MusicSurvivor 5.Sezon 10.Hafta | Oylama Başladı

Kanka bu hafta cok iyi sarkilar var senin sarkiyi da cok severim ama Fatih Türkmen bu hafta en sevdigim sarkisiyla gelmis tam puanim ona gidecek gibi :A sen de tamin 1 altini alirsin gibi görünüyor :A

Hayirlisi diyelim kardesim yüksek veririm ama tam puan zor gibi :A

At bi tam puan şu kardeşinin hayır duasını al be.s.s

Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı mı yüksek alır senden bu şarkı mı? :D
düşler ülkesi azımsanacak bir şarkı değil onu söyleyeyim:D aşk eşittir biz çıktığında çok çabuk hit olmuştu,İremin tüm şarkılarını iyi buluyorum yarışma daha başlamadan da bunu sana belirtmiştim..paylaştığın iki şarkıda benden yüksek alır tabi öbür jurilerden kaç alırsın bilmiyorum ama iki şarkıdan da benim oylamamda iyi alırsın:)

İtiraf edeyim herkes çok güzel gelince biraz korktu gözüm ve daha popüler bir şarkıyla gelmeyi düşünüyorum. Sizce bu şarkı nasıl? :D @Çiğdem- @sokak sanati @eskici @mrt-06 @Bully @ozmoturk @MasacRE-

@Çiğdem- @sokak sanati @turkuazz @MasacRE- @mrt-06

@dosimosi @sokak sanati @Çiğdem- @MasacRE- @mrt-06 @vadikızı
irem elenmez ama bunda akrar kılıyorsanda söyle ona göre ayarlarım son fikrini konuda söylersin 1 saat sonra falan gelicem şimdi mutfağa gitmem lazım :F

İtiraf edeyim herkes çok güzel gelince biraz korktu gözüm ve daha popüler bir şarkıyla gelmeyi düşünüyorum. Sizce bu şarkı nasıl? :D @Çiğdem- @sokak sanati @eskici @mrt-06 @Bully @ozmoturk @MasacRE-

@Çiğdem- @sokak sanati @turkuazz @MasacRE- @mrt-06

@dosimosi @sokak sanati @Çiğdem- @MasacRE- @mrt-06 @vadikızı

Valla bu şarkısıda çok güzel ben çok severim sık dinlediğim şarkıdır ben her iki şarkıyada
yüksek vereceğim için diyemicem şunla yarış diye :D düşler ülkesinin gel git akıllısı ilede
iyi puan alırsın bence

irem elenmez ama bunda akrar kılıyorsanda söyle ona göre ayarlarım son fikrini konuda söylersin 1 saat sonra falan gelicem şimdi mutfağa gitmem lazım :F

Ne yemek yapacan kızz:D:D:D

Son Oy Gönderme Tarihi : 1 Ocak Pazar 21:00 (2017)

Shakira teliften dolayı full yüklendi 0:30-2:00 dinleyebilirsiniz yanına ekledim :A

Yılbaşı gününden dolayı bu hafta 3 gün oylama sürücek buda şu demek oluyor

Sonuçlar SENEYE kaldı :A :A :A

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu @tolgab @Tolstoyevski

İyisin tabi
Sen şarkıyı seçen, ben puan veren
Rahat tabi
Bir beğenirsin bir burun kıvırırsın
Ne güzel değil mi
@sokak sanati gibi

Oylarımı verdim şarkılarda güzeldi hepsi ama sıralama yapmam lazımdı başarılar
diliyorm herkese :D