+1Bahar
Karadağ - Türkiye
Bahar | Aşk Evlilik Boşanma |
Bir Gece Masalı | Mehmed: Fetihler Sultanı |
Uzak Şehir'in PT Tekrarı 2+ almış yine ne düşünüyon ?Bir Gece Masalı 0.01 oranla kaçırmış total zirvesini.
Dizi yeniden atağa geçmiş.
Bahar’ın oranlarıda güzel. Dün maç başlayana kadar baktım. Devamını sonra izlerim.
İki dizide ne maçtan ne de yeni rakipten etkilenmiş
Yeni Dizi maça ve 2 iyi rakibe rağmen iyi oranlar ile başlangıç yapmış. Eğer haftaya oranları artmazsa Now kısa vadede fişini çeker dizinin. Onlar için yetersiz oran.
Öyle bir maça bu oranlar fazla bile gelmiş.
Diziyi takip etmedim hiç. Baktımda dün büyük sıçrama yaşamış reytingde. Yorum yapmak için henüz erken. Bu tarz diziler genelde birden sıçrama yaşayıp belli bir yerden sonra Reyting kaybı yaşıyor hızla.Uzak Şehir'in PT Tekrarı 2+ almış yine ne düşünüyon ?
TOTAL (16) : 2,44
AB (16) : 1,69
ABC1 (17) : 2,15
Siz televizyon izliyormusunuz kesin?Bir Gece Masalı 0.01 oranla kaçırmış total zirvesini.
Dizi yeniden atağa geçmiş.
Bahar’ın oranlarıda güzel. Dün maç başlayana kadar baktım. Devamını sonra izlerim.
İki dizide ne maçtan ne de yeni rakipten etkilenmiş
Yeni Dizi maça ve 2 iyi rakibe rağmen iyi oranlar ile başlangıç yapmış. Eğer haftaya oranları artmazsa Now kısa vadede fişini çeker dizinin. Onlar için yetersiz oran.
Öyle bir maça bu oranlar fazla bile gelmiş.
Müjde Uzman Senaryo gereği ayrilmadı mı ŞerbettenBahar tebrikler 🏅
Gece Masalı atv için ideal reyting
Müjde Uzman şerbet tokatını fenal aldı 🤣
2 reyting yakışmış sana
Now 1 dizisi daha felaket gibi
Hayır tükendim dedi ayrildi diziden yeni diziye gecti 🤣Müjde Uzman Senaryo gereği ayrilmadı mı Şerbetten