüldüm elenmişsin :Z:Z
@Doğu tabi işin cılkını çııkarmış tam puan vererek. Ama ben herhangi bir etkide kalmadan verdim oylarımı her zaman ki gibi. :A Ortada kalma falan olmadı yani. :A

Şarkıya yorumlarınızı bekliyorum.:A @MEnes @Doğu @MasacRE- @Bully
Evet bundan yüksek alabilrisin sevdiğim bir şarkıdır. :A

Biz kimsenin etkisinde kalmayız demiştik önceden de, ben kafama göre yargımı yaptım ve sonuç bu oldu. :A

@Doğu tabi işin cılkını çııkarmış tam puan vererek. Ama ben herhangi bir etkide kalmadan verdim oylarımı her zaman ki gibi. :A Ortada kalma falan olmadı yani. :A

Artık bu hafta telafi bekliyorum.:Z

iyi yapmışsın, türbüşona eleyeceğimiz hafta bir puan vermekte zorlanmazsın :) artık elin alıştı çünkü düşük puan vermeye:) benle @Doğu biraz zorlanacağız puan düşürmekte:)

Problem ile bi problemin var mı.:A
orda zenci var sanırım @xemrexxx nin ali lukunkusu klibe kaçmış :)